Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Κορτράικ – Μολενμπέικ, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια!

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023 - 10:58

Και οι δύο ομάδες εστιάζουν την προσοχή τους στην παραμονή και το κύπελλο φαντάζει μάλλον πολυτέλεια την παρούσα φάση.

Κύπελλο Βελγίου: Κορτράικ – Μολενμπέικ, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κορτράικ - Μολενμπέικ.

21:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 822

Αγώνας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και η διαδικασία των πέναλτι αν χρειαστεί.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κόρτραϊκ

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια για την Κορτράικ που πασχίζει να απεγκλωβιστεί από την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ Κατηγορίας. Το Σάββατο αν και καλύτερη, χρειάστηκε ένα γκολ από τον τερματοφύλακα στο 94’ (!) για να σώσει τον βαθμό στην έδρα της Εουπεν. Παραμένει ουραγός, μετρά τις χειρότερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση, συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Καθημερινές σούπερ προσφορές στο Xmas Unboxing του Pamestoixima.gr!

Χωρίς Ιντρίσι
Τιμωρημένος ο συνήθως βασικός επιθετικός Ιντρίσι. Δεν αναμένεται να προλάβει ο βασικός εξτρέμ Μπρούνο, χάνει τη σεζόν ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός Αμπροούζ που υπέστη ρήξη χιαστών στο ντεμπούτο του.

RWD Μόλενμπικ 47

Το κύπελλο αποτελεί… πολυτέλεια για την Μολενμπέικ που θα ψάξει χωρίς άγχος την διάκριση. Οι νεοφώτιστοι αντιμετωπίζουν όπως αναμενόταν αρκετά προβλήματα στην επιστροφή τους στην Α΄ Κατηγορία και η παραμονή αποτελεί τον απόλυτο βέβαια στόχο τους. Το Σάββατο κράτησαν στο 0-0 την καλύτερη Σαρλερουά χάρη στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ντεφουρνί. Αδυνατεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, μετρά μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία ματς.

Συν και πλην
Εξέτισε ο βασικός μπακ Καμαρά, αμφίβολος δίνεται ο βασικός στόπερ Κλάους. Ξανά εκτός οι βασικοί ντε Σαρ, Σάντσεζ (μ) και ο χρήσιμος φορ Μπιρον.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Κόρτραϊκ - RWD Μόλενμπικ 47 / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης καθώς και οι δύο ομάδες εστιάζουν την προσοχή τους στην παραμονή και το κύπελλο φαντάζει μάλλον πολυτέλεια την παρούσα φάση. Δύσκολο ματς που δεν αναμένεται να ξεφύγει στο σκορ και το under έχει τύχη σε τιμές αουτσάιντερ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr