Ποδόσφαιρο

Β’ Γαλλίας: Διπλό η Οσέρ

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 10:36

Στην επανέναρξη της Β’ Γαλλιας, η Οσέρ έχει τις δυνατότητες για το διπλό της Μπαστιά, ενώ και η Κεβιγί έχει το προβάδισμα κόντρα στη Βαλενσιέν.

Β’ Γαλλίας: Διπλό η Οσέρ

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα για τις αναμετρήσεις στη Β’ Γαλλίας.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΠΟ

Η άμυνα της Σεντ Ετιέν ήταν τραγική στο παιχνίδι με την Οσέρ και έχασε 2-5! Προκρίθηκε, πάντως, στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπουργκ Περονάς με 3-0. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες. Παραμένει ψηλά και μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την απευθείας άνοδο. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε έξι παιχνίδια. Οι οκτώ από τους εννέα τελευταίους αγώνες έχουν έρθει No Goal. Eκτός ο γκολκίπερ Λαρσονέρ (11), ο στόπερ Μπατουμπινσίκα (11/0) και ο επιθετικός Γουατζί (3/0).

Η Πο έφερε ισοπαλία κόντρα στην Ανζέ με σκορ… πόλο (4-4), γλιτώνοντας την ήττα, ισοφαρίζοντας στο 95’! Προκρίθηκε στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Σορί με 1-0 και επέστρεψε άμεσα στις νίκες. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε επτά αγώνες. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και κυνηγάει την εξάδα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς στο Σαμπιονά έχουν έρθει Over 3,5 και Goal/Goal. Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Κουντού (7/0) και ο στόπερ Ρυΐζ (12/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι αποδόσεις αδικούν την Πο, θα προσανατολιστούμε στο Goal/Goal (1,75).

ΑΝΕΣΙ – ΑΖΑΞΙΟ

Η Ανεσί πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο ματς με τη Μπορντό και έχασε 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ. Προκρίθηκε στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Φος με 2-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Σε αναμενόμενα πλαίσια η, μέχρι στιγμής, παρουσία της, στόχος της είναι η παραμονή. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Τιμωρημένοι ο μέσος -αρχηγός Παζό (12/2) και ο στόπερ Μουανγκά (12/1). Εκτός και ο επιθετικός Λαρόζ (14/3).

Η Αζαξιό ήταν καλύτερη από την Τρουά και νίκησε έστω και με 1-0. Προκρίθηκε και στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Τουλούζ Μετροπόλ με το ευρύ 4-1. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη στις δύο διοργανώσεις, 4η στα πέντε τελευταία ματς. Επίσης, σε εννέα αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Κεμπέρ (9/0). Εκτός ακόμη ο γκολκίπερ Μισέλ (10 συμμ.), ο μεσοαμυντικός Μπεναΐμ (8/0) και ο επιθετικός Μπαγιαλά (5/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Iσορροπημένο το σετ αποδόσεων, θα πάμε στην ισοπαλία (2,90).

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΟΣΕΡ

Η Μπαστιά, έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, έχασε 0-1 από την Παρί. Αποκλείστηκε και στο Κύπελλο, γνωρίζοντας βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Λυών Ντισέρ με 1-4. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα στις δύο διοργανώσεις και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο τεσσάρων αγώνων. Επίσης, σε πέντε αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Τιμωρημένοι ο στόπερ Κεϊτά (8/0) και ο αριστερός μπακ Τραορέ (2/0). Εκτός ακόμη ο μέσος Ματζιοτί (12/0) και οι επιθετικοί Τζοκό (13/0) και Σαντελί (11/4).

Η Οσέρ επικράτησε της Σεντ Ετιέν με το εντυπωσιακό 5-2! Προκρίθηκε και στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Λε Παΐς στα πέναλτι (κ.α. 0-0). Εμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς στις δύο διοργανώσεις και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Πολύ καλή η παρουσία της εκτός έδρας, όπου σε οκτώ αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Βρίσκεται στην 3η θέση και διεκδικεί ακόμη και την απευθείας άνοδο. Τιμωρημένος ο μεσοαμυντικός Ραβελοσόν (13/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανώτερη η Οσέρ, μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό (1,75).

ΠΑΡΙ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Η Παρί, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Μπαστιά. Προκρίθηκε και στο Κύπελλο, νικώντας εκτός έδρας τη Βιλεζουίφ στα πέναλτι (κ.α. 2-2). Διατηρήθηκε αήττητη σε 5ο διαδοχικό ματς στις δύο διοργανώσεις, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε επτά αγώνες. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός οι στόπερ Σεργκί (6/0), Κολοτζιετζάκ (2/0), ο μέσος Ντουσέ (9/0) και ο μεσοεπιθετικός Λοπέζ (8/0).

Η Μπορντό πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην Ανεσί και επικράτησε 3-1. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πέτυχε δύο γκολ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά ματς, σημειώνοντας 2η επιτυχία σε δέκα ματς και βελτιώθηκε το κλίμα. Βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη και ευελπιστεί αυτή η επιτυχία της να αποτελέσει την αφετηρία μίας καλύτερης πορείας. Προκρίθηκε στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός της Περπιζάν στα πέναλτι (κ.α. 1-1). Εκτός ο δεξιός μπακ Μισελέν (13/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένεται ισορροπημένο παιχνίδι, θα κινηθούμε στο Goal/Goal (1,75).

ΤΡΟΥΑ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Η Τρουά έχασε από την καλύτερη Αζαξιό με 0-1. Αποκλείστηκε και στο Κύπελλο, χάνοντας εκτός έδρας από την Επινάλ με 1-2. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα στις δύο διοργανώσεις και ενώ είχε προηγηθεί τεσσάρων αγώνων, με τρεις ισοπαλίες. Επίσης, σε 13 παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Πρόκειται για μια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία. Τιμωρημένος ο στόπερ Ζουκρού (14/1). Εκτός ακόμη ο δεξιός μπακ Μπαλντέ (8/0) και ο επιθετικός Ασουμού (13/3).

Η Γκινγκάμπ, σε ένα ισορροπημένο ματς, έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Ροντέζ, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Προκρίθηκε στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Σεντ Μελό στα πέναλτι (κ.α. 2-2). Διεύρυνε το αήττητο σερί της στα οκτώ ματς στις δύο διοργανώσεις, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε δέκα παιχνίδια και διεκδικεί το πλασάρισμα της στα πλέι οφ .Τιμωρημένος ο μέσος Σιντιμπέ (9/1). Εκτός ακόμη ο αριστερός μπακ Ντουρ (9/0) και ο μεσοεπιθετικός Μεργκέμ (12/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γκινγκάμπ πείθει περισσότερο, θα επιλέξουμε έτσι το διπλό (2,15).

ΝΤΑΝΤΕΡΚ – ΛΑΒΑΛ

Η Ντάντερκ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Βαλενσιέν. Προκρίθηκε και στο Κύπελλο, νικώντας επίσης με 1-0 εκτός έδρας τη Σαμόντ. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 3η στα τέσσερα τελευταία ματς στις δύο διοργανώσεις. Πάντως, έχει περιορισμένες δυνατότητες, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Under 1,5 και No Goal. Εκτός ο στόπερ Φερναντέζ (5/0), ο μεσοεπιθετικός Γκριέμπ (12/2) και οι επιθετικοί Νιαντουγιέ (11/2), Μπα Σι (7/1).

Η Λαβάλ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο ματς με την Κονκαρνό και έχασε 0-3, παίζοντας από το 42’ με δέκα παίκτες. Προκρίθηκε, πάντως, στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Προβίν με το ευρύ 5-0. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες, ενώ έχει μόνο μία ήττα σε 4 ματς, βρίσκεται στην κορυφή και διεκδικεί την απευθείας άνοδο! Οι επτά από τους οκτώ τελευταίους αγώνες έχουν έρθει No Goal. Εκτός ο γκολκίπερ Σαμασά (14 συμμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη η επιλογή βασικού σημείου, θα κινηθούμε στο εύρος 2-3 γκολ.

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ – ΡΟΝΤΕΖ

Η Γκρενόμπλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Αμιάν, ισοφάρισε και με γκολ στο 88’ έφτασε στη νίκη με 2-1. Προκρίθηκε και στο Κύπελλο, επικρατώντας επίσης με 2-1 εκτός έδρας της Βιλεφράνς. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη στις δύο διοργανώσεις και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα ματς χωρίς επιτυχία. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της στις δύο διοργανώσεις έχουν έρθει Over 2,5. Τιμωρημένος ο μέσος Σιλβέστρ (12/0). Εκτός είναι και ο μεσοαμυντικός Τουρέ (7/1).

Η Ροντέζ έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Γκινγκάμπ, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Προκρίθηκε στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Λιφρέ με 3-0. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια, ενώ σε έξι αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και κυνηγάει τα πλέι οφ. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5. Αναμένεται να παίξει χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο Over 2,5 και αυτή θα είναι η επιλογή μας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΕΒΙΓΙ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

H Kεβιγί έφτασε μία ανάσα από τη νίκη στο παιχνίδι με την Καέν, αλλά έμεινε τελικά στην ισοπαλία (3-3), δεχόμενη γκολ στο 96’! Προκρίθηκε στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Μοντντιντιέρ με το ευρύ 4-0. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια, ενώ έχει μόνο μία ήττα σε επτά αγώνες. Τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5, εκ των οποίων τα πέντε Goal/Goal. Τιμωρημένος ο επιθετικός Γιαντέ (14/2). Εκτός ακόμη ο δεξιός μπακ Α. Σισοκό (11/0) και ο μεσοεπιθετικός Μπονέ (9/0).

Η Βαλενσιέν, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχασε 0-1 από την Ντάντερκ. Προκρίθηκε στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Αγουενιό με 2-0. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δέκα παιχνίδια. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και είναι σε πίεση. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Τιμωρημένος ο μέσος Μπανσέ (7/0). Εκτός ακόμη ο αμυντικός Κιφό (5/0) και ο μεσοεπιθετικός Νοκαέρτ (6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κεβιγί έχει πιο πειστική παρουσία και θα την εμπιστευτούμε. Στο 1,70 ο άσος.

ΑΜΙΑΝ – ΚΟΝΚΑΡΝΟ

Η Αμιάν προηγήθηκε κόντρα στη Γκρενόμπλ, ισοφαρίστηκε όμως και τελικά έχασε 1-2, δεχόμενη το 2ο γκολ στο 88’. Προκρίθηκε στο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της Ομπουργκ με 3-0. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες, ενώ στα πέντε τελευταία ματς έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Εντός έδρας δεν έχει νίκη σε πέντε αγώνες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στις δύο διοργανώσεις έχουν έρθει No Goal. Τιμωρημένοι ο μεσοεπιθετικός Κοουτό (8/0) και ο φορ Μαφουτά (13/4). Εκτός και ο μέσος Ντ. Φοφανά (11/0).

Η Κονκαρνό ήταν πολύ καλή κόντρα στην πρωτοπόρο Λαβάλ και επικράτησε με 3-0, παίζοντας από το 42’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Αποκλείστηκε, όμως, στο Κύπελλο, χάνοντας εκτός έδρας από τη Μπριοσέν στα πέναλτι (κ.α. 3-3). Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων. Εκτός έδρας, έχει μία ήττα σε πέντε παιχνίδια στη Β’ Γαλλίας. Γενικά, πάντως, παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,40).

Βαθμολογία -

25/11/2023Ligue 1
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Παρί Σεν Ζερμέν Παρί Σεν Ζερμέν 30 13 9 3 1 34 11 23
2 Νις Νις 26 12 7 5 0 13 4 9
3 Μονακό Μονακό 24 13 7 3 3 27 19 8
4 Λιλ Λιλ 20 12 5 5 2 15 11 4
5 Ρεμς Ρεμς 20 12 6 2 4 17 15 2
6 Λανς Λανς 16 12 4 4 4 13 13 0
7 Χάβρη Χάβρη 15 12 3 6 3 12 13 -1
8 Μπρεστ Μπρεστ 15 11 4 3 4 11 13 -2
9 Ναντ Ναντ 14 12 4 2 6 17 23 -6
10 Μαρσέιγ Μαρσέιγ 13 11 3 4 4 12 13 -1
11 Μετς Μετς 13 12 3 4 5 12 18 -6
12 Μονπελιέ Μονπελιέ 12 11 3 4 4 15 14 1
13 Ρεν Ρεν 12 12 2 6 4 16 16 0
14 Τουλούζ Τουλούζ 12 12 2 6 4 13 16 -3
15 Στρασβούργο Στρασβούργο 12 11 3 3 5 9 15 -6
16 Λοριάν Λοριάν 11 12 2 5 5 15 21 -6
17 Κλερμόν Κλερμόν 9 11 2 3 6 8 14 -6
18 Λυών Λυών 7 11 1 4 6 9 19 -10
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Ligue 1 (Promotion - Play Offs: )
Relegation - Ligue 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr