Ποδόσφαιρο

Super League 2: Σφικτά ματς και χαμηλά σκορ!

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 00:28

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι από τη Σούπερ Λιγκ 2, με πολλά παιχνίδια να διεξάγονται αλλά λίγα γκολ να αναμένονται.

Super League 2:  Σφικτά ματς και χαμηλά σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Β' ΧΑΝΙΑ

Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ρέντη αλλά κεκλεισμένων των θυρών λόγω έργων στις εξέδρες. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν και σε αυτήν την αναμέτρηση την βοήθεια των οπαδών τους, όπως συνέβη και στο ματς με την Καλαμάτα Οι ερυθρόλευκοι πασχίζουν για να ξεκολλήσουν από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας ήδη υπερκαλύψει το χάντικαπ των δέκα βαθμών ποινής από την αρχή της περιόδου. Αήττητο σερί επτά αγώνων για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που δεν δέχθηκε γκολ στα τρία τελευταία ματς.

Τα Χανιά επανήλθαν άμεσα σε νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από την ισοπαλία με τον Γιούχτα. Ήταν πολύ καλύτερα από τον Παναθηναϊκό και πήραν τους τρεις βαθμούς που τους κρατούν σταθερά στην κορυφή της κατάταξης. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία ο έξοχος απολογισμός για τα «δελφίνια» που πλέουν προς την μεγάλη κατηγορία. Έξοχη η αμυντική λειτουργία, δεν δέχθηκαν γκολ οι κρητικοί στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ο κόουτς Γιάννης Ταουσιάνης δεν υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό Ματάους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός, ίσως καταφέρει να αποκομίσει κάτι από το ματς. Οι δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια, το πάνε σε χαμηλούς ρυθμούς και σκορ. No goal (1.70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ Β' - ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Η ΑΕΚ Β’ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και καλείται να δώσει μαζεμένα ματς ώστε να καλύψει τα χαμένο έδαφος. Την Πέμπτη υποδέχθηκε τον Καμπανιακό και τώρα ξανά στο «Σεραφείδειο» θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό με την προοπτική να πάρει την νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Οι κιτρινόμαυροι φέτος έχουν εμπλακεί από νωρίς σε μάχη παραμονής, δεν έχουν το μαξιλαράκι ασφαλείας από τη στιγμή που οι ομάδες Β΄ μπορούν να πέσουν στην Γ’ Εθνική.

Ο Αιολικός έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν κόντρα στον Καμπανιακό. Παραγωγικός, δημιούργησε πλήθος ευκαιριών θα μπορούσε ακόμα περισσότερα τέρματα και αποθεώθηκε από τον κόσμο στον Ταρλά όπου πέτυχε την πρώτη φετινή εντός έρας νίκη, Δύο μαζεμένα τρίποντα έχει αλλάξει η ψυχολογία από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Σέρβος κόουτς Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς. Συτό που ζητά είναι βελτίωση στην άμυνα που κάνει νερά. Δεν θα αλλάξει η πετυχημένη ενδεκάδα των νησιωτών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Αιολικός με δύο συνεχόμενες νίκες δείχνει να συνέρχεται, αλλά είναι πολύ δύσκολο το ματς και αμφίρροπο. Under 2.5 (1.65).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ

Το ματς του δεύτερου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες μεταφέρθηκε και θα γίνει πρώτα στην Ηλιούπολη εξαιτίας εργασιών στο γήπεδο του Αιγάλεω. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους κυανέρυθρους που αναζητούν σταθερότητα έπειτα από την πρόσφατη αλλαγή προπονητή. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε ντεμπούτο μεσοβδόμαδα στην Λιβαδειά, με σούπερ διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα είχε και μερικές ημέρες παραπάνω για να προετοιμάσει ακόμα καλύτερα τους παίκτες του. Δεν θα αλλάξει η πετυχημένη ενδεκάδα

Τα Αιγάλεω πήγε στα Χανιά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα με όπλο την άμυνα, αλλά για μια ακόμα φορά έμεινε με άδεια τα χέρια, Το πρόβλημα παραμένει στην γραμμή κρούσης, όπου το Σιτι δεν δημιουργεί εύκολα ευκαιρίες και δεν σκοράρει. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν βάλει μόνο ένα γκολ οι μπλε και εκεί επικεντρώνει την προσπάθεια κόουτς Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια για το «Σίτι».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι της Αθήνας, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα. Το Αιγάλεω χάνεται εκτός έδρας και δεν πατάει καλά. 1 (1.87).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Και αυτό το ματς θα γίνει στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, αφού ο Απόλλων δεν παίζει πλέον στην Καλαμαριά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από μία ακόμα αρνητική εμφάνιση στο ντέρμπι της πόλης με τον Μακεδονικό και παραμένει εγκλωβισμένη στην μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Γάλλος κόουτς Σιρίλ Καλί απολαμβάνει για την ώρα την στήριξη από την διοίκηση των ροσονέρι και ζητά από τους παίκτες του βελτίωση στην άμυνα. Πλήρης η αποστολή.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προέρχεται από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στον Λεβαδειακός και την Νίκη Βόλου. Κόντρα σε ποιοτικές και φορμαρισμένες αντιπάλους, οι κιτρινόμαυροι ΄δειξαν πως διαθέτουν την δυναμική για να κερδίσουν οποιονδήποτε στην καλή τους ημέρα και αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Ο κόουτς Γιώργος Τυριακίδης επιχαίρει για την άμυνα και ζητά ανάλογη σοβαρότητα για την αποστολή στο Πολύκαστρο. Σε Under 2,5 γκολ και No Goal τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μειονεκτούν και οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή στη δημιουργία, κυρίως ο Απόλλων. Θα πάμε με το αγαπημένο σύνολο τερμάτων της Καρδίτσας. 2-3 γκολ (1.95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ

Και αυτό το ματς θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ», την έδρα του ΟΦΗ, καθώς το γήπεδο στις Αρχάνες ακόμα ανακατασκευάζεται. Ακόμα και έτσι η ομάδα του Ηρακλείου παρουσιάζεται πανίσχυρη στις εντός έδρας υποχρεώσεις. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ο έξοχος απολογισμός για τους πράσινους που υπερβαίνουν τις αρχικές προσδοκίες που υπήρχαν για λογαριασμό τους. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στο σκοράρισμα για τους νεοφώτιστους που δεν έβαλαν γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς.

Ο Ιωνικός πασχίζει να βρει την σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα που θα τον ανεβάσει στην βαθμολογία και θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα που ήταν ο αρχικός στόχος Καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, αλλά ζητούμενο παραμένει η καλύτερη εικόνα στις εκτός έδρας αποστολές. Μόνο μία νίκη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους ο απολογισμός για την ομάδα της Νίκαιας. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ιωνικός εκτός έδρας σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ. Αυτή θα είναι και η βάση μας, αφού ο Γιούχτας πρέπει να αντιδράσει κάποια στιγμή και βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Goal/goal (2.05).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Η Καλαμάτα είναι μια ομάδα που εξαρχής στόχευσε στην άνοδο αλλά δεν καταφέρνει μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσφορές που υπάρχουν για λογαριασμό της. Τι και αν άλλαξε προπονητή, με τον Μάκη Χάβο να αναλαμβάνει τα ηνία αντί του Περικλή Αμανατίδη ; Μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέα γκέλα. Τα ατρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβρ 2,5 γκολ.

Ακόμα δεν μπορούν να το χωνέψουν στην Καλαμάτα για το πώς δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη στη σεζόν κόντρα στον Διαγόρα. Η ομάδα της Πάτρας προηγείτο μέχρι το 98’, μεγάλη η πίκρα από την ισοφάριση, ζητούμενο παραμένει η διαχείριση και στο ψυχολογικό κομμάτι από τον κόουτς Γιάννη Τάτση, που έχει επιφέρει βελτιώσεις στην εικόνα της Παναχαϊκής. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των ροσονέρι. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι άλλων εποχών αυτό το παιχνίδι, με τη Καλαμάτα όμως να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Κακή αμυντικά η Παναχαϊκή. Over 2.5 (1.65).

ΛΑΡΙΣΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Λάρισα έδειξε χαρακτήρα στην απαιτητική αναμέτρηση στην εδρα του πρωτοπόρου Λεβαδειακού όπου θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την νίκη. Πολλά τα παράπονα για την διαιτησία από τους βυσσινί που πάντως παραμένουν προσηλωμένοι στο κυνήγι της πρωτιάς. Σαγφως βελτιωμένη η εικόνα από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Παύλος Δερμιτζάκης. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, όπου έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ. Πλήρης η αποστολή.

Η Νίκη Βόλου προβλημάτισε ξανά με την εμφάνισή της στην Καρδίτσα και ηττήθηκε από την Αναγέννηση στο θεσσαλικό ντέρμπι. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας είχε και πάλι τις ευκαιρίες της στην επίθεση, αλλά πλήρωσε τα λάθη στα μετόπισθεν,. Ο κόουτς Δημήτρης Ελευθερόπουλος θεωρεί πως η ατυχία στέρησε από την Νίκη τα θετικά αποτελέσματα στα τελευταία ματς δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι για το νέο θεσσαλικό ντέρμπι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση η Λάρισα που παραμένει αήττητη εδώ και καιρό. Η Νίκη Βόλου θα προσπαθήσει να κρατήσει όσο μπορεί να μη χάσει πρωτίστως. Under 2.5 (1.63).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β' - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Και αυτό το παιχνίδι θα γίνει στην Λιβαδειά, αφού έκλεισε το ΟΑΚΑ και στην Λεωφορο προστατεύεται ο χλοοτάπητας. Ο Παναθηναϊκός Β’ πρόσθεσε ακόμα μία προβληματική εμφάνιση κόντρα στην Ηλιούπολη μεσοβδόμαδα και υπέστη ήττα στο ίδιο γήπεδο, στην Βοιωτία. Οι πράσινοι πλήρωσαν για πολλοστή φορά την δυστοκία στην τελική προσπάθεια. Τρεις συνεχόμενες ήττες, όλες με σκορ 2-0, έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Σε δυσχερή θέση ο κόουτς Σωτήρης Αντωνίου.

Ο Τηλυκράτης είναι μια νεοφώτιστη ομάδα με περιορισμένη δυναμική που στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα για να παίρνει βαθμούς δίνοντας την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Και στην Καλλιθέα έπεσε ουσιαστικά αμαχητί παίζοντας μόνο άμυνα και δεν απείλησε καθόλου. Έχει στοχεύσει το ματς στην Λιβαδειά με την ελπίδα να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα σε εξίσου προβληματικό αντίπαλο και να πάρει εκεί το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από την Λευκάδα. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάκιστες οι δύο ομάδες προέρχονται από απανωτές ήττες. Ευκαιρία του Παναθηναϊκού να πάρει νίκη ανάσα μέσα στην έδρα του, αλλά δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης. Under 2.5 (1.57).

ΠΑΟΚ Β' - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ Β’ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από 20 ημέρες και τα κατάφερε περίφημα μεσοβδόμαδα στην εκτός έδρας αποστολή στην Κοζάνη, Κόντρα σε ποιοτικό αντίπαλο, οο δικέφαλος του βορρά ήταν για μια ακόμα φορά αξιόπιστος στην άμυνα και πήρε το διπλό που του δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal και Under 2,5 γκολ. Ο κόουτς Αλέξης Αλεξιάδης δεν υπολογίζει στον στράικερ Γκορντεζιάνι.

Ο Λεβαδειακός διάγει περίοδο κάμψης όπως αποτυπώνεται στο ενεργητικό δύο πόντων στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Η ομάδα της Βοιωτίας ξεκίνησε με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία. Μεγάλη μάχη έγινε και στο ντέρμπι κορυφής με την Λάρισα, όπου θα μπορούσε και να κερδίσει και να χάσει. Ο κόουτς Νίκος Νιόπλιας περιβάλλει με εμπιστοσύνη τους παίκτες, ζητά επιμονή στην άμυνα που θα δώσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Λεβαδειακός είναι τυχερός που έχει χτίσει διαφορά και είναι άνετος, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα έχει πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ Β είναι καλή και δουλεμένη ομάδα, μπορεί να βάλει δύσκολα στους πρωτοπόρους σήμερα. Goal/goal (1.98).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

02/12/2023Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 23 10 7 2 1 13 6 7
2 Λάρισα Λάρισα 18 9 5 3 1 12 7 5
3 Μακεδονικός Μακεδονικός 16 9 4 4 1 14 10 4
4 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 15 9 5 0 4 14 8 6
5 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 14 9 4 2 3 10 8 2
6 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 13 9 4 1 4 12 10 2
7 Κοζάνη Κοζάνη 13 9 4 1 4 6 6 0
8 Ηρακλής Ηρακλής 11 9 3 2 4 8 8 0
9 Αιολικός Αιολικός 11 9 3 2 4 10 14 -4
10 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 7 8 2 1 5 8 11 -3
11 Καμπανιακός Καμπανιακός 6 9 2 0 7 8 17 -9
12 Apollon Pontou Apollon Pontou 5 9 1 2 6 5 15 -10
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation
02/12/2023Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Χανιά Χανιά 22 9 7 1 1 18 4 14
2 Καλλιθέα Καλλιθέα 20 9 6 2 1 12 5 7
3 Καλαμάτα Καλαμάτα 16 9 5 1 3 18 9 9
4 Ιωνικός Ιωνικός 14 9 4 2 3 12 10 2
5 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 14 9 4 2 3 7 8 -1
6 Διαγόρας Διαγόρας 13 9 4 1 4 10 10 0
7 Γιούχτας Γιούχτας 12 9 3 3 3 9 8 1
8 Αιγάλεω Αιγάλεω 8 9 2 2 5 4 10 -6
9 Τηλυκράτης Τηλυκράτης 7 9 2 1 6 6 18 -12
10 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 6 9 2 0 7 5 16 -11
11 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 4 9 3 5 1 13 8 5
12 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 4 9 0 4 5 6 14 -8
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr