Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ με βάση τα γκολ!

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023 - 10:39

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για το Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου στο κύπελλο Ισπανίας.

Κύπελλο Ισπανίας: Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ με βάση τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Ισπανίας.

Το Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ θα ξεκινήσει στις 22:00.

Είναι νοκ άουτ παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Καθημερινές σούπερ προσφορές στο Xmas Unboxing του Pamestoixima.gr!

Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Μεσανχέρο νικώντας εκτός έδρας 2-0.

Πέρσι έφτασε έως την φάση των «16». Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εντός στο κύπελλο.

Αναφορικά με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Οβιέδο. Ήταν το 4ο ματς του Ραμίς στον πάγκο της έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Με νίκες με σκορ 2-0 έβγαλε τα δύο τελευταία εντός.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολος δίνεται πλέον ο Πουάδο (9 γκολ). Παραμένει τραυματίας ο Μελαμέντ (μέσος). Δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ρεάλ Βαγιαδολίδ

Η Βαγιαδολίδ διέλυσε εκτός έδρας με 5-1 την Πένια Ντεπορτίβα για να πάρει την πρόκριση.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια αποκλείστηκε στην φάση των «32» στο κύπελλο. Τώρα μπροστά της έχει ένα απαιτητικό ματς. Έχει 4 νίκες στα πέντε τελευταία εκτός για το κύπελλο.

Η ομάδα του Πετσολάνο προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Λεβάντε για το πρωτάθλημα. Μπήκε τέλος σε ένα αήττητο σερί 5 αγώνων με 4 νίκες.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αποκλείεται να αγωνιστεί με μερικές αλλαγές. Τραυματίες παραμένουν οι Ντε Σόουζα (επιθετικός), Σάντσεθ (αμυντικός), αμφίβολος ο Ανουάρ (μέσος).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.88 3.45 3.75 1.77 1.92 1.28 3.3 1.8 1.87 1.21 1.25 1.78
Εσπανιόλ - Ρεάλ Βαγιαδολίδ / Εκτίμηση

Μια δύσκολη αναμέτρηση για να βγει σημείο από το βασικό σετ, ανάλογα με τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν. Πάντως και οι δύο το έχουν με το γκολ κι έτσι ο συνδυασμός του γκολ - γκολ με over είναι στο 2.12.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr