Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Δανίας: Ξεκάθαρα φαβορί

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 09:33

Αρχίζει η δράση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Δανίας, με τις αποδόσεις στο κουπόνι του στοιχήματος να δείχνουν το ποιος θα επικρατήσει, αφού οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές.

Κύπελλο Δανίας: Ξεκάθαρα φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Δανίας.

Το Κύπελλο Δανίας βρίσκεται στη φάση των «8», η οποία αρχίζει σήμερα. Πλέον, τα παιχνίδια της διοργάνωσης είναι διπλά και δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ.

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΑΒ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πρώτο από τα δύο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «8» στο Κύπελλο Δανίας. Η Νόρντζελαντ δυσκολεύεται φέτος να σταθεί ανταγωνιστικά σε επίπεδο διεκδίκησης του πρωταθλήματος και έτσι θα ρίξει και πάλι το βάρος στο κύπελλο. Όπως και σε προηγούμενους γύρους θα παρατάξει την καλή ενδεκάδα και έχει την ευκαιρία κόντρα σε αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας να περάσει στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα δεν πατάει γερά στα πόδια της, αλλά στο Κόνφερενς Λιγκ την περασμένη Πέμπτη πέτυχε το αδιανόητοι 6-1 επί την Φενέρμπαχτσε. Με αυτό το παιχνίδι οδηγό θα επιδιώξει να σαρώσει και την ΑΒ. Δυσκολεύεται πάντως μα κρατήσει καθαρή εστία.

Η ΑΒ είναι μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας που κάνει υπέρβαση ευρισκόμενη στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Φυσικά, έχει ιστορία και βαριά φανέλα στο ποδόσφαιρο της Δανίας και προσπαθεί να θυμηθεί φέτος τα παλιά μεγαλεία. Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχει λογικά στα πλέι οφ ανόδου, στο κύπελλο πάει δίχως άγχος κόντρα σε δεδομένα ποιοτικότερο αντίπαλο. Ομάδα που αρέσκεται σε επιθετικογενές ποδόσφαιρο, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Goal/Goal και Over 2,5 εξελίχθηκαν τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από την Κοπεγχάγη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι αποδόσεις στον άσο είναι γελοίες και πώς να γίνει διαφορετικά, αφού τις δύο ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες. Μόνη μας επιλογή να στραφούμε στα γκολ. Αμφότερες έχουν τις προϋποθέσεις για ένα ανοικτό παιχνίδι και θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ. Over 3,5 (2,00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Πρώτο από τα δύο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «8» στο Κύπελλο Δανίας. Η Κοπεγχάγη όπως κάθε σεζόν επιζητά την διάκριση σε όλα τα μέτωπα. Στο πρωτάθλημα δίνει μάχη ακολουθώντας κατά πόδα την αιώνια αντίπαλο Μπρόντμπι, στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει να παλεύει παίρνοντας 0-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ φυσικά θέλει ένα ακόμα Κύπελλο για την τροπαιοθήκη της. Είναι εμφανής η κόπωση πάντως από το σερί των αγώνων. Την Κυριακή κόντρα στην Άαρχους υπέστη πικρή εντός έδρας ήττα με 2-1. Δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Goal/Goal και Over 2,5 τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Η Σίλκεμποργκ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν αλλά σταδιακά μένει από δυνάμεις και πληρώνει την έλλειψη βάθους στο ρόστερ. Κάνει αγωνιστική κοιλιά, όπως αποτυπώνεται σε απολογισμό ενός κερδισμένου πόντου στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Χαμηλοί τόνοι για την απαιτητική αποστολή στην Κοπεγχάγη, όπου θα αγωνιστεί δίχως το παραμικρό άγχος. Το κυρίως πρόβλημα εντοπίζεται στην αμυντική λειτουργία, καθώς μπροστά έχει ποιότητα και σκοράρει με συνέπεια. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των κυανόλευκων εξελίχθηκαν σε Goal/Goal. Πλήρης η αποστολή για την πρωτεύουσα, δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Tρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη έχει εντός των συνόρων η Κοπεγχάγη, που οφείλει να δείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Η Σίλκεμποργκ δεν διανύει καλό διάστημα και φαίνεται ότι δεν μπορεί να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό της. 1 (1,55).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr