Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Ιταλίας Φιορεντίνα - Πάρμα: Μπορεί να κάνει ζημιά στους "βιόλα"

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 08:40

Με το Φιορεντίνα - Πάρμα ολοκληρώνεται το πρώτο από τέσσερα μέρη της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας.

Kύπελλο Ιταλίας Φιορεντίνα - Πάρμα: Μπορεί να κάνει ζημιά στους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φιορεντίνα - Πάρμα για το Κύπελλο Ιταλίας.

Καθημερινές σούπερ προσφορές στο Xmas Unboxing του Pamestoixima.gr!

Οι αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ, αν το 90λεπτο λήξει ισόπαλο, ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Προκαθορισμένο το μονοπάτι κάθε ομάδας μέχρι τον τελικό, μόνο τα ημιτελικά διεξάγονται με μορφή διπλών αναμετρήσεων, στις οποίες δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, κερδίζει εισιτήριο για τα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Κάτοχος του τροπαίου είναι η Ίντερ.

Οι "βιόλα" είναι φιναλίστ του περσινού θεσμού καθώς, έφτασαν στον τελικό, όπου ηττήθηκαν 2-1 από την Ιντερ, αν και προηγήθηκαν στο 3' με τον Γκονσάλες.

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της, ωστόσο στο εντός έδρας ματς με τη Σαλερνιτάνα δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο. Προηγήθηκε στο 6', έγραψε το 2-0 στο 17', για να φτάσει στο άνετο 3-0 (56'), το οποίο θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο βάσει ευκαιριών. «Δύο στα τρία» για την ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο, βρίσκεται στην εξάδα, αν και αυτό που εξιτάρει πιο πολύ είναι το ότι απέχει μόλις έναν βαθμό από την πρώτη τετράδα και το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γνωστές οι απουσίες

Εκτός δράσης σε σταθερή βάση οι Καστροβίλι (μ.), Ντοντό (α. 5/0), δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά προβλήματα. Τα μαζεμένα ματς καθιστούν αναγκαίες τις αλλαγές φρεσκαρίσματος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πάρμα

Η Πάρμα αποτελεί την έκπληξη του θεσμού, καθώς αγωνίζεται στη Β' Ιταλίας. Προέρχεται από το ανιαρό ματς στην έδρα της Σπέτσια, τουλάχιστον στα πρώτα 65'. Έκτοτε πέρασε στην επίθεση και έκανε τον αντίπαλο να υποφέρει, έχασε καλές ευκαιρίες με κορυφαία τη διπλή στο 81', για να πάρει τη νίκη (1-0) με αυτογκόλ στο 94' έπειτα από στατική φάση. Η ομάδα του Φάμπιο Πέκια επέστρεψε στα τρίποντα έπειτα από μίνι αρνητικό σερί 0-1-1, βρίσκεται στην κορυφή με συγκάτοικο τη Βενέτσια και στοχεύει στην επιστροφή στα «σαλόνια». Απέκλεισε ήδη ομάδα της Α', τη Λέτσε επικρατώντας 4-2, έχοντας δεχθεί το 2-2 στο 76' και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Τρία τα προβλήματα

Μακροχρόνια απουσία ο Βαλέντι (α.), δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους οι Οσόριο (α. 8/0) και Μπενέτζιτζακ (ε. 14/7). Το ρόστερ έχει επαρκές βάθος ώστε να γίνουν αλλαγές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.41 4.5 6.85 2.2 1.58 1.45 2.52 1.81 1.88 1.08 1.17 2.75
Φιορεντίνα - Πάρμα / Εκτίμηση

Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Πάρμα δεύτερης κατηγορίας στον νοκ άουτ αγώνα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας έχοντας ως φετινό στόχο την κατάκτησή του. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κάθε άλλο παρά βατός αντίπαλος δεν είναι καθώς είναι εξαιρετική στη σεζόν, παίζει για να κερδίζει και είναι έτοιμη για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Θα πάμε με το G/G (1.87).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr