Ποδόσφαιρο

Μεξικό: Σκοράρει η Πούμας εντός, με τα γκολ στη Τίγκρε!

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 00:58

Προημιτελικοί αγώνες απόψε τα ξημερώματα για την Απερτούρα του Μεξικού και δύο ομάδες θα πάρουν τα  δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά. 

Μεξικό: Σκοράρει η Πούμας εντός, με τα γκολ στη Τίγκρε!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Μεξικού .

Τα ξημερώματα διεξάγονται οι επαναληπτικοί της Απερτούρα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Θα μάθουμε τις δύο άλλες ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

ΠΟΥΜΑΣ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Η Πούμας, έπαιζε το πρώτο ματς στην έδρα της Γουαδαλαχάρα και ελπίζει να μη χρειαστεί να κάνει ανατροπή, καθώς προκρίνεται στην επόμενη φάση και με δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Αντόνιο Μοχάμεντ, πριν από το πρώτο παιχνίδι ήταν αήττητη συνολικά σε τρία ματς πρωταθλήματος και πλήρωνε τέσσερα under 2.5 σε πέντε αγώνες. Ποντάρει πολύ στην έδρα της, όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια, έχοντας κερδίσει τα επτά από αυτά. Εκτός ο μέσος Καϊσέδο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Γουαδαλαχάρα έπαιζε το πρώτο ματς στην έδρα της απέναντι στην Πούμας και σε περίπτωση νίκης, της αρκεί να μη χάσει για να προκριθεί στα ημιτελικά, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, θέλει μόνο να κερδίσει. Η ομάδα του Βέλικο Παούνοβιτς, δεν εμπνέει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη πάντως μακριά από το γήπεδό της. Μπορεί να έχει χάσει μόνο τρία από τα τελευταία δέκα ταξίδια, αλλά από την άλλη έχει κερδίσει μόνο τέσσερα από τα τελευταία 11.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Πούμας είναι με τη πλάτη στο τοίχο και είναι αναγκασμένη να επιτεθεί για να φέρει τη σειρά στα μέτρα της. Εντός έδρας βγάζει άλλη δυναμική και ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στο αποψινό ματς. 1o γκολ Πούμας (1.83).

ΤΙΓΚΡΕΣ - ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Η Τίγκρες, έδινε το πρώτο παιχνίδι με την Πουέμπλα εκτός έδρας και αν έχει πάρει έστω και μία ισοπαλία, της αρκεί απλά να μη χάσει στη ρεβάνς για να περάσει στα ημιτελικά, λόγω καλύτερης κατάταξης στην κανονική περίοδο. Η ομάδα του Ρόμπερτ Σιμπόλντι, πριν από το πρώτο ματς δεν είχε κερδίσει τρία σερί παιχνίδια, με δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Στην έδρα της είναι δυνατή, με 14 σερί ματς χωρίς ήττα, στα έξι όμως είχε παραχωρήσει ισοπαλίες. Εκτός ο επιθετικός Ζινιάκ.

Η Πουέμπλα, υποδεχόταν την Τίγκρες στο πρώτο ματς και σε περίπτωση νίκης, της αρκεί απλά να μη χάσει στη ρεβάνς. Η ομάδα του Ρικάρντο Καρμπαχάλ, είχε τελειώσει την κανονική περίοδο με τρεις σερί νίκες και αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Μακριά από την έδρα της είναι δυνατή, με έξι παιχνίδια χωρίς ήττα, από τα οποία είχε κερδίσει τα τέσσερα. Ο Γκιγιέρμο Μαρτίνες είχε δύο σερί εκτός έδρας ματς με γκολ και σκόραρε σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ταξίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκοράρουν με άνεση οι δύο ομάδες, οπότε δεν θα μας κάνει εντύπωση να δούμε ένα παρόμοιο ματς με το πρώτο. Goal/goal (1.72).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr