Ποδόσφαιρο

Super League: Βόλος ΝΠΣ - Πανσερραϊκός, προσπαθούν να αντιδράσουν!

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - 00:34

Εξ’ αναβολής αναμέτρηση στο «Πανθεσσαλικό», όπου οι δύο ομάδες ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Super League: Βόλος ΝΠΣ - Πανσερραϊκός, προσπαθούν να αντιδράσουν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Βόλος ΝΠΣ - Πανσερραϊκός.

Βόλος ΝΠΣ

Ο Βόλος, στο ντεμπούτο του Λόπεθ στον πάγκο, πήρε πολύτιμη ισοπαλία στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και είναι ακόμη πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς πως έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Στο Πανθεσσαλικό προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Άρη και έχει μόλις μία νίκη, συνολικά έχει μία ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός είναι ο τιμωρημένος επιθετικός Γκαρσία και οι τραυματίες γκολκίπερ Παπαδόπουλος, Σιαμπάνης, από πρόβλημα προέρχεται ο μεσοεπιθετικός Μπερτόλιο.

Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός δεν απέφυγε τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και είναι η δεύτερη με τέτοια έκταση στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του (η προηγούμενη από τον Παναθηναϊκό). Το ιδιαίτερο με την ομάδα του Γκαρσία ως φιλοξενούμενη είναι ότι όταν σκοράρει παίρνει αποτέλεσμα, αν δε βάλει γκολ χάνει., παραμένει χωρίς νίκη μακριά από τις Σέρρες. Ο Γκαρσία δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο μέσο Μούργο, από προβλήματα προέρχονται ο μεσοεπιθετικός Γούλερι κι ο φορ Στίνα, επιστρέφει ο μέσος Ουεντραόγκο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.1 3.35 3.5 1.75 1.94 1.28 3.3 1.78 1.92 1.28 1.31 1.71
Βόλος ΝΠΣ - Πανσερραϊκός / Εκτίμηση

Παιχνίδι που μπορεί να πάρει πολλές τροπές και είναι ανοιχτό προς κάθε αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές. Over 2.5 (2.05).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr