Ποδόσφαιρο

Μεξικό: Αμέρικα και Μοντερέι σκοράρουν εύκολα εντός έδρας!

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 00:25

Προημιτελικοί αγώνες απόψε τα ξημερώματα για την Απερτούρα του Μεξικού και δύο ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά. 

Μεξικό: Αμέρικα και Μοντερέι σκοράρουν εύκολα εντός έδρας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Μεξικού .

Τα ξημερώματα διεξάγονται οι επαναληπτικοί της Απερτούρα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Θα μάθουμε τις δύο πρώτες ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΛΕΟΝ

Aποτέλεσμα πρώτου παιχνιδιού: Λεόν - Κλαμπ Αμέρικα 2-2

Η Αμέρικα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο πρώτο παιχνίδι με τη Λεόν, αλλά κατάφερε να απαντήσει και πήρε την ισοπαλία, οπότε της αρκεί να μη χάσει για να προκριθεί στα ημιτελικά. Η ομάδα του Αντρέ Ζαρντίνε, είναι αήττητη πλέον στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος. Μέσα στο γήπεδό της είναι αήττητη στα τελευταία εννέα, ενώ έχει κερδίσει και τα τελευταία πέντε. Σκοράρει και στα τελευταία 15 ματς μέσα στο γήπεδό της. Αμφίβολος ο ένας εκ των τριών αρχισκόρερ της, Κινιόνες.

H Λεόν, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με την Αμέρικα και έτσι είναι υποχρεωμένη να κερδίσει εκτός έδρας, καθώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποκλείεται. Η ομάδα του Νικολάς Λαρκαμόν, έχει μόνο δύο νίκες σε οκτώ ματς πρωταθλήματος, ενώ πληρώνει γκολ – γκολ σε έξι σερί, με over 2.5 στα τελευταία πέντε. Εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 11 παιχνίδια της. Eπιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Αμπρίς, αμφίβολοι οι βασικοί μέσοι Μένα, Ρομέρο.

ΕΚΤΙΜHΣΗ: Η Κλαμπ Αμέρικα είναι εξαιρετική στο γήπεδό της και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Αν βρει δίχτυα, τότε η Λεόν είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί, Αναμένουμε παρόμοιο παιχνίδι με το πρώτο. Over 2.5 (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΕΡΕΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Aποτέλεσμα πρώτου παιχνιδιού: Σαν Λουίς - Mοντερέι 1-0

Η Μοντερέι έχασε το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο Σαν Λουίς και καλείται να κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ, για να ανατρέψει τα δεδομένα και να περάσει στα ημιτελικά. Η ομάδα του Φερνάντο Ορτίς, δεν έχει πληρώσει γκολ – γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. Εντός έδρας, έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, έχοντας χάσει μόνο το ένα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μέσα στο γήπεδό της στα οποία σκόραρε, το έκανε ακριβώς από τρεις φορές. Αμφίβολος ο Ισπανός μέσος Κανάλες.

Η Ατλέτικο Σαν Λουίς, μπορεί να πήγε ως αουτσάιντερ στα ματς με τη Μοντερέι, αλλά με τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αρκεί πλέον μία ισοπαλία για να περάσει στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Γουστάβο Λεάλ, έχει πλέον δύο συνεχόμενες νίκες σε κανονική περίοδο και μπαράζ. Θα πρέπει όμως να κάνει την υπέρβαση σε σχέση με τις τελευταίες της εμφανίσεις εκτός έδρας, καθώς αγνοεί τη νίκη σε πέντε σερί ταξίδια, μετρώντας πάντως γκολ – γκολ σε 11 από τα τελευταία 12.

ΕΚΤΙΜHΣΗ: Η Μοντερέι εντός έδρας είναι πολύ καλή και μπορεί να ανατρέψει άνετα το ισχνό προβάδισμα της Σαν Λουίς. Πιστεύουμε πως θα το κάνει. 1 & over 1.5 (1.78).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr