Ποδόσφαιρο

Β’ Γαλλίας: Αξίζει η Ανεσί!

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 10:36

Η Ανεσί βρίσκεται σε ανοδική πορεία και πηγαίνει με αυτοπεποίθηση στην έδρα της Βαλενσιέν. Αξίζει το διπλό σε απόδοση 3,00! Στο Λαβάλ – Γκρενόμπλ επιλέγουμε το Goal/Goal στο διπλασιασμό.

Β’ Γαλλίας: Αξίζει η Ανεσί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β’ Γαλλίας.

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΤΡΟΥΑ

Η Μπορντό προηγήθηκε κόντρα στην Παρί, ισοφαρίστηκε και ενώ το ματς πήγαινε για ισοπαλία, πήρε τελικά τη νίκη (2-1), με γκολ στο 93’! Σημείωσε 3η διαδοχική επιτυχία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (η μία στα πέναλτι) και ενώ είχαν προηγηθεί επτά ματς χωρίς επιτυχία και δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Eντός έδρας έχει μία ήττα σε τέσσερα ματς. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Μισελέν (13/0).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Η Τρουά έχασε από την καλύτερη Γκινγκάμπ με 0-1. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με τρεις ισοπαλίες. Επίσης, σε 14 παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Πρόκειται για μια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας έχουν έρθει Goal/Goal. Τιμωρημένος ο στόπερ Ζουκρού (14/1) Εκτός ακόμη ο δεξιός μπακ Μπαλντέ (8/0) και ο επιθετικός Ασουμού (13/3).ΕΝ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε άνοδο η Μπορντό, μπορεί να νικήσει την αδύναμη Τρουά (1 νίκη σε 14 ματς), αλλά ο άσος είναι μικρός (1,45).

ΑΜΙΑΝ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Η Αμιάν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κονκαρνό, αλλά ισοφάρισε και έφερε 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Δεν έδωσε συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη Κυπέλλου κόντρα στην Ομπουργκ (3-0). Πάντως, στα έξι τελευταία ματς έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Εντός έδρας δεν έχει νίκη σε έξι αγώνες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένος ο φορ Μαφουτά (13/4) Εκτός και ο μέσος Ντ. Φοφανά (11/0).

Η Σεντ Ετιέν προηγήθηκε νωρίς στο ματς με την Πο, αλλά στο διάστημα 75’ – 78’ έπαθε μπλακ άουτ, δέχθηκε δύο γκολ και έχασε με 1-2. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των δέκα αγώνων. Εκτός έδρας, έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο γκολκίπερ Λαρσονέρ (11), ο αριστερός μπακ Μπενταΐγκ (9/1), ο έμπειρος μέσος Μονκοντυΐ (6/0) και ο επιθετικός Γουατζί (3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισορροπημένο ματς, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, θα επιλέξουμε την ισοπαλία.

ΑΖΑΞΙΟ – ΑΝΖΕ

Η Αζαξιό έχασε 0-2 από την Ανεσί, δεχόμενη από ένα γκολ στις καθυστερήσεις του κάθε ημιχρόνου. Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, γνωρίζοντας 2η ήττα σε δέκα παιχνίδια. Εντός έδρας είναι αήττητη σε επτά αγώνες! Τα επτά από οκτώ τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχουν έρθει No Goal. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Κεμπέρ (9/0). Εκτός ακόμη ο γκολκίπερ Μισέλ (10 συμμ.), ο μεσοαμυντικός Μπεναΐμ (8/0) και ο επιθετικός Μπαγιαλά (5/1).

Η Ανζέ επικράτησε της Καέν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και ενώ από το 75’ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τέσσερα παιχνίδια, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε δέκα αγώνες. Παραμένει σε υψηλό επίπεδο και δείχνει ικανή να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο. Χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και αυτό το ματς αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Και εδώ θα πάμε με την ισοπαλία.

ΠΟ – ΝΤΑΝΤΕΡΚ

Η Πο προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Κονκαρνό, δέχθηκε γκολ στη συνέχεια, αλλά έφτασε τελικά στη νίκη με 2-1. Στο 88’ και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες. Διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε εννέα αγώνες. Βρέθηκε πλέον στις θέσεις των πλέι οφ. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς στο Σαμπιονά έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μπουταΐμπ (15/5), εκ των πρώτων σκόρερ.

Η Ντάντερκ έχασε 0-2 από τη Λαβάλ, με δύο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Εχει περιορισμένες δυνατότητες, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι πέντε τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Εκτός ο στόπερ Φερναντέζ (5/0), ο μεσοεπιθετικός Γκριέμπ (12/2) και ο επιθετικός Μπα Σι (7/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έχει το προβάδισμα. Στο 2,30 ο άσος.

ΟΣΕΡ – ΚΕΒΙΓΙ

Η Οσέρ άσκησε πίεση κατά διαστήματα στη Μπαστιά, αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και περιορίστηκε στο ισόπαλο 0-0. Μπορεί να μη νίκησε, τουλάχιστον έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Επεσε στην 4η θέση, αλλά διεκδικεί ακόμη και την απευθείας άνοδο. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε έξι παιχνίδια. Τιμωρημένος ο μεσοαμυντικός Ραβελοσόν (13/2).

Η Κεβιγί έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην ουραγό Βαλενσιέν, παίζοντας από το 86’ με αριθμητικό πλεονέκτημα και με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Δεν έδωσε συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη Κυπέλλου κόντρα στη Μοντντινιέρ (4-0). Τουλάχιστον, διεύρυνε το αήττητο της στα τέσσερα παιχνίδια, ενώ έχει μόνο μία ήττα σε οκτώ αγώνες. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Τιμωρημένος ο επιθετικός Γιαντέ (14/2). Εκτός ακόμη ο δεξιός μπακ Α. Σισοκό (11/0), ο μεσοαμυντικός Πιερέ (15/1) και ο μεσοεπιθετικός Μπονέ (9/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κεβιγί μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνη απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal (1,75).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

ΚΑΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Η Καέν έχασε από την Ανζέ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 0-3, δεχόμενη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, ενώ από το 75’ έπαιζε με δέκα παίκτες. Δεν έδωσε συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη Κυπέλλου κόντρα στη Λον Πλαζέ (3-0), η οποία είναι και η μοναδική σε δώδεκα αγώνες. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Tιμωρημένος ο αμυντικός Μπεν Γιουσέφ (2/0).

Η Μπαστιά άντεξε στην πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα από την Οσέρ και πήρε το βαθμό (0-0). Σε έξι αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη σε οκτώ αγώνες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο μέσος Ματζιοτί (12/0) και οι επιθετικοί Τζοκό (13/0) και Σαντελί (11/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η απόδοση του άσου δεν δικαιολογείται βάσει της εικόνας της Καέν και θα τον κοντράρουμε.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΑΝΕΣΙ

Η Βαλενσιέν, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έφερε 0-0 κόντρα στην Κεβιγί, παίζοντας από το 86’ με δέκα παίκτες. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη Κυπέλλου κόντρα στην Αγουενιό (2-0), η οποία είναι και η μοναδική σε δώδεκα παιχνίδια! Βρίσκεται στην τελευταία θέση και είναι σε πίεση. Οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Τιμωρημένος ο μέσος Μπρούνο Κόστα (10/0). Εκτός και ο αμυντικός Κιφό (5/0).

Η Ανεσί επικράτησε της Αζαξιό 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ στις καθυστερήσεις του κάθε ημιχρόνου. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Σε αναμενόμενα πλαίσια η, μέχρι στιγμής, παρουσία της, στόχος της είναι η παραμονή. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχει τρεις ήττες σε τέσσερα ματς. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο επιθετικός Λαρόζ (14/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βαλενσιέν έχει μία νίκη σε 12 ματς, η Ανεσί είναι σε ανοδική πορεία, αξίζει το διπλό στο 3,00.

ΛΑΒΑΛ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ


Η Λαβάλ ήταν καλύτερη από την Ντάντερκ και επικράτησε 2-0, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει μία ήττα σε πέντε αγώνες. Βρίσκεται στην κορυφή και διεκδικεί την απευθείας άνοδο! Εκτός έδρας, έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε εννέα ματς. Οι οκτώ από τους εννέα τελευταίους αγώνες έχουν έρθει No Goal. Αμφίβολος ο γκολκίπερ Σαμασά (14 συμμ.). Εκτός ο στόπερ Ταβάρες (11/0).

Η Γκρενόμπλ επικράτησε στις λεπτομέρειες της Ροντέζ. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά πέτυχε 2ο γκολ στο 84’. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα ματς χωρίς επιτυχία και διεκδικεί την απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας έχει μόνο μία επιτυχία σε οκτώ ματς. Τα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της στις δύο διοργανώσεις έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός είναι ο μεσοαμυντικός Τουρέ (7/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε αποδόσεις διπλασιασμού.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΠΑΡΙ

Η Γκινγκάμπ ήταν καλύτερη της Τρουά και νίκησε έστω και με 1-0. Διεύρυνε το αήττητο σερί της στα εννέα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε έντεκα παιχνίδια και διεκδικεί το πλασάρισμα της στα πλέι οφ. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 1,5 και No Goal. Εκτός ο αριστερός μπακ Ντουρ (9/0).

Η Παρί βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Μπορντό, ισοφάρισε γρήγορα και ενώ το ματς πήγαινε για ισοπαλία, τελικά έχασε 1-2, με γκολ που δέχθηκε στο 93’! Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των πέντε αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε επτά ματς. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός ο στόπερ Σεργκί (6/0), ο μέσος Ντουσέ (9/0) και ο μεσοεπιθετικός Λοπέζ (8/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκινγκάμπ εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και θα επιλέξουμε τον άσο (2,20).

Βαθμολογία -

02/12/2023Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λαβάλ Λαβάλ 32 15 10 2 3 18 10 8
2 Ανζέ Ανζέ 30 15 9 3 3 26 14 12
3 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 27 15 7 6 2 20 15 5
4 Οσέρ Οσέρ 26 15 7 5 3 30 16 14
5 Πο Πο 25 15 7 4 4 27 26 1
6 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 24 15 6 6 3 21 13 8
7 Σεντ Ετιέν Σεντ Ετιέν 24 15 7 3 5 16 14 2
8 Αζαξιό Αζαξιό 23 15 6 5 4 15 14 1
9 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 20 15 5 5 5 24 23 1
10 Αμιάν Αμιάν 20 15 5 5 5 13 16 -3
11 Κονκαρνό Κονκαρνό 19 15 5 4 6 16 19 -3
12 Αννεσύ Αννεσύ 18 15 4 6 5 19 22 -3
13 Μπορντό Μπορντό 18 15 5 4 6 16 21 -5
14 Παρί Παρί 17 15 5 2 8 17 20 -3
15 Μπαστιά Μπαστιά 17 15 4 5 6 14 19 -5
16 Καέν Καέν 16 15 4 4 7 23 24 -1
17 Τρουά Τρουά 13 15 2 7 6 16 19 -3
18 US Κεβιγί US Κεβιγί 12 15 2 6 7 18 22 -4
19 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 12 15 3 3 9 12 23 -11
20 Βαλενσιέν Βαλενσιέν 10 15 1 7 7 9 20 -11
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr