Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Με Μπάροου και Νοτς Κάουντι

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 02:49

Φουλ δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας με 12 αναμετρήσεις και ορισμένους γηπεδούχους να αποτελούν στηρίγματα.

Λιγκ2: Με Μπάροου και Νοτς Κάουντι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΣΟΥΪΝΤΟΝ

Η Ακρινγκτον ηττήθηκε στο Μπράντφορντ (1-0) και παραμένει στην έβδομη θέση, έχοντας όμως πολλές ομάδες ακριβώς από πίσω της. Ερχόμενη από ανώδυνη ήττα 0-1 από την Νότιγχαμ u21 στο Λιγκ Τρόφι (προκρίθηκε στα νοκ άουτ) έχασε την καλύτερη ευκαιρία του «φτωχού» πρώτου μέρους και λύγισε στις... λεπτομέρειες. Συνδυασμός under και no goal τα 5/7 τελευταία πρωταθλήματος. Νοκ άουτ οι μέσοι ΜακΚόνβιλ (2 γκολ), Κιρκ και ο γκολκίπερ Σάβιν.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Φρένο στην κατηφόρα έβαλε η Σουίντον επικρατώντας δίκαια της Μάνσφιλντ (2-1), μένοντας σε επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Πρωταγωνιστής ο 1ος σκόρερ της κατηγορίας Γιανγκ (15 γκολ) που σκόραρε δις φέρνοντας την πρώτη νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4). Εχει μόλις ένα διπλό σε δέκα εξορμήσεις, όπου δέχτηκε 21 γκολ. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κόκολο, Ουούακουε και ο βασικός μέσος Κέιν (2 γκολ), μακροχρόνια τραυματίας ο αν. αριστερός μπακ Ντιβάιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος η Ακρινγκτον, με αρετές αλλά κάπως... αφελής η Σουίντον. Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη, έχει μεγάλη τύχη το γκολ-γκολ σε “πετσοκομμένες” πάντως τιμές.

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Νέα επιτυχία για την Μπάροου στο Κόλτσεστερ, έκτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πλησιάζοντας σε απόσταση βολής από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Μαγική εικόνα πάντως το 1-4, καθώς πήρε αριθμητικό αβαντάζ στο 84' και.. πρόλαβε να πετύχει ακόμη τρία γκολ! Το αήττητο εννιά αγωνιστικών (5-4-0) αποτελεί ρεκόρ συλλόγου, εντός έδρας ακόμη δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα (4-4-0), συνεχίζει στο κύπελλο. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Τιένσια και Ουόρεν.

Η Γουόλσολ παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Φόρεστ Γκριν, συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις που την βρίσκουν στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Είχε ελαφρά υπεροχή, έφτιαξε ευκαιρίες όπως και κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις, συμπληρώνοντας οκτώ αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-4-3). Αποκλείστηκε στο Λιγκ Τρόφι, συνεχίζει στο κύπελλο, γκολ-γκολ τα 17/23 τελευταία επίσημα. Αμφίβολοι οι Ρίλεϊ (αμυντικός), Τίρνει (χαφ), νοκ άουτ οι αμυντικοί Φαρκιούχαρσον, Γουίλιαμς, Οκάγκμπουεκ και ο μέσος Ιρινγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μπάροου, λίγα πράγματα η Γουόλσολ. Πρώτο σημείο ο άσος (1,95).

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Ντονκάστερ πάλεψε μέχρι τέλους όμως υπέκυψε στο 93' στο Κρου (3-2) και παραμένει χαμηλά. Ερχόμενη από την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου, στην παράταση στην έδρα της Ακρινγκτον (1-2), προηγήθηκε όμως σταδιακά υποχώρησε και πλήρωσε τα αμυντικά κενά. Παράλληλα συνεχίζει στους «32» του Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο μέσος Κάμερον (3 γκολ), νοκ άουτ οι Φόλκνερ και Ολόβου (αμυντικοί), Τέιλορ και Ρέιβενχιλ (μέσοι), Μίλερ και Μαρς (επιθετικοί).

Η Κόλτσεστερ υπέκυψε εντός έδρας στην Μπάροου, δεύτερη κολλητή ήττα στο πρωτάθλημα μετά από σερί 3-1-0 από όταν ανέλαβε υπηρεσιακός ο Μάθιου Εθέρινγκτον. Μαγική εικόνα το 1-4, διαμορφώθηκε μετά την αποβολή του επιθετικού Φεβριέρ (84')! Προηγήθηκε η νίκη επί της Πιτέρμπορο (1-0)-πρόκριση στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι, over τα 12/16 τελευταία επίσημα. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Ιαντόλο, Λόρενς, ο εξτρέμ Εντουαρντς και ο φορ Ακιντέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάνω-κάτω ισάξιες οι δύο ομάδες, θα αποφύγουμε σημείο πάντως το σενάριο τερμάτων φαντάζει αρκετά πιθανό (1,80 το over, πιο χαμηλά το γκολ-γκολ).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Δεύτερη κολλητή ισοπαλία έφερε η Φόρεστ Γκριν στο Γουόλσολ και παραμένει κάτω από την ζώνη υποβιβασμού. Οι «οικολόγοι» είχαν τις ευκαιρίες τους όχι όμως ουσία, πάνω-κάτω δίκαιο το 0-0. Εντός έδρας έχει υποστεί επτά ήττες σε δέκα ματς. Συνεχίζει στο κύπελλο και στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Εκτός οι Ντάνιελς (γκολκίπερ), Λαβινιέ (αμυντικός), Μπράουν, Μόρτον, Χόλαντ (μέσοι), Γκάρικ (εξτρέμ) και οι επιθετικοί Στίβενς (5 γκολ), Τέιλορ (φορ).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Φρένο στην κατηφόρα έβαλε στο πρωτάθλημα η Μπράντφορντ, που μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες υπέταξε την Ακρινγκτον (1-0). Καθάρισε ο Σμιθ με το έκτο του γκολ στα ισάριθμα τελευταία ματς (!), προηγήθηκε η νίκη 5-1 επί της Μπάρνσλεϊ (κάνοντας το 3/3 στον όμιλο Λιγκ Τρόφι) που ήταν και η πρώτη με νέο τεχνικό τον Γκρέιαμ Αλεξάντερ. Mετράει 7/8 over και 7/9 γκολ-γκολ. Αμφίβολοι οι Ογιεγκόκε (αμυντικός), Πάτισον (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα σε δύσκολη θέση η Φόρεστ Γκριν που δεν είναι και αποτελεσματική εντός έδρας, πασχίζει για να πάρει τα πάνω της η Μπράντφορντ. Εχει “μπόλικη” ισοπαλία (3,30).

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ

Με κάτω τα χέρια ηττήθηκε η Τζίλιγχαμ από την Τρανμίρ και εξήλθε των θέσεων πλέι οφ. Δεν άξιζε καλύτερης τύχης, επιτρέποντας στον αντίπαλο σχεδόν καθολική υπεροχή. Εδώ και λίγο καιρό έχει νέο τεχνικό τον Στέφεν Κλέμενς, ο οποίος πασχίζει να βρει περισσότερες λύσεις για την λιγότερο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία! Συνδυασμός under και no goal τα 5/7 τελευταία. Αμφίβολος ο αμυντικός ΜακΚένζι, μακροχρόνια τραυματίας ο φορ Χόκινς.

Σημαντική νίκη επί της Νοτς Κάουντι κατέκτησε η Γουίμπλεντον (4-2), πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις πλέι οφ. Από δύο γκολ σκόραραν Αλ Χαμάντι και Ριβς, εκμεταλλευόμενοι ιδανικά τα αμυντικά λάθη του αντιπάλου. Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (16) από ότι εντός (12), συνεχίζει στο κύπελλο όπως και στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Εξέτισαν οι Μπίλερ (αμυντικός), Μπούγκιελ (επιθετικός), μοναδικός απόντας ο μέσος Πελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχει στερήσει από την Τζίλιγχαμ φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω, κάνει συχνά ζημιές εκτός έδρας η Γουίμπλεντον. Απόλυτα ισορροπημένο το σετ, πάσο.

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ-ΡΕΞΑΜ

Μετά από τέσσερα διαδοχικά διπλά (για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επαγγελματική κατηγορία), η Χάρογκειτ ηττήθηκε στο Κρόουλι (2-1) παραμένοντας στο δεύτερο μισό της κατάταξης (σερί 2-1-3). Ματς σχετικά λίγων φάσεων, είχε δοκάρι στο ημίωρο. Εχει την λιγότερο παραγωγική επίθεση (μαζί με την Τζίλιγχαμ) όπως και την δεύτερη χειρότερη επίδοση εντός έδρας (2-1-6). Απέκτησε τον γκολκίπερ Μίτσελ, αμφίβολοι ο βασικός αμυντικός Μάτοκ και ο φορ Φόλαριν (2 γκολ), εκτός ο βασικός γκολκίπερ Οξλεϊ.

Η Ρέξαμ «ισοπέδωσε» την Μόρκαμ (6-0) και φιγουράρει στη δεύτερη θέση, με μόλις μία ήττα στα 13 πιο πρόσφατα όλων των διοργανώσεων (9-3-1). Παράσταση για ένα ρόλο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάλιν που πέτυχε χατ τρικ φτάνοντας τα επτά γκολ. Οι Ουαλοί συνεχίζουν στο κύπελλο και στο Λιγκ Τρόφι, τα 7/8 τελευταία επίσημα είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Αμφίβολοι οι Χοσανάχ (αμυντικός), Ο' Κόνελ (στόπερ), εκτός οι Μπαρνέτ (μέσος), ΜακΦάτζεαν (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλες δυσκολίες συνεχίζει να αντιμετωπίζει η Χάρογκειτ, φουλ για άνοδο η Ρέξαμ. Πάντως το διπλό δεν έχει καμία αξία στο 1,57 και το συνδυάζουμε με over (2,22).

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Μάνσφιλντ λύγισε στο 93' στο Σουίντον (2-1), γνωρίζοντας στην 18η αγωνιστική την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα! Η ομάδα με την καλύτερη άμυνα έδωσε χώρο στον αντίπαλο, τακτική που δεν απέδωσε. Πρόσφατα αποκλείστηκε μέσα σε μία εβδομάδα σε Λιγκ Τρόφι (2-1 Μπέρτον), κύπελλο (1-2 Ρέξαμ) και Λιγκ Καπ (0-1 Πορτ Βέιλ)! Αμφίβολος ο μέσος Ο' Κλαρκ, εκτός οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Χιούιτ και οι μέσοι Κλαρκ, ΜακΛάφλιν, Χάρινγκτον.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Εύκολο έργο είχε η Τρανμίρ κόντρα στην Τζίλιγχαμ (3-1), ανεβαίνοντας πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού με μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0). Πήρε εξαρχής τα ηνία, δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο. Εχει αποκλειστεί σε κύπελλο (4-3 από Στιβενέιτζ) και Λιγκ Τρόφι (δεν πέτυχε ούτε γκολ στα τρία ματς του ομίλου), εκτός έδρας πήρε μόνο ένα βαθμό σε εννιά εξορμήσεις! Χωρίς τους αμυντικούς Νόρις, Στάρμπακ, τον φορ Λιούις και τον αν. μέσο Μέρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην 18η αγωνιστική μπήκε τέλος στο αήττητο της Μάνσφιλντ, έχει του.. χεριού της την Τρανμίρ. Μόλις στο 1,37 ο άσος, συνδυάζεται με under 4,5 (1,72).

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα της ΜΚ Ντονς από το Σάλφορντ (2-4), ανεβαίνοντας στα μέσα της κατάταξης. Προηγήθηκε η τρίτη νίκη στα ισάριθμα ματς του ομίλου Λιγκ Τρόφι (ενώ στο κύπελλο έχει αποκλειστεί), συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα 7/9 τελευταία επίσημα, ο Ντιν σκόραρε για έκτη φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, εκτός οι μέσοι Χάντερ, Ρόμπσον, Στιούαρτ, ο φορ Χάρισον (1 γκολ) και ο αν. γκολκίπερ Χάρνες.

Δεύτερη κολλητή ισοπαλία έφερε η Γκρίμσμπι με την ουραγό Σάτον (1-1) και παραμένει λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Δικαίως προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο όμως ισοφαρίστηκε ακριβώς πριν την ανάπαυλα, στην επανάληψη χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Εχει μόλις δύο νίκες στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (2-4-7) και ούτε ένα διπλό! Over τα 11/15 πιο πρόσφατα επίσημα. Αμφίβολος ο αμυντικός Εφέτε, τραυματίες οι μέσοι Εϊνλι, Κούρι και ο εξτρέμ Βέρναμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ευχέρεια της ΜΚ Ντονς στο σκοράρισμα της δίνει το πάνω χέρι κόντρα σε μία Γκρίμσμπι που παραμένει χωρίς διπλό φέτος (1,70, συνδυαστικά με over στο 2,50).

ΜΟΡΚΑΜ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Πολύ βαριά ήττα υπέστη η Μόρκαμ στο Ρέξαμ (6-0), μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. «Πολιορκήθηκε» από τα πρώτα λεπτά, δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει την ορμή των γηπεδούχων. Πάντως διατηρείται αήττητη στην έδρα της, με πέντε νίκες σε οκτώ ματς όπου δέχτηκε μόνο πέντε τέρματα. Γκολ-γκολ τα 10/13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (8/10 over). Το υπηρεσιακό δίδυμο των ΜακΜάχον-Μπράναν δεν υπολογίζει τους Μουρ (γκολκίπερ) και Τέιλορ (μέσος).

Πολύτιμη και μάλλον απρόσμενη νίκη επί της Στόκπορτ πανηγύρισε η Νιούπορτ (2-1)και αποσπάστηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. No goal τα 9/11 τελευταία των Ουαλών (είχαν προηγηθεί επτά συνεχόμενα), over τα 14/19 ματς πρωταθλήματος, συνεχίζει στο κύπελλο ενώ έχει αποκλειστεί στο Λιγκ Τρόφι. Συνεχίζουν εκτός οι αμυντικοί Ντρισντέιλ, Σέμπερι, Τζέιμσον, Κλαρκ, ο μπακ Λιούις και οι Τσάρσλεϊ (μέσος, 2 γκολ), Ζανζάλα (φορ), αμφίβολος ο μέσος Γουίλντιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από διασυρμό έρχεται η Μόρκαμ, από ανέλπιστο θρίαμβο η Νιούπορτ δεν παύει όμως να έχει αδυναμίες. Ενα “κλικ” στον άσο (2,27), παίζει και το σύνολο 2-3 τερμάτων (1,98).

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Με άδεια χέρια έφυγε η Νοτς Κάουντι από την έδρα της Γουίμπλεντον (4-2), τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και εξήλθε των θέσεων απευθείας ανόδου. Εγινε μεγάλη μάχη και θα μπορούσε να υπάρξει οποιαδήποτε έκβαση, τα 14 τέρματα έφτασε ο Λάνγκσταφ (2ος σκόρερ της κατηγορίας). Γκολ-γκολ τα 15/20 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (14/19 over), παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας (7-0-2, με 23-16 γκολ). Χωρίς τους μέσους Πάλμερ, Μπαϊράμι και τον φορ Σκοτ.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Η Κρόουλι υπέταξε την Χάρογκειτ (2-1) και διατηρείται κοντά στις θέσεις πλέι οφ (σερί 2-1-5). Δύσκολη επικράτηση, προηγήθηκε στα μέσα του πρώτου μέρους εν συνεχεία γλίτωσε σε δοκάρι (29') όχι όμως την ισοφάριση, ο ελληνικής καταγωγής Κλάιντι Λόλος την λύτρωσε με το τέταρτο φετινό του γκολ. Εχει μόλις ένα διπλό (1-3-4), γκολ-γκολ τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα, συνεχίζει στο Λιγκ Τρόφι όχι όμως στο κύπελλο. Πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάνει «κοιλιά» η Νοτς Κάουντι, βέβαια μπορεί και άνετα να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Κρόουλι. Κρατάμε τον άσο (1,60).

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Ντέρμπι του Μάντσεστερ. Μετά από 12 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (ρεκόρ του κλαμπ, ισοφαρίζοντας και την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας που είχε από το 2002 η Λούτον), η Στόκπορτ λύγισε στο Νιούπορτ (2-1). Κακή εμφάνιση, απλώς μείωσε στις καθυστερήσεις ο Ολαόφε με το 12ο του γκολ. Συνεχίζει σε κύπελλο και Λιγκ Τρόφι, over τα 13/18 πιο πρόσφατα επίσημα. Αμφίβολοι οι Σάρσεβιτς (μέσος), Χιπολάιτ (εξτρέμ), Μπάρι (βασικός επιθετικός, 9 γκολ), εκτός ο αν. φορ Στρέτον.

Σε βαριά εντός έδρας ήττα από την ΜΚ Ντονς (2-4) υποχρεώθηκε η Σάλφορντ εμφανίζοντας μεγάλα αμυντικά κενά, στα 14 γκολ έμεινε ο Σμιθ (2ος σκόρερ της κατηγορίας). Over τα 11/12 τελευταία επίσημα (αποκλείστηκε σε Κύπελλο και Λιγκ Τρόφι), έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (13) από ότι εντός (8). Αμφίβολοι οι μπακ Σέπαρντ, Γκάρμπατ και οι Μπερκό (αμυντικός), Μπόλτον (μέσος), νοκ άουτ οι βασικοί Ασλεϊ (χαφ), Χέντρι (φορ, 3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πέτυχε το νέο ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην κατηγορία η Στόκπορτ, καλύτερα αποδίδει εκτός έδρας η Σάλφορντ. Θα έπρεπε να πληρώνει παραπάνω ο άσος (1,44), συνδυάζεται με over (2,00).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

ΣΑΤΟΝ-ΚΡΟΥ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Σάτον στην έδρα της Γκρίμσμπι (1-1) και συνεχίζει την προσπάθεια για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Ο γκολκίπερ Μπουζάνης έκανε δύο σημαντικές επεμβάσεις πριν αποχωρήσει τραυματίας στο 15', λίγο μετά οι Λονδρέζοι έμειναν και πίσω στο σκορ όμως γλίτωσαν τα χειρότερα παίρνοντας τον μόλις δεύτερο βαθμό σε εννιά εξορμήσεις. Γκολ-γκολ τα 8/9 τελευταία επίσημα. Αμφίβολοι οι μέσοι Μίλσομ (βασικός), Γκέιπ (αν.). εκτός οι Χαρτ (μπακ), Ιστμοντ (μέσος), Κασίμου και Κάσκετ (επιθετικοί).

Ερχόμενη από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη-πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στην Ντέρμπι (1-3), η Κρου υπέταξε στις καθυστερήσεις την Ντονκάστερ (3-2) ανεβαίνοντας στα όρια των θέσεων απευθείας ανόδου. Με μεθοδικότητα πέτυχε την ανατροπή-πέμπτη νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα (7-2-1). Αμφίβολοι οι επιθετικοί Λονγκ (1 γκολ), Τάμπινερ (1 γκολ), Νέβιτ και ο μέσος Λουντ, νοκ άουτ ο αμυντικός Γουίλιαμς και οι μέσοι Πάουελ, Χόλιτσεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σερί ισοπαλιών από την Σάτον, σαφώς ανώτερη η Κρου και πάμε στο combo Χ2 και over 1,5 (1,87).

Βαθμολογία -

28/11/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 41 19 13 2 4 40 20 20
2 Ρέξαμ Ρέξαμ 36 19 10 6 3 40 29 11
3 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 35 18 9 8 1 32 15 17
4 Κρου Κρου 35 18 10 5 3 39 27 12
5 Μπάροου Μπάροου 34 19 9 7 3 25 16 9
6 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 33 19 10 3 6 39 35 4
7 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 29 19 9 2 8 27 25 2
8 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 28 18 7 7 4 29 21 8
9 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 28 19 9 1 9 18 26 -8
10 Σουίντον Σουίντον 27 19 7 6 6 39 33 6
11 Κρόουλι Κρόουλι 27 18 8 3 7 29 30 -1
12 Μόρκαμ Μόρκαμ 27 17 8 3 6 25 26 -1
13 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 26 18 7 5 6 30 26 4
14 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 23 19 6 5 8 21 27 -6
15 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 23 19 7 2 10 18 25 -7
16 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 22 19 6 4 9 28 35 -7
17 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 21 19 6 3 10 30 33 -3
18 Γουόλσολ Γουόλσολ 21 18 5 6 7 24 29 -5
19 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 20 18 6 2 10 22 30 -8
20 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 20 19 6 2 11 27 37 -10
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 19 19 4 7 8 26 31 -5
22 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 17 19 5 2 12 25 31 -6
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 15 18 4 3 11 20 32 -12
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 13 19 3 4 12 25 39 -14
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr