Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Κρίνονται δύο εισιτήρια

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 12:25

Νοκ άουτ αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση).

Λιγκ Τρόφι: Κρίνονται δύο εισιτήρια

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore και εκτιμήσεις για το στοίχημα, στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Τοπικό ντέρμπι του Μάντσεστερ. Η Γουίγκαν προκρίθηκε στον 3ο γύρο κυπέλλου, νικώντας με 1-0 εκτός έδρας την Γιορκ. Σε ματς λίγων φάσεων εκατέρωθεν βρήκε τη λύση με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, φτάνοντας σε δίκαιη επικράτηση (παρόλο που στις καθυστερήσεις γλίτωσε σε πολύ μεγάλη ευκαιρία). Ενώ και στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με το άνετο 3-0 επί της Φλίτγουντ συμπλήρωσε μίνι αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Εκτός δράσης οι Κερ (α.), Σεσενιόν (α. 8/0), αμφίβολος ο βασικός Μόρισον (α. 14/0).

Η Στόκπορτ αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Ολντερσοτ (2-2, έχοντας δοκάρι στις καθυστερήσεις) και έτσι θα την υποδεχτεί σε ρεβάνς για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου. Στην Λιγκ2 παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Σάλφορντ, δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-1) μετά από 12 συνεχόμενα τρίποντα (ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Λιγκ2), βεβαίως συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή. Over τα 13/20 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Ελειψε ξανά ο βασικός επιθετικός Μπάρι (9 γκολ), αμφίβολος όπως και ο βασικός μεσοαμυντικός Ράιτ που έγινε αναγκαστική αλλαγή, νοκ άουτ ο αν. φορ Στρέτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μη ικανοποιητική η φετινή παρουσία της Γουίγκαν, αντιθέτως η μίας κατηγορίας χαμηλότερη Στόκπορτ βγάζει.. γούστα. Θα κοντράρει τους γηπεδούχους, επιλογή το over (1,80).

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Ρέντινγκ δεν απέφυγε την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο στην έδρα της Ιστλιχ (2-1). Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22', βρήκε απάντηση στο 86' κι όμως λύγισε στις καθυστερήσεις. Εξάλλου παραμένει κάτω από την ζώνη υποβιβασμού της Λιγκ1 (της έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών). ετράει εννιά συνεχόμενα γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, over τα 12/13 πιο πρόσφατα. Εκτός δράσης παραμένει ο αμυντικός ΜακΙντάιρ, αμφίβολος ο Καμαρά, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο επιθετικός Μπάλαρντ.

Εκτός συνέχειας έμεινε στο κύπελλο η Τσάρλτον, χάνοντας με κάτω τα χέρια στην έδρα της Τζίλιγχαμ (2-0). Κακή εμφάνιση, με τον αντίπαλο που αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα να σκοράρει δις μέσα σε λίγα λεπτά (26', 30') και τους Λονδρέζους να.. πετούν λευκή πετσέτα. την Λιγκ1 νίκησε αγχωτικά την Τσέλτεναμ (2-1), ανεβαίνοντας στη 10η θέση με μίνι αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), με τον Μέι να φτάνει τα 17 γκολ στη σεζόν. Over και γκολ-γκολ τα 4/6 τελευταία επίσημα. Αμφίβολος ο επιθετικός Λίμπερν, νοκ άουτ οι μέσοι Τέιλορ, Καμαρά και οι Ιστεντ (γκολκίπερ), Ανέκε (φορ, 1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να αντιδράσει μετά τον πικρό αποκλεισμό στο κύπελλο καλείται η Ρέντινγκ, μία δύσκολη σεζόν διανύει η Τσάρλτον. Πρώτο σημείο ο άσος (2,25), με αρκετό ρίσκο παίζεται και συνδυαστικά με γκολ-γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr