Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Επιστρέφει στις νίκες η Λέστερ

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 10:38

Η Λέστερ μπορεί να επιστρέψει στις νίκες το Σάββατο και να κάνει άλλο ένα βήμα ανόδου.

Τσάμπιονσιπ: Επιστρέφει στις νίκες η Λέστερ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η Μπέρμιγχαμ είχε λίγο χρόνο να δουλέψει στη διακοπή με τον Γουέιν Ρούνι καθώς προέρχεται από ήττα στο Σάντερλαντ και δεν έχει νίκη πέντε αγώνες. Έχει δεχτεί γκολ και στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και τουλάχιστον από δύο στις τελευταίες τέσσερις. Εντός έδρας είναι ισχυρότερη, με τέσσερις από τις πέντε φετινές της νίκες να έχουν επιτευχθεί ως γηπεδούχος. Εκτός Άντερσον, Τσανγκ (μέσοι), Τ. Ρόμπερτς (επιθετικός), επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μπιέλι, αμφίβολος ο μπακ Μπιουκάναν και ο μέσος Χολ.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί στη διακοπή, καθώς είναι τελευταία στη βαθμολογία, με δύο σερί ήττες, τέσσερις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και μόνο μία νίκη όλη τη σεζόν. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, έχει πετύχει μόλις επτά γκολ φέτος και μόνο δύο στα τελευταία εννέα παιχνίδια της, ενώ παράλληλα έχει κρατήσει μόνο τρεις ανέπαφες εστίες στη σεζόν. Εκτός έδρας έχει μόλις έναν πόντο σε οκτώ ταξίδια. Εκτός ο μπακ Ντελγκάδο και ο μέσος Ντιαμπί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ευκαιρία της Μπέρμιγχαμ να πάρει μία νίκη που χρειάζεται απεγνωσμένα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Μπρίστολ Σίτι, πήρε ισοπαλία στην έδρα της ΚΠΡ, στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή Λίαμ Μάνινγκ και έχει αήττητο σερί δύο αγώνων, με ισάριθμες ανέπαφες εστίες. Κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της δεν ήταν γκολ – γκολ και όλα ήταν under 2.5. Και οι δύο τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα ήταν εντός έδρας, αμφότερες με ακριβές σκορ και γκολ του Ντίκι. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, ΜακΚρόρι, οι μέσοι Ουίλιαμς, Κινγκ, Μπεναρούς και ο επιθετικός Γουέλς, αμφίβολος ο μπακ Ρόμπερτς.

Η Μίντλεσμπρο, παραμένει σε επαφή με την πρώτη εξάδα, έχοντας πλέον μόνο μία ήττα σε δέκα παιχνίδια. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, έχει πετύχει γκολ σε δεύτερο ημίχρονο στα 13 από τα τελευταία 14 παιχνίδια της, ενώ είναι αήττητη σε πέντε ταξίδια. O Γκρίνγουντ σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές, τρία σερί εκτός έδρας, καθώς και στα τρία τελευταία ματς συνολικά που η ομάδα του βρήκε γκολ. Εκτός οι Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι (μέσος), αμφίβολος ο Φορς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυσκολίες για Σίτι, η Μπόρο προβάδισμα για νίκη.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Χάντερσφιλντ, λύγισε στο τέλος στο Χαλ και έχει τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές με μόλις έναν πόντο απολογισμό, ενώ μετρά μόνο μία νίκη σε δέκα αγωνιστικές, έστω και με πέντε ισοπαλίες. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, έχει πετύχει μόνο τρία γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και κανένα στα τελευταία δύο. Εντός έδρας όμως έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα τελευταία έξι. Εκτός οι Τέρτον, Αγινά (μπακ), Ρουντόνι (μέσος) και Γουόρντ (μεσοεπιθετικός), αμφίβολοι οι επιθετικοί Μπούρχζορχ, Τζόουνς.

Η Σαουθάμπτον πήρε τρίτο σερί τρίποντο με Γουέστ Μπρομ. και έχει αήττητο οκτώ αγωνιστικών. H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν μπορεί να έχει δύο ανέπαφες εστίες στο πρωτάθλημα, όμως σκοράρει σε εννέα σερί αγωνιστικές. Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχει σκοράρει από το 85ο λεπτό και μετά (σε τρία από το 90’ και μετά), δείχνοντας ότι δεν παρατάει τίποτα. Τελευταία ήττα στο Χάντερσφιλντ το 2010. Εκτός ο μπακ Λαριός, αμφίβολος ο μπακ Στίβενς, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μπεντνάρεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σουθάμπτον σε καλή κατάσταση, μπορεί το διπλό.

ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Λέστερ, μετά το ξέφρενο ξεκίνημα, έμεινε από ανάσες πριν από τη διακοπή και προέρχεται από δύο σερί ήττες με ακριβές σκορ 1-0, οπότε ψάχνει αντεπίθεση. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, είναι η μόνη που έχει απομείνει στο πρωτάθλημα χωρίς ισοπαλία. Παρά τις τελευταίες ήττες, εξακολουθεί να έχει την καλύτερη άμυνα και σε κανένα φετινό ματς πρωταθλήματος δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ. Εκτός o μπακ Ντόιλ και οι μέσοι Εντιντί, Πρατ, αμφίβολος ο εξτρέμ Ακγκούν.

Η Γουότφορντ, διέλυσε τη Ρόδεραμ την προηγούμενη αγωνιστική και παραμένει σχετικά κοντά στην εξάδα, με αήττητο έξι αγώνων (τρεις ισοπαλίες) και δύο σερί ανέπαφες εστίες (αλλά και τέσσερις σε πέντε ματς). Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, πληρώνει μόνο δύο over 2.5 στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Εκεί που πρέπει να βελτιωθεί είναι μακριά από την έδρα της, όπου έχει μόνο μία νίκη φέτος, στο μοναδικό διπλό στα τελευταία 16 ταξίδια Τσάμπιονσιπ. Τελευταία νίκη στο Λέστερ το 2013.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eύκολα ή δύσκολα η Λέστερ θα πάρει το τρίποντο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Μίλγουολ, πέρασε αέρα από την έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή, Τζο Έντουαρντς, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές και πετυχαίνοντας για πρώτη φορά τέσσερα γκολ φέτος. Θέλει να ξανακάνει φρούριο την έδρα της, όπου έχει πάρει μόνο δύο από τα πέντε φετινά της τρίποντα. Και οι πέντε φετινές της νίκες ήταν χωρίς να δεχτεί γκολ, τελευταία φορά που δέχτηκε τέρμα και κέρδισε ήταν τον περασμένο Απρίλιο. Εκτός ο μπακ Μπράιαν.

Η Κόβεντρι δεν κατάφερε αν σκοράρει με Στόουκ, αλλά πήρε την ισοπαλία μετά από τέσσερις σερί ήττες. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, παραμένει όμως χαμηλά, καθώς είναι έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (χωρίς να σκοράρει καν στις τέσσερις από αυτές) και με μόλις δύο τρίποντα σε 14. Εκτός έδρας συνεχίζει να αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, με μόλις ένα διπλό φέτος και μόνο δύο στα τελευταία 11 ταξίδια της. Εκτός ο μέσος Πάλμερ (αρχηγός) και ο επιθετικός Ταβάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γκολ – γκολ, με προβάδισμα της Μίλγουολ για την πρώτη εντός έδρας νίκη με τον νέο κόουτς.

ΝΟΡΙΤΣ - ΚΠΡ

Η Νόριτς πήρε βαθμολογική ανάσα πριν τη διακοπή και ο Ντάβιντ Βάγκνερ παράταση στον πάγκο, μετά την επιστροφή στις νίκες έπειτα από έξι αγωνιστικές, αλλά είναι ακόμα χαμηλά. Πληρώνει 12/16 γκολ – γκολ φέτος και ίδιο ποσοστό σε over 2.5. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Γκαν (παίζει ο Λονγκ) οι μπακ Γκίμπσον, Χάνλι, Τόμκινσον, ο μέσος Φόρσο και οι επιθετικοί Σάρτζεντ, Μπαρνς, αμφίβολος ο μέσος Σόρενσεν, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ντάφι, αμφίβολος ο κορυφαίος της παίκτης και αρχισκόρερ, ο εξτρέμ Ρόου.

Η ΚΠΡ έχει δύο σερί ισοπαλίες με τον νέο της προπονητή Μαρτί Σιφουέντες, αλλά για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη χρειάζεται και νίκες, κάτι που αγνοεί 11 αγωνιστικές, ενώ έχει ένα τρίποντο σε 14 ματς. Εκτός έδρας είναι πάντως καλύτερη, με τις τέσσερις τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα να είναι ως φιλοξενούμενη. Δεν έχει όμως κερδίσει στο Νόριτς από το 2008. Αμφίβολοι οι μπακ Κλαρκ – Σόλτερ, Φοξ και ο μέσος Αντόμα. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μέσος Σαΐρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυσκολεύονται οι δύο ομάδες, ισοπαλία με under 2.5.

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Πλίμουθ έχασε στο Λιντς και παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς έχει μόνο μία νίκη σε οκτώ αγώνες και καμία στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, πληρώνει τέσσερα σερί over 2.5 και πέντε στα τελευταία έξι ματς. Όλες οι νίκες της φέτος είναι εντός έδρας και σε όλες σκόραρε τουλάχιστον τρεις φορές. Αμφίβολοι οι Γκάλογουεϊ, Ίρλι (μπακ), εκτός οι επιθετικοί Χάρντι (ένας εκ των δύο αρχισκόρερ), Μπούντου. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μίλερ.

Η Σάντερλαντ επέστρεψε στις νίκες και είναι στην εξάδα με δύο τρίποντα σε τρεις αήττητες αγωνιστικές. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, σε όλες τις νίκες της φέτος έχει πετύχει τουλάχιστον από δύο γκολ, ενώ τέσσερα από τα οκτώ τρίποντά της, ήταν με ακριβές σκορ 3-1, τα δύο μακριά από την έδρα της. Έχει κρατήσει όμως μόνο μία ανέπαφη εστία στους έξι τελευταίους αγώνες της. Αμφίβολοι οι Αλέσε, Πεμπελέ, Μπάλαρντ (μπακ), Έβανς, Ματέτε (μέσοι), επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ο’ Νάιεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Πλίμουθ σκοράρει πολύ εντός, η Σάντερλαντ σκοράρει γενικώς. Ρίσκο με over 3.5.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με γκολ – γκολ και over 2.5, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο συνεχίζει να προβληματίζει αμυντικά, δεχόμενη γκολ σε 11 σερί ματς, ενώ έχει μόνο δύο ανέπαφες εστίες όλη τη σεζόν. Οι επτά από τις οκτώ φετινές νίκες είναι με ένα γκολ διαφορά και όλες οι εντός έδρας, με τέσσερα τρίποντα με σκορ 2-1. Aμφίβολοι οι επιθετικοί Κιν, Ρίις, οι μπακ Γουάτμαου, Κάνινγκχαμ, Χιούζ, Ράμζι και ο MακΚαν (μέσος).

Η Κάρντιφ έχασε μετά από τρεις αγωνιστικές κόντρα στη Νόριτς, σε ένα ματς στο οποίο προηγήθηκε, όμως είναι μόνο δύο πόντους πίσω από την πρώτη εξάδα, καθώς έχει χάσει μόνο τρία από τα τελευταία 11 παιχνίδια της, από την άλλη όμως, έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία επτά. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, πρέπει επίσης να βελτιωθεί και εκτός έδρας, καθώς μόνο δύο από τις επτά νίκες της ήταν διπλά. Εκτός οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα ματς ιδανικό για γκολ – γκολ.

ΣΤΟΟΥΚ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Στόουκ μπορεί να είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές, αλλά παραμένει ακόμα αρκετά μακριά από τις πρώτες θέσεις, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενα ματς με λευκές ισοπαλίες και δεν μπόρεσε να πλησιάσει. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ, δεν έχει δεχτεί πάντως γκολ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και έτσι πληρώνει συχνά under 2.5, με έξι στα τελευταία επτά ματς. Από τις έξι φετινές της νίκες, οι τέσσερις είναι εντός έδρας. Aμφίβολοι οι επιθετικοί Κάμπελ, Τέζγκελ, εκτός οι μπακ Γουίλμοτ, Μπέικερ.

Η Μπλάκμπερν, έχασε εντός από την Πρέστον και έχει σκαμπανεβάσματα, με εναλλαγή νίκης – ήττας τέσσερις αγωνιστικές, κάτι που την κρατά εκτός πρώτης εξάδας. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, δεν έχει ισοπαλία 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα έχει περισσότερες νίκες εκτός έδρας, με τρία σερί διπλά. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Πίαρς (παίζει ο Βάλστεντ), οι μπακ Πίκερινγκ, Μπαρνς, Κάρτερ, Χάιαμ, ο εξτρέμ Χέτζες και ο επιθετικός Γκάλαχερ, αμφίβολος ο μέσος Ράνκιν - Κοστέλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στόουκ δε δέχεται εύκολα γκολ, αλλά θα δοκιμαστεί απέναντι σε καλή επίθεση. Γκολ – γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΧΑΛ

Η Σουόνσι, προηγήθηκε στο Ίπσουιτς, αλλά δέχτηκε τρία γκολ στη συνέχεια και επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο αγωνιστικές, ενώ πλέον έχει μόνο μία νίκη στις τελευταίες πέντε. Η ομάδα του Μάικλ Νταφ, έχει πέντε νίκες φέτος και μόλις δύο από αυτές ήταν μέσα στο γήπεδό της. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο μπακ Γουντ, αμφίβολοι οι μπακ Κι, Ογκμπέτα, οι μέσοι Τζινέλι, Αμπντουλάι και ο επιθετικός Κουτσάρεβιτς. Eπιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Πατίνο, τιμωρημένος ο επιθετικός Κάλεν.

Η Χαλ, έστω και στο τέλος νίκησε τη Χάντερσφιλντ και με τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, παραμένει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, έχει πάρει ήδη τέσσερα διπλά στη φετινή σεζόν, με μόνο δύο ήττες στα τελευταία επτά ταξίδια της, ενώ μόνο μία φορά μακριά από την έδρα της έμεινε χωρίς γκολ. Δεν έχει κερδίσει όμως στην έδρα της Σουόνσι από το 2016. Εκτός ο μέσος Σλέιτερ. Αμφίβολοι οι Σινίκ, Τραορέ (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκληροτράχηλη η Χαλ, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Χ2 διπλή ευκαιρία.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Γουέστ Μπρομ., έχασε μετά από τέσσερις αγωνιστικές πριν από τη διακοπή και βγήκε από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, όμως αυτή ήταν η μόλις δεύτερη ήττα της σε 11 παιχνίδια (5 νίκες, 4 ισοπαλίες). Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, είναι ισχυρή στο γήπεδό της, όπου έχει χάσει μόνο ένα ματς όλη τη σεζόν. Δεν έχει χάσει εντός έδρας από την Ίπσουιτς από το 1999. Εκτός οι Κέλι (μπακ), Ριτς (μέσοι), Ντάικ, Μάτζα (επιθετικοί) και Σουίφτ (αρχισκόρερ).

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες και παραμένει στη δεύτερη θέση, έχοντας μόλις μία ήττα στη σεζόν και καμία στις τελευταίες 12 αγωνιστικές. Έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της και πληρώνει over 2.5 σε έξι από τα τελευταία επτά ματς. Είναι η μόνη που δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα μακριά από την έδρα της και έχει την καλύτερη άμυνα ως φιλοξενούμενη, με μόνο έξι γκολ παθητικό. Αμφίβολος o μέσος Έβανς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ίπσουιτς δε σκοράρει τόσο πολύ εκτός, η Γουέστ Μπρομ. είναι πιο σκληρή αμυντικά εντός. Under 2.5.

Βαθμολογία -

25/11/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 39 16 13 0 3 29 10 19
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 39 16 12 3 1 36 21 15
3 Λιντς Λιντς 32 17 9 5 3 28 17 11
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 30 16 9 3 4 27 26 1
5 Πρέστον Πρέστον 28 16 8 4 4 23 24 -1
6 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 26 16 8 2 6 27 17 10
7 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 26 16 7 5 4 26 17 9
8 Χαλ Χαλ 26 16 7 5 4 22 19 3
9 Κάρντιφ Κάρντιφ 24 16 7 3 6 25 19 6
10 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 24 16 7 3 6 23 23 0
11 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 22 16 6 4 6 16 16 0
12 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 22 16 7 1 8 24 26 -2
13 Γουότφορντ Γουότφορντ 21 16 5 6 5 23 18 5
14 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 21 16 6 3 7 16 18 -2
15 Μίλγουολ Μίλγουολ 20 16 5 5 6 19 19 0
16 Νόριτς Νόριτς 20 16 6 2 8 29 32 -3
17 Σουόνσι Σουόνσι 19 16 5 4 7 22 21 1
18 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 19 16 5 4 7 19 22 -3
19 Πλίμουθ Πλίμουθ 16 16 4 4 8 27 27 0
20 Κόβεντρι Κόβεντρι 16 16 3 7 6 19 21 -2
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 15 16 3 6 7 14 28 -14
22 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 12 17 2 6 9 16 33 -17
23 ΚΠΡ ΚΠΡ 10 16 2 4 10 11 27 -16
24 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 6 16 1 3 12 7 27 -20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr