Ποδόσφαιρο

Δανία: Χωρίς προβλήματα τα φαβορί

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 03:40

Σε λογικά πλαίσια τα σετ των αποδόσεων στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Δανίας και τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας αναμένεται να μην έχουν προβλήματα.

Δανία: Χωρίς προβλήματα τα φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Δανίας.

ΛΙΝΓΚΜΠΙ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε η Λίνγκμπι απέναντι στη Μπρόντμπι, ύστερα από το χορταστικό 3-3 που παραχώρησαν οι δύο ομάδες. Πραγματοποίησε 28 ευκαιρίες ενώ σκόραρε τρία γκολ, κάτι που μεταφράζεται σε τρομερή εμφάνιση αν αναλογιστούμε και το μέγεθος του αντιπάλου. Παραμένει πάντως στο μέσο της βαθμολογίας και θα πρέπει να φορτσάρει για να μη χάσει επαφή με τα πλέι οφ. Τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η Σίλκεμποργκ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μίντιλαντ, χάνοντας με 1-4. Τις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι η ομάδα που μας έδειξε στην αρχή, δείχνοντας πως ξεμένει από ενέργεια. Ρόλο παίζει και η μη βελτίωση της αμυντικής της λειτουργίας, που βγάζει πολλές αδυναμίες. Τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της εξελίχθηκαν σε Goal/Goal. Στα τελευταία 8 εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει 2 ήττες και 6 νίκες. Τιμωρημένος ο Λιντ, συνεχίζει εκτός ο Όστρομ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμέτρηση με μεγάλο ρίσκο για όποιον επιλέξει κάποιο σημείο. Προτιμότερο, να ασχοληθούμε με τα γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται με την ίδια συχνότητα. Goal/Goal (1,65)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΝΤΕΝΣΕ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ

Σημαντικό διπλό για την Οντένσε στην έδρα της Ράντερς, που της έδωσε ανάσα. Ίσως είναι και ένα τυχερό αποτέλεσμα, αφού θα μπορούσε εύκολα να είχε δεχθεί κάποιο τέρμα. Είχαν προηγηθεί κακά αποτελέσματα και φυσικά το σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Νόρτζελαντ είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είχε να πανηγυρίσει νίκη 5 αγωνιστικές. Εντός έδρας μετράει 5 συνεχόμενες ήττες, όντας η 2 η χειρότερη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στο γήπεδό της. Εκτός ο αρχηγός Πάουλσεν και ο Έντζουμ. Δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα.

Η Νόρτζελαντ δεν έχει την εικόνα που θα ήθελε στα τελευταία παιχνίδια. Θα περίμενε κανείς πως η διακοπή θα τις έδινε τις απαραίτητες ανάσες αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Κόλλησε στο 0-0 με την Άαρχους και έτσι πέταξε δύο σημαντικούς βαθμούς μέσα στην έδρα της. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι που δεν κέρδισε σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο την Πέμπτη υποδέχθηκε την Φενέρμπαχτσε για το Conference League και ήταν καταιγιστική. Επικράτησε με 6-1 και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου. Εκτός οι Αντρέας Χάνσεν, Μαντς Χάνσεν και Άντμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλη συζήτηση γίνεται πλέον μετά το ευρωπαϊκό αποτέλεσμα της Νόρτζελαντ, που μετά την εξάρα στη Φενέρμπαχτσε, έχει άλλη ψυχολογία. Πέντε συνεχόμενες ήττες στην έδρα της μετράει η Οντένσε. 2 (1,85).

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΧΒΙΝΤΟΒΡΕ

Η Μπρόντμπι υπέπεσε σε 3η σερί ισοπαλία για το πρωτάθλημα και έτσι έχασε έδαφος για τη πρώτη θέση. Σε ματς ροντέο και διαφήμιση του ποδοσφαίρου αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Λίνγκμπι. Το φινάλε του ματς ήταν επεισοδιακό και στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ισοφάριση. Παρέμεινε πάντως για 9ο παιχνίδι αήττητη, δείχνοντας πόσο καλή και σκληροτράχηλη ομάδα είναι. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση και την 3η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Χωρίς απουσίες.

Η Χβίντοβρε στάθηκε όρθια κόντρα στη Βέιλε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Γενικά ήταν ισορροπημένο ματς ενώ στο 78΄ έμεινε με παίκτη λιγότερο, κάτι που θα μπορούσε να πληρώσει στο τέλος. Αυτό ήταν το 2ο σερί θετικό της αποτέλεσμα ύστερα τη νίκη που πέτυχε. Δείχνει πως συνέρχεται και πως έχει σφυγμό. Οφείλει να παλέψει και να προσπαθήσει αλλιώς θα χαιρετήσει τη κατηγορία άμεσα. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της σήμερα, ήττα εντός προγράμματος ουσιαστικά, αν έρθει. Κάλουντ, Σπέλμαν, Μακιένοκ και Λίντμπεργκ εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η δεύτερη καλύτερη επίθεση απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η Μπρόντμπι αναμένεται να κυριαρχήσει απέναντι στη Χβίντοβρε, αλλά ο άσος είναι στα… πατώματα. 1/1 (1,75) για να ανέβει λίγο η απόδοση.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Η Κοπεγχάγη ηττήθηκε με 2-1 από τη Βίμποργκ στην έκπληξη της αγωνιστικής. Μάλιστα η ήττα ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς, κάτι που πόνεσε ακόμα περισσότερο. Ίσως είχε και το μυαλό της στο ματς που έδινε για το Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Μπάγερν την Τετάρτη. Παραμένει στη κορυφή σε ισοβαθμία με τη Μίντιλαντ και στο Μόναχο έμεινε όρθια και πήρε έναν χρυσό βαθμό, που την έφερε πιο κοντά στην πρόκριση. Διαθέτει τη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και σκοράρει πολύ εύκολα. Κοχολάβα, Μέλινγκ και Κλεμ είναι εκτός.

Ανταπεξήλθε άψογα στο ντέρμπι με τη Νόρτζελαντ και απέσπασε λευκή ισοπαλία. Παρόλο που δεν έκανε τρομερή εμφάνιση και στάθηκε τυχερή σε ακυρωθέν γκολ της αντιπάλου, πήρε αυτό που ήθελε και πορεύεται αήττητη. Επτά συνεχόμενα παιχνίδια μετράει χωρίς ήττα σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Μία ήττα έχει στα 10 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος εκτός έδρας. Έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για τη παρουσία της στα πλέι οφ. Γιάκομπ και Ντούελουντ είναι εκτός με θέματα τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με την ψυχολογία στα ύψη η πρωτοπόρος, μετά το αποτέλεσμα που πήρε στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Είναι ανώτερη από την Άαρχους, που κάποια στιγμή πρέπει να βάλει τέλος στο αήττητο σερί που τρέχει, αφού δεν δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό με την παρουσία της. 1 (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

03/12/2023Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 33 16 10 3 3 33 19 14
2 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 33 16 10 3 3 29 19 10
3 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 31 16 9 4 3 29 17 12
4 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 27 16 8 3 5 26 17 9
5 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 26 16 7 5 4 25 13 12
6 Άαρχους Άαρχους 25 16 6 7 3 19 16 3
7 Βίμποργκ Βίμποργκ 19 16 5 4 7 16 24 -8
8 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 17 16 4 5 7 19 27 -8
9 Οντένσε Οντένσε 16 16 4 4 8 20 24 -4
10 Ράντερς Ράντερς 16 17 3 7 7 18 31 -13
11 Βέιλε Βέιλε 14 17 3 5 9 16 21 -5
12 Χβιντόβρε Χβιντόβρε 7 16 1 4 11 9 31 -22
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr