Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας: Για την έκπληξη η Γουέστ Μπρομ.

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 01:32

Η Γουέστ Μπρομ. μπορεί να υποχρεώσει σε νέα ήττα τη Λέστερ.

Championship Αγγλίας: Για την έκπληξη η Γουέστ Μπρομ.

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.-ΛΕΣΤΕΡ

Η Γουέστ Μπρομ., πήρε δεύτερη σερί νίκη μεσοβδόμαδα στην έδρα της Κάρντιφ και παραμένει σε θέσεις πλέι – οφ, πριν αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει κερδίσει πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της και έχει χάσει ένα από τα προηγούμενα επτά. Εντός έχει μόνο μία ήττα φέτος και καμία στα τελευταία έξι ματς εκεί. Από τις πέντε φετινές ισοπαλίες ανεξαρτήτως έδρας, οι τρεις ήταν 0-0. Εκτός οι Κέλι (μπακ), Ριτς (μέσοι), Ντάικ (επιθετικός), αμφίβολος ο εξτρέμ Γουάλας.

Η Λέστερ, προηγήθηκε στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αλλά έμεινε στην ισοπαλία για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα και πλέον έχει μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, επιτρέποντας στους διώκτες της να πλησιάσουν. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, εξακολουθεί να έχει την καλύτερη άμυνα, καθώς σε κανένα φετινό ματς πρωταθλήματος δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ. Έχει μόνο μία ήττα εκτός έδρας και έχει σκοράρει σε όλα τα υπόλοιπα ταξίδια της. Εκτός o μπακ Ντόιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετές τελευταία για τη Λέστερ, οι τελευταίες ήττες της ήταν με 1-0 και θα ρισκάρουμε άσο με αυτό το σκορ.

Όλα τα ματς της Premier League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Μπέρμιγχαμ επέστρεψε στις ήττες στην έδρα της Μπλάκμπερν και πλέον έχει μόνο μία νίκη σε επτά αγωνιστικές, με πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνι, έχει δεχτεί γκολ και στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, ενώ πληρώνει πέντε σερί γκολ – γκολ και over 2.5 (τα τέσσερα και over 3.5). Εντός έδρας είναι καλύτερη, έχει πάρει εκεί τις πέντε από τις έξι φετινές της νίκες. Εκτός Άντερσον, Τσανγκ (μέσοι), Τ. Ρόμπερτς (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Χολ.

Η Ρόδεραμ επέστρεψε στις ήττες εύκολα μεσοβδόμαδα στο Χαλ και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, έχοντας μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία 13 ματς. Συνεχίζει προς το παρόν με τον υπηρεσιακό τεχνικό Γουέιν Καρλάιλ, που όμως δύσκολα θα μονιμοποιηθεί. Παραμένει το μεγάλο εκτός έδρας πρόβλημα, καθώς δεν έχει διπλό σε 22 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος, εδώ και πάνω από έναν χρόνο (8 ισοπαλίες αυτό το διάστημα). Εκτός οι Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι οι μέσοι Καφού, Κλούκας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν μπορεί με τίποτα η Ρόδεραμ εκτός, άσος με over 2.5.

ΧΑΛ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Χαλ, δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Ρόδεραμ και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, με αήττητο τριών αγωνιστικών και μία ήττα σε έξι παιχνίδια. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, εντός έδρας έχει χάσει μόνο ένα από τα 13 τελευταία παιχνίδια. Σε φόρμα ο εξτρέμ Φιλοτζίν, με γκολ δύο σερί αγωνιστικές, αυτός ή ο Ντελάπ έχουν σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Εκτός ο μέσος Σλέιτερ και ο μπακ Βινάγκρε. Αμφίβολοι οι Σινίκ, Τραορέ (μέσοι).

Η Γουότφορντ, βρέθηκε πίσω με 2-0 στο σκορ από τη Νόριτς, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και επέστρεψε στις νίκες, έχοντας χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Έχει από έξι νίκες, ισοπαλίες και ήττες σε 18 ματς. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, εκτός έδρας είναι πολύ χειρότερη όμως, με μόνο μία νίκη στα τελευταία 17 ταξίδια της για την Τσάμπιονσιπ. Eπιστρέφει από τιμωρία ο βασικός γκολκίπερ Μπάχμαν, εκτός ο μπακ Ενγκακιά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φορμαρισμένος ο Φιλοτζίν για τους γηπεδούχους, ποντάρουμε σε γκολ του.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, επέστρεψε στις νίκες εύκολα απέναντι στη Μίλγουολ και πλέον παραμένει μόλις έναν πόντο μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Εντός έδρας έχει κερδίσει και τα επτά τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει εκεί οκτώ νίκες σε εννέα αγώνες στη φετινή σεζόν. Σε όλους μάλιστα σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές, στους τελευταίους οκτώ τουλάχιστον τρεις! Ο Τσάπλιν σκοράρει εντός σε δύο σερί και σε τέσσερα από τα πέντε τελευταία. Αμφίβολος o μέσος Έβανς και ο μπακ Ντονασιέν.

Η Κόβεντρι δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να κερδίσει την Πλίμουθ και έχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ σε τρεις σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει πληρώσει μόνο ένα γκολ – γκολ στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (7) μαζί με τη Χάντερσφιλντ, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν στα τελευταία έξι μακριά από την έδρα της. Εκτός ο μέσος Πάλμερ (αρχηγός) και ο επιθετικός Ταβάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Nίκη της Ίπσουιτς με over 2.5.

ΛΙΝΤΣ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Λιντς επέστρεψε στις νίκες μεσοβδόμαδα απέναντι στη Σουόνσι και έχει αήττητο πέντε αγωνιστικών (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία). Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 16 παιχνίδια της. Εντός έδρας παραμένει αήττητη φέτος, με έξι σερί νίκες και μόνο ένα ματς χωρίς γκολ. Ο Τζέιμς σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία ματς στο γήπεδό της. Δεν έχει χάσει εντός από τη Μίντλεσμπρο από το 2011. Λείπει ο Ντάλας (μπακ), αμφίβολοι Σάκλετον (μέσος), Γκέλχαρτ (επιθετικός).

Η Μίντλεσμπρο, διέλυσε την Πρέστον και επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την εξάδα, αν και έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, εκτός έδρας έχασε το τελευταίο παιχνίδι της, αλλά είναι η μοναδική της ήττα στα έξι τελευταία ταξίδια. Έχει πετύχει γκολ σε δεύτερο ημίχρονο στα 15 από τα τελευταία 16 παιχνίδια της. Εκτός οι Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι (μέσος), αμφίβολοι Φράι (μπακ), Χάκνι (μέσος) και Φορς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ό, τι πρέπει για γκολ – γκολ και over 2.5 αυτό το ματς.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Μίλγουολ, υπέστη δεύτερη σερί ήττα απέναντι στην Ίπσουιτς και είναι χαμηλά, με τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές και μόνο μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς. Η ομάδα του Τζο Έντουαρντς, έχει μόλις δύο νίκες φέτος μέσα στο γήπεδό της και καμία στα τελευταία πέντε παιχνίδια εκεί. Και οι πέντε φετινές της νίκες, ανεξαρτήτως έδρας, ήταν χωρίς να δεχτεί γκολ, τελευταία φορά που δέχτηκε τέρμα και κέρδισε ήταν τον περασμένο Απρίλιο. Εκτός ο μπακ Μπράιαν.

Η Σάντερλαντ υπέστη οδυνηρή ήττα εντός από τη Χάντερσφιλντ και έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της, με μόνο μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, σε όλες τις νίκες της φέτος έχει πετύχει τουλάχιστον από δύο γκολ, ενώ τέσσερα από τα οκτώ τρίποντά της, ήταν με ακριβές σκορ 3-1. Έχει κρατήσει όμως μόνο μία ανέπαφη εστία στους οκτώ τελευταίους αγώνες της. Αμφίβολοι οι Αλέσε, Πεμπελέ, Σέρκιν (μπακ), Έβανς, Ματέτε (μέσοι) και Μπενέτ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση, ισοπαλία.

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Πλίμουθ λύγισε μέσα στην έδρα της Κόβεντρι και επέστρεψε στις ήττες, πλησιάζοντας πλέον την ουρά, με μόνο μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, στηρίζεται αποκλειστικά μέσα στο γήπεδό της, όπου έχει πάρει και τις πέντε φετινές της νίκες. Μάλιστα, έχει μείνει μόνο μία φορά φέτος στο σπίτι της χωρίς γκολ, ενώ σε έξι από αυτά τα ματς ως γηπεδούχος, έχει σκοράρει τουλάχιστον από δύο φορές. Αμφίβολοι Ίρλι (μπακ), Χάρντι (επιθετικός).

Η Στόουκ κατάφερε προς στιγμήν να προηγηθεί στην έδρα της ΚΠΡ, αλλά δεν απέφυγε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και παραμένει χαμηλά, χωρίς νίκη τέσσερις σερί αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ, έχει πάρει μακριά από το σπίτι της μόνο δύο από τις έξι φετινές της νίκες, ενώ και στα δύο αυτά διπλά σκόραρε ο μέσος Λερίς. Aμφίβολος ο επιθετικός Τέζγκελ, εκτός οι μπακ Γουίλμοτ, Μπέικερ, τιμωρημένος ο ακραίος μπακ Στίβενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πλίμουθ πετυχαίνει συνήθως πάνω από ένα γκολ στο γήπεδό της, παίζουμε over 1.5 γκολ των γηπεδούχων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ ισοφάρισε στο τέλος την πρωτοπόρο Λέστερ και απέσπασε την ισοπαλία, όμως παραμένει τελευταία στη βαθμολογία, με μόνο μία νίκη όλη τη σεζόν και καμία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, έχει τη χειρότερη επίθεση, με μόνο εννέα γκολ σε 18 αγώνες, ενώ έχει πάρει εντός έδρας τους έξι από τους επτά φετινούς της πόντους. Εκτός ο μπακ Ντελγκάδο και ο επιθετικός Γουίλκς. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος – κλειδί, Γουίντας.

Η Μπλάκμπερν, κέρδισε την Μπέρμιγχαμ και είναι κοντά στην εξάδα με δύο σερί νίκες και έξι τρίποντα σε οκτώ ματς. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, δεν έχει ισοπαλία 19 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προέρχεται από τέσσερα σερί διπλά στο πρωτάθλημα. Ο Σμόντιτς, σκοράρει τέσσερις σερί αγωνιστικές. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Πίαρς (παίζει ο Βάλστεντ), οι μπακ Μπαρνς, Χάιαμ, ο εξτρέμ Χέτζες και οι επιθετικοί Ντόλαν, Γκάλαχερ, αμφίβολος ο μπακ Γουόρτον και ο μέσος Ράνκιν - Κοστέλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σέφιλντ Γουένσντεϊ το παλεύει, αλλά δεν είναι καλή επιθετικά. Η Μπλάκμπερν έχει καιρό να φέρει ισοπαλία, ίσως είναι η ώρα.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Σαουθάμπτον δυσκολεύτηκε με Μπρίστολ Σίτι, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, με αήττητο δέκα αγωνιστικών. H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, κράτησε μάλιστα ανέπαφη την εστία της για τρίτη φορά φέτος και για πρώτη μέσα στο γήπεδό της. Έχει μείνει μόνο δύο φορές χωρίς γκολ και σκοράρει σε 11 σερί αγώνες. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Κάρντιφ το 2009. Εκτός ο μπακ Λαριός, αμφίβολος ο μπακ Στίβενς και ο μεσοεπιθετικός Σουλεμάνα.

Η Κάρντιφ λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο εντός έδρας μεσοβδόμαδα από τη Γουέστ Μπρομ. και απομακρύνθηκε κάπως από την εξάδα, έχοντας χάσει δύο από τα τρία τελευταία ματς και παραμένοντας με μία νίκη σε τέσσερα. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, από τις οκτώ νίκες της φέτος στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας έχει πάρει μόνο τις τρεις. Οι δύο από αυτές όμως ήταν στα τρία τελευταία ταξίδια, στα οποία παραμένει αήττητη. Εκτός ξανά οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κάρντιφ κακή εκτός, η Σαουθάμπτον δυνατή εντός, άσος.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Σουόνσι, προηγήθηκε για τρίτο σερί ματς και μάλιστα στο πρώτο λεπτό απέναντι στη Λιντς, αλλά έχασε και πλέον δεν έχει νίκη τέσσερις σερί αγωνιστικές, με ένα τρίποντο στις τελευταίες επτά. Η ομάδα του Μάικλ Νταφ, έχει πέντε νίκες όλες κι όλες στη σεζόν και από αυτές, μόνο οι δύο ήταν μέσα στο γήπεδό της. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο μπακ Γουντ, αμφίβολοι οι μπακ Άσμπι, Ογκμπέτα, οι μέσοι Τζινέλι, Αμπντουλάι και ο επιθετικός Κουτσάρεβιτς.

Η Χάντερσφιλντ, πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Σάντερλαντ και ανάσανε βαθμολογικά, με το πρώτο της τρίποντο μετά από πέντε αγώνες, ούσα αήττητη δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες μαζί με την Κόβεντρι (7), εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν με ακριβές σκορ 1-1. Μακριά από την έδρα της, έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία όλη τη σεζόν. Εκτός οι Τέρτον (μπακ), Ρουντόνι (μέσος) και Γουόρντ (μεσοεπιθετικός), αμφίβολοι οι επιθετικοί Χάρατ, Τζόουνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Χάντερσφιλντ ειδική στις ισοπαλίες, μπορεί άλλη μία μοιρασιά.

Βαθμολογία -

01/12/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 43 18 14 1 3 32 11 21
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 42 18 13 3 2 39 24 15
3 Λιντς Λιντς 35 18 10 5 3 31 18 13
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 34 18 10 4 4 29 27 2
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 32 18 9 5 4 29 17 12
6 Χαλ Χαλ 30 18 8 6 4 28 22 6
7 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 28 18 9 1 8 31 28 3
8 Πρέστον Πρέστον 28 18 8 4 6 24 30 -6
9 Κάρντιφ Κάρντιφ 27 18 8 3 7 27 21 6
10 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 27 18 8 3 7 29 26 3
11 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 26 18 8 2 8 28 21 7
12 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 25 18 7 4 7 19 19 0
13 Γουότφορντ Γουότφορντ 24 18 6 6 6 26 22 4
14 Νόριτς Νόριτς 23 18 7 2 9 32 35 -3
15 Κόβεντρι Κόβεντρι 22 18 5 7 6 23 21 2
16 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 22 18 6 4 8 23 27 -4
17 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 21 18 6 3 9 18 25 -7
18 Σουόνσι Σουόνσι 20 18 5 5 8 25 26 -1
19 Μίλγουολ Μίλγουολ 20 18 5 5 8 20 25 -5
20 Πλίμουθ Πλίμουθ 19 18 5 4 9 29 28 1
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 19 18 4 7 7 17 30 -13
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 13 18 3 4 11 15 30 -15
23 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 12 18 2 6 10 17 37 -20
24 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 7 18 1 4 13 9 30 -21

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr