Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Η ανάγκη της Γκρέμιο και η Κρουζέιρο

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 - 13:11

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις τρεις αναμετρήσεις που είναι σήμερα Πέμπτη (30/11) στο κουπόνι για στοίχημα από την 36η αγωνιστική του Brasileirao

Α' Βραζιλίας: Η ανάγκη της Γκρέμιο και η Κρουζέιρο

Η Α' Βραζιλίας (Brasileirao) έχει σήμερα Πέμπτη (30/11) τρεις αναμετρήσεις στο κουπόνι για στοίχημα με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος που βοηθούν και για τα livescores.

00:00 ΓΚΡΕΜΙΟ - ΓΚΟΙΑΣ

Η Γκρέμιο ηττήθηκε 3-0 εκτός από την Ατλέτικο Μινέιρο. Προηγήθηκε και αυτή από την Κορίνθιανς για την ομάδα του Ρενάτο Γκαούτσο. Έχει τρεις νίκες και δύο ήττες στα 5 τελευταία εντός έδρας ενώ ο Γκαούτσο τόνισε πως δεν πετούν λευκή πετσέτα αναφορικά με την μάχη του τίτλου. Εξέτισαν οι Άλβες (αμυντικός), Βιλασάντι (μέσος). Τραυματίες οι Φελίπε (αμυντικός), Νέιταν (μέσος).

Η Γκοϊάς ηττήθηκε και από την Κρουζέιρο και πλέον δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Το ματς με την Κρουζέιρο ήταν το πρώτο ματς του Μάριο Ενρίκε ως υπηρεσιακός προπονητής. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Ο μέσος Σαντέρ παραμένει τραυματίας. Εξέτισε ο χαφ Μορέλι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Γκρέμιο με τον άσο σε συνδυασμό με over είναι στο 2.05 καθώς η Γκοϊάς έχει μεγάλα κενά.


01:00 ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Η Κρουζέιρο πήρε τη νίκη που ήθελε με 1-0 εκτός επί της Γκοϊάς.
Ήταν και το τρίτο ματς του Πάουλο Αουτουόρι ως υπηρεσιακός τεχνικός ο οποίος είναι αήττητος με 2 νίκες. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Εξέτισε ο καλός μέσος Αρτούρ Γκόμες (3 γκολ).

Η Ατλέτικο Παραναένσε έμεινε στο 0-0 εντός με την Βάσκο. Πλέον έμεινε με την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Με ισοπαλίες έβγαλε τα 3 τελευταία, ενώ προηγήθηκαν δύο σερί ήττες, ενώ όλα ήταν under. Με δύο ισοπαλίες έχει βγάλει τα 4 τελευταία εκτός έδρας όπου όλα ήταν under. Παραμένουν τραυματίες οι Ρότσα (αμυντικός), Φερνάντο (μέσος) αλλά και ο μέσος Βιδάλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Στα πάνω της η Κρουζέιρο με τον Αουτουόρι στον πάγκο μπορεί να πάρει τον άσο του 2.12.


01:30 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Η Μπραγκαντίνο ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Ιντερνασιονάλ. Θέλει νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες τίτλου αλλά κυρίως για την πρώτη 4άδα που δίνει εισιτήρια Λιμπερταδόρες με απευθείας συμμετοχή στους ομίλους. Έχει μια ισοπαλία στα 4 τελευταία της με τις τρεις ήττες να ήταν όλες με σκορ 1-0. Από την άλλη έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία εντός.

Η Φορταλέσα έφερε 2-2 εντός με την Παλμέιρας. Είναι στο +4 από την γραμμή του υποβιβασμου και θέλει μια τουλάχιστον νίκη για να είναι άνετη. Η ομάδα του Βοϊβόντα, στα 7 ματς που έδωσε μετά την ήττα στον τελικό του Σουνταμερικάνα είχε μόλις 3 ισοπαλίες. Γενικά έχει μόλις 3 ισοπαλίες στα 9 τελευταία πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ομάδες που σκοράρουν και οι δύο με το γκολ - γκολ του 1.78 να είναι πιθανό ενώ αν συνδυαστεί με over πάει στο 2.22.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr