Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Η αλλαγή στην Αλκορκόν

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 12:21

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια του Copa Del Rey που είναι στο κουπόνι της Τετάρτης (6/12)

Κύπελλο Ισπανίας: Η αλλαγή στην Αλκορκόν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ισπανίας.

Αναφορικά με το τι ισχύει είναι νοκ άουτ παιχνίδια για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.


ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ

Η Αλκορκόν νίκησε 1-0 εκτός την Ναβαλκαρνέρο για να προκριθεί. Δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και μια ισοπαλία, όπου έχασε στα πέναλτι, έχει στα 5 τελευταία εντός στο κύπελλο. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Έλτσε, όπου μετά από αυτή ο Φερνάντεθ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία. Νέος προπονητής ο Μεντί Ναφτί (έχει αγωνιστεί σε Άρη), που έχει περάσει και από τους πάγκους των Λεβάντε, Λεγανές.

Η Καρταχένα ξεπέρασε στα πέναλτι την άσημη Αζουάγα. Πέρσι και πρόπερσι κατάφερε να φτάσει έως την φάση των «32». Η ομάδα του Χουλιάν Καλέρο προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της ιχυρής Σπόρτινγκ Χιχόν για το πρωτάθλημα. Μπήκε τέλος σε ένα άσχημο σερί 13 αγώνων στο πρωτάθλημα ενώ και για τον Καλέρο ήταν η πρώτη του νίκη στον πάγκο της μετά από 9 ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με νέο τεχνικό η Αλκορκόν μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση με τον άσο να είναι στο 2.27.

Καθημερινές σούπερ προσφορές στο Xmas Unboxing του Pamestoixima.gr!

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ

Η Λεβάντε νίκησε εκτός 3-0 την Βάρεα για να προκριθεί. Πέρσι αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τρεις νίκες και δύο ήττες έχει στα 5 τελευταία εντός για το κύπελλο. Η ομάδα του Καγέχα προέρχεται από το εντός 2-1 επί της Βαγιαδολίδ για το πρωτάθλημα, βάζοντας τέλος σε τρεις σερί ήττες.

Η Αμορεμπιέτα ανέβηκε από την τρίτη κατηγορία στην δεύτερη ως πρωταθλήτρια κι έτσι κέρδισε απευθείας συμμετοχή στην συγκεκριμένη φάση του κυπέλλου. Με under έχει βγάλει τα τρία τελευταία εκτός στο κύπελλο. Η ομάδα του Μούχικα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπούργος για το πρωτάθλημα. Ήταν η 2η σερί ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ προηγήθηκε αήττητο σερί 2 αγώνων με μια νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιθανό να ανοίξει το σκορ με το over να είναι στο 2,12. Σκοράρει η Λεβάντε, έχει σκαμπανεβάσματα η Αμορεμπιέτα κι έτσι αναμένεται να βγουν πολλές φάσεις.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr