Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Τα φαβορί και τα γκολ!

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 09:49

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις της φάσης των “16”.

Κύπελλο Βελγίου: Τα φαβορί και τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Βελγίου.

Μονοί αγώνας για την φάση των “16”. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΚΕΝΚ

Η Οστάνδη πραγματοποίησε μια απο τις εκπλήξεις του προηγούμενου γύρου καθώς απέκλεισε την Εουπεν που αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία. Η πρόκριση στους “16” ειναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος καθώς αντιθέτως πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Την Κυριακή ηττήθηκε εκτός έδρας απο την Λιρς και βλέπει την κορυφή με… κιάλια!

Σταθερά ανταγωνιστική παρουσιάζεται φέτος η Γκενκ που ψάχνει την διάκριση σε τριπλό μέτωπο παρότι δεν αποτελεί υπόδειγμα αξιοπιστίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται απο ισοπαλία με την εκ των πρωτοπόρων Γάνδη (2-2), δεχόμενη την ισοφάριση στο 90’+9’ και έχασε έδαφος απο την κορυφή, μετρώντας μόλις τρεις νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές. Μέτρια η εικόνα της και στο Κόνφερενς Λιγκ όπου έχει ελπίδες μόνο για την δεύτερη θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η Γκενκ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια ομάδα με συγκεκριμένο αγωνιστικό ταβάνι. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή και θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ.

Καθημερινές σούπερ προσφορές στο Xmas Unboxing του Pamestoixima.gr!

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (21:30)

Η Αντβέρπ κατέκτησε το κύπελλο πέρυσι, σε και γενικότερα εξαιρετική σεζόν καθώς συνδυάστηκε και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος, δεν επιδεικνύει ανάλογη συνέπεια πληρώνοντας το απαιτητικό προγραμμα καθώς συμμετείχε χωρίς επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ (0-0-5). Πιο συνεπής εντός συνόρων, ιδίως εντός έδρας, το Σαββατο επικράτησε της Λέουβεν (1-0).

Η κληρωτίδα δεν ήταν επιεικής με τη Σαρλερουά που καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την περυσινή νταμπλούχο. Πόσω μάλλον όταν οι “ζέβρες” αδυνατούν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές φέτος εκτός έδρας όπου παραμένουν χωρίς διπλό φέτος στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο αν και καλύτερη, έμεινε στο 0-0 με τη Μολενμπέικ, μετρά μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και απέτυχε να χτίσει διαφορά απο την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό φαβορί η Αντβέρπ και ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα διαβασμένη τιμή. Το Κύπελλο αποτελεί σωσίβιο για τη Σαρλερουά που μπορεί πάντως να αναστατώσει τους γηπεδούχους. Ρίσκο με under.

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΓΑΝΔΗ (21:30)

Ο αγώνας κυπέλλου έρχεται σε ιδανικό σημείο για τη Σιντ Τρουίντεν που μπορεί να βάλει δύσκολα στη Γάνδη. Η ομάδα του Τόμας Φινκ προέρχεται απο σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μαλίν και “τρέχει” ένα εντυπωσιακό αήττητο πέντε αγωνιστικών που την έφερε σε απόσταση βολής απο την πρώτη εξάδα. Στον φετινό αγώνα πρωταθλήματος, προηγήθηκε 2-0 της Γάνδης για να συμβιβαστεί εν τέλει με τον βαθμό.

Σταθερά ανταγωνιστική παρουσιάζεται φέτος η Γάνδη που πρωταγωνιστεί σε τρία μέτωπα. Η ομάδα του Χάιν Βανχαζάεμπρουκ έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, προερχόμενη απο ψυχωμένη ισοπαλία με τη Γκενκ (2-2) απαντώντας με γκολ στο 89’! Εξαιρετική και εκτός συνόρων, μετρά 4-1-0 στο Κόνφερενς Λιγκ και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση κατακτώντας την πρωτιά του ομίλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σιντ Τρουίντεν ειναι σε καλό… φεγγάρι και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Έχει τύχη η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Καθημερινές σούπερ προσφορές στο Xmas Unboxing του Pamestoixima.gr!

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – Ζ. ΒΑΡΕΓΚΕΜ (21:45)

Αναμέτρηση για την φάση των “16”. Τα χαμόγελα περισσεύουν στην Κλαμπ Μπριζ που έχει βρει για τα καλά ρυθμό. Στο πρωτάθλημα προέρχεται απο άνετη επικράτηση επί της Σταντάρ Λιέγης (2-0) και μετρά ένα 2-1-0 χωρίς να δεχτεί γκολ καταδιώκοντας έτσι τους πρωτοπόρους, εντυπωσιάζει και στο Κόνφερενς Λιγκ όπου... φλερτάρει με την πρωτιά του ομίλου.

Η κληρωτίδα δεν ήταν επιεικής που καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις ομάδες φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ πραγματοποίησε πάντως μια απο τις εκπληξεις του προηγούμενου γύρου όταν απέκλεισε την Σερκλ Μπριζ, στο ίδιο μάλιστα γήπεδο (Γιαν Μπρέιντελ). Σταθερά ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, το Σαββατο επικράτησε εκτός έδρας της Σταντάρ Λιέγης Β’ και διατηρήθηκε στις δύο πρώτες θέσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμενόμενος ο ισχυρός φαβοριτισμός της φορμαρισμένης Κλαμπ Μπριζ κόντρα σε μια ομάδα άλλωστε που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και μπορεί να αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Παίζεται ο άσος με over.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr