Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Η τρελή μάχη του τίτλου!

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 12:08

Αναλύσεις και προτάσεις για τα 8 παιχνίδια του Brasileirao που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή (3/12) για την προτελευταία αγωνιστική κι ενώ πέντε ομάδες μάχονται για τον τίτλο.

Α' Βραζιλίας: Η τρελή μάχη του τίτλου!

Η Α' Βραζιλίας (Brasileirao) έχει σήμερα Κυριακή (3/12) στο κουπόνι για στοίχημα 8 παιχνίδια με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να είναι οδηγός και για τα livescores.

21:00 ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Η Παλμέιρας νίκησε άνετα 4-0 εντός την υποβιβασμένη Αμέρικα. Είναι στην κορυφή, στο +3 από τους τρεις διώκτες της. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Φερέιρα (εξέτισε και γυρίζει στον πάγκο) έχει νίκες στα 5 τελευταία εντός χωρίς να δεχθεί γκολ. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι βασικοί επιθετικοί Ρόνι, Εντρίκ. Εξέτισαν οι Μάικε (μπακ), Γκόμες (στόπερ).

Η Φλουμινένσε νίκησε 3-0 εκτός την Σάντος. Για την ομάδα του Ντινίζ ήταν η 3η σερί νίκη, ενώ προηγήθηκαν 2 ισοπαλίες. Έχει κατακτήσει το Λιμπερταδόρες που της έδωσε και εισιτήριο για την διοργάνωση της νέας σεζόν. Ο Ντινίζ κάνει ροτέισον λόγω και της συμμετοχής στο Μουντιάλ συλλόγων. Τιμωρημένος ο μπακ Γκουγκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου για το φαβορί που είναι η Παλμέιρας κι ενώ η Φλουμινένσε δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Καλύτερη επιλογή το 2-3 γκολ που είναι στο 1.95.

21:00 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Η Φλαμένγκο ηττήθηκε 3-0 εκτός από την Ατλέτικο Μινέιρο. Πήγε στο -3 από την κορυφή, με δύο αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε. Έκλεισε θέση για το Λιμπερταδόρες και θέλει να είναι στην πρώτη 4άδα που παίρνει εισιτήριο απευθείας συμμετοχής στους ομίλους. Η ομάδα του Τίτε έχει βγάλει με 2-3 γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας έχοντας 2 νίκες και 1 ισιοπαλία. Εξέτισε ο μέσος Πουλγάρ. Νέοι τραυματίες οι Ριμπέιρο (μέσος), Σεμπολίνια (επιθετικός).


Η Κουϊαμπά ηττήθηκε 2-0 εντός από την Ιντερνασιονάλ. Βέβαια η ομάδα του Αντόνιο Ολιβέιρα εξασφάλισε την παραμονή της και είναι μια ανάσα από το να κάνει το ίδιο σχετικά με εισιτήριο του Σουνταμερικάνα. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες ενώ σε κανένα από αυτά δεν δέχθηκε γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Φλαμένγκο αν και το ματς θα έχει παγίδες. Ο άσος με under 3.5 γκολ είναι στο 1.90 κι έχει την αξία του.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

23:30 ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΜΠΑΙΑ

Η Αμέρικα Μινέιρο ηττήθηκε 4-0 εκτός από την Παλμέιρας. Είναι υποβιβασμένη εδώ και καιρό με μοναδικό στόχο να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Ο Τζιακομίνι είναι στον πάγκο γι’ αυτά τα τελευταία ματς σαν υπηρεσιακός. Τρεις ισοπαλίες έχει στα 10 τελευταία στο πρωτάθλημα.


Η Μπαία ηττήθηκε 1-0 εντός από τη Σάο Πάολο. Η αγωνία για την παραμονή ή όχι μεγάλωσε. Στην τελευταία της εξόρμηση διέλυσε με 5-1 την Κορίνθιανς ενώ προηγήθηκαν τρεις ήττες. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο. Τιμωρημένος ο Γιάγκο Φελίπε (μέσος), ο οποίος αποτελεί και την μοναδική απουσία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ευκαιρία για την Μπαία που έχει δείξει πως ξέρει να τις εκμεταλλεύεται. Στο 2.02 ο άσος αν και θέλει προσοχή.


23:30 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΟΣ

Η Ατλέτικο Παραναένσε έφερε 1-1 εκτός με την Κρουζέιρο. Έχασε τις ελπίδες για εισιτήριο του Λιμπερταδόρες, σφράγισε αυτό του Σουνταμερικάνα. Η ομάδα του Καρβάλιο είναι αήττητη στα 9 τελευταία εντός έδρας αλλά με μόλις τρεις νίκες, ενώ με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα.


Η Σάντος ηττήθηκε 3-0 εντός από την Φλουμινένσε. Δίνει μάχη για την παραμονή. Η ομάδα του Μαρσέλο Φερνάντες είναι αήττητη στα 4 τελευταία εκτός με 2 νίκες ενώ τα 3 από αυτά ήταν γκολ – γκολ. Μια ήττα έχει στα 8 τελευταία της γενικότερα. Εξέτισαν οι βασικοί χαφ Νονάτο, Λούκας Λίμα. Τραυματίες οι Αλίσον (αμυντικός), Ζόναταν (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολη αναμέτρηση για να βγει σημείο από το βασικό σετ. Καλύτερη επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο σε συνδυασμό με over που είναι στο 2.30.


23:30 ΓΚΡΕΜΙΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Η Γκρέμιο νίκησε 2-1 εντός την Γκοϊάς. Διατηρεί μερικές ελπίδες για τον τίτλο, μπήκε γερά στο κόλπο για την πρώτη 4άδα που παίρνει εισιτήριο Λιμπερταδόρες απευθείας συμμετοχής στους ομίλους. Η ομάδα του Ρενάτο Γκαούτσο έχει 4 νίκες και 2 ήττες στα 6 τελευταία εντός έδρας, με τα τρία από αυτά να ήταν και no goal. Παραμένουν στην λίστα με τους τραυματίες οι Φελίπε (αμυντικός), Νέιταν (μέσος), Τζέρομελ (αμυντικός).


Η Βάσκο ηττήθηκε 4-2 εντός από την Κορίνθιανς σε ματς όποου προηγήθηκε δύο φορές. Η ομάδα του Ραμόν Ντίας είναι στο +1 από την πρώτη ομάδα που είναι κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού! Είναι αήττητη αλλά με μία νίκη στα 4 τελευταία εκτός έδρας. Εξέτισαν οι αμυντικοί Μάικον, Λέο, Ρόμπσον εξαιρετικά αμφίβολος ο επίσης αμυντικός Μεδέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ματς όπου όλα μπορούν να συμβούν. Καλύτερη επιλογή, βάση και παράδοσης, το 2-3 γκολ που είναι στο 1.95.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

23:30 ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ

Η Μποταφόγκο έφερε 1-1 εκτός με την Κοριτίμπα, όπου και τα δύο γκολ μπήκαν στις καθυστερήσεις. Πλέον στο -3 από την κορυφή. Ο Τιάγκο Νούνες έβγαλε με ισοπαλίες τα 3 πρώτα του ματς στον πάγκο της, η ομάδα έχει 4 σερί και γενικά αγνοεί την ήττα στα 9 τελευταία. Εξέτισε ο κομβικός χαφ Μπαρμπόσα. Τραυματίας ο Ντιέγκο Κόστα (επιθετικός). Τιμωρημένος ο Εντουάρντο (δεκάρι).

Η Κρουζέιρο έφερε 1-1 εντός με την Ατλέτικο Παραναένσε. Πλέον είναι στο +4 από την γραμμή του υποβιβασμού. Με τον Πάουλο Αουτουόρι στον πάγκο της έκανε το ντεμαράζ που ήθελε. Έμεινε αήττητη και στα 4 πρώτα ματς του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της έχοντας 2 νίκες. Με no goal και under έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έχοντας 3 νίκες, 2 ήττες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Όλα μπορούν να συμβούν στο παιχνίδι, πραγματικά. Καλύτερη επιλογή το γκολ - γκολ του 1.91.


23:30 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Η Μπραγκαντίνο ηττήθηκε 2-1 εντός από την Φορταλέσα. Πλέον έμεινε με το στόχο της διασφάλισης εισιτηρίου για το Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του Καϊξίνια έχει μια ισοπαλία στα 5 τελευταία της. Έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα 6 τελευταία εντός. Τραυματίες οι αμυντικοί Τσιπριάνο, Σάντος.

Η Κοριτίμπα έφερε 1-1 εντός με την Μποταφόγκο με τα δύο γκολ να μπαίνουν στις καθυστερήσεις. Ήταν το πρώτο ματς του υπηρεσιακού Μπόσλε στον πάγκο της, ενώ ανακοινώθηκε ο Γκούτο Φερέιρα νέος προπονητής που θα κάνει ντεμπούτο. Βέβαια η Κοριτίμπα είναι υποβιβασμένη και ο Φερέιρα ήρθε κυρίως για την επόμενη σεζόν. Τιμωρημένος ο Τζέιμερσον (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αναμένεται παιχνίδι με μικρό σκορ με το under να δίνεται στο 2.50.


23:30 ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΓΚΟΙΑΣ

Η Φορταλέσα νίκησε εκτός 2-1 την Μπραγκαντίνο. Μπήκε τέλος σε άσχημο σερί 9 αγώνων με μόλις 3 ισοπαλίες. Η ομάδα του Βοϊβόντα επικύρωσε την παραμονή της και την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Έπαθε μια καθίζηση μετά την στον τελικό του Σουνταμερικάνα. Με σκορ 2-2 έβγαλε τα δύο τελευταία εντός έδρας, ενώ προηγήθηκαν δύο ήττες. Τραυματίες παραμένουν οι μέσοι Έρκουλες, Ζανοσέλο.

Η Γκοϊάς ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Γκρέμιο και με αυτό το αποτέλεσμα υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Ο υπηρεσιακός Μάριο Ενρίκε έχει βγάλειμ με ήττες τα δύο του πρώτα ματς στον πάγκο της. Δεν πήρε βαθμό στα 4 τελευταία της παιχνίδια. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 5 από τα 6 τελευταία εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αδιάφορο ματς και για τις δύο ομάδες, πιθανό το γκολ - γκολ του 2.07.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr