Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πολωνίας: Προβάδισμα στις έδρες

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 10:18

Κρίνονται τρία εισιτήρια πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πολωνίας και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο στις αναμετρήσεις που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι.

Κύπελλο Πολωνίας: Προβάδισμα στις έδρες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Πολωνίας.

Παιχνίδια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Πολωνίας. Οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ - ΒΙΤΖΕΒ ΛΟΤΖ

Ο εντός έδρας αγώνας της Σταλ Μίελετς με τη Λοτζ αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Στο τελευταίο της παιχνίδια προηγήθηκε κόντρα στην Πογκόν, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2. Πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (η μία στην παράταση), τέταρτη στα πέντε τελευταία ματς. Είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, αλλά για την ώρα βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Τα πέντε τελευταία της παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Η Βίτζεβ Λοτζ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ραντόμιακ και έχασε 0-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 στο πρώτο ημίχρονο (38’, 45’+4’) και στο 74’ δέχθηκε το τρίτο τέρμα. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων, καθώς και το αήττητο των τεσσάρων αγώνων, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα σε οκτώ παιχνίδια. Είναι στη μέση της βαθμολογίας και βρίσκεται μακριά από τα θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκούραστη πηγαίνει στο παιχνίδι η Σταλ και μπορεί να ρίξει το βάρος στο Κύπελλο. Βρίσκεται σε καλή φόρμα, ούσα αήττητη τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές. Έχει αξία ο άσος (2,50), στις αποδόσεις που κυκλοφορεί.

Καθημερινές σούπερ προσφορές στο Xmas Unboxing του Pamestoixima.gr!

ΡΑΚΟΒ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Η Ρακόβ στο πρωτάθλημα έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Σλασκ Βρότσλαβ. Προηγήθηκε στο 24’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 67’, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Πάντως, έμεινε αήττητη σε 8ο σερί ματς, ενώ σε δέκα αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Επίσης, στην έδρα της έχει χάσει μία φορά σε οκτώ αγώνες. Βρίσκεται στην 4 η θέση, αλλά είναι μακριά από την κορυφή. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Κρακοβία έφερε ισοπαλία 4-4 εντός έδρας με τη Ρουχ Χορζόφ, σε ένα χορταστικό ματς και ενώ από το 30’ έπαιζε με δέκα παίκτες! Προηγήθηκε στο 18’, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω 1-2 (32’, 45’+2’), ισοφάρισε στο 60’, κατόπιν βρέθηκε άλλες δύο φορές πίσω στο σκορ (61’, 81’), ωστόσο ισοφάρισε και τις δύο (77’, 89’). Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό ματς, ενώ σε οκτώ αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία και βρίσκεται σε πίεση. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κακαμπάτζε (8/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρακόβ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αρκεί βέβαια να το επιβεβαιώσει. Είναι κουρασμένη από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Πολωνία και Ευρώπη, όμως μπορεί να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα, που έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. 1 (1,65).

ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Κορόνα Κίελτσε έφτασε κοντά στο βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν, αλλά τελικά δέχθηκε γκολ στο 86’ και έχασε με 0-1. Ελαβε έτσι τέλος το αήττητο σερί των δέκα αγώνων, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα σε 14 παιχνίδια. Βρέθηκε ακόμη πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και μεγάλωσε η πίεση. Εντός έδρας έχει υποστεί μία ήττα σε έξι αγώνες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Λέγκια δε συνάντησε προβλήματα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν και επικράτησε με 3-0. Μπήκε φουριόζα και στο 4’ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0 και στο 64’ πέτυχε και τρίτο γκολ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια, ενώ στα επτά τελευταία ματς έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Βρίσκεται στην 5 η θέση και θέλει να μπει στη ζώνη της Ευρώπης. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κορόνα μπορεί να βάλει δύσκολα στη Λέγκια, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο από την χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών. Πριν την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα, είχε πέντε σερί ματς στην έδρα της αήττητη. Έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον η κόντρα του φαβορί. 1Χ (1,65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr