Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ρίσκο με ΠΑΟΚ στο 2.50!

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023 - 00:39

Ο Λεβαδειακός έχει την ευκαιρία να θέσει βάσεις πρόκρισης σήμερα μέσα στην έδρα του, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί με κάποιου είδους ροτέισον.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ρίσκο με ΠΑΟΚ στο 2.50!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτο από τα δύο ματς των δύο ομάδων για τους 16 του κυπέλλου. Ο Λεβαδειακός δίνει την μάχη σε δύο μέτωπα, καθώς από την μια προηγείται σταθερά στον βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 επιζητώντας την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Από την άλλη θα διεκδικήσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση, καθώς χρησιμοποιεί βασικό σχήμα. Οι πράσινοι διαθέτουν ποιότητα στ6ο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού σκοράρουν με άνεση, αλλά δέχονται εύκολα τέρματα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες.

Η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα ποιότητας για τα δεδομένα της Σούπερ Λιγκ 2, αλλά δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει την άνοδο. Δεν αγχώνονται σε αυτήν την κατεύθυνση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι παίκτες του, που απλά θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί καις το πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Δεν βρίσκεται στο καλύτερο αγωνιστικό φεγγάρι η ομάδα από την Νέα Ιωνία. Ηττήθηκε έστω και δύσκολα από την Λάρισα στο θεσσαλικό ντέρμπι, μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες στο παθητικό της. Δεν σκοράρει με άνεση, μόνο ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σχεδόν ισάξιες οι δύο ομάδες, τουλάχιστον σε θέμα επιπέδου και κατηγορίας. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για τους Βοιωτούς αλλά μέσα στην έδρα τους μπορούν να θέσουν βάσεις πρόκρισης. 1 (1.70).

ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ

Ο ΠΑΟΚ δίνει ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι στις εσωτερικές διοργανώσεις μετά το χθεσινό με την Λαμία και στόχος είναι να «καθαρίσει» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα για να μην κάνει δύσκολο τον επαναληπτικό, στο πρωτάθλημα νίκησε εύκολα τον Βόλο στην Τούμπα και θέλει ανάλογο αποτέλεσμα, επιβεβαιώνοντας τη διαφορά ποιότητας με τον αντίπαλο του. Ο Λουτσέσκου κάνει συνεχώς ροτέισον φέτος και το αποτέλεσμα συνήθως τον δικαιώνει. Εξαίρεση δε θα αποτελέσει το ματς με τον Βόλο, καθώς ακολουθεί και ο αγώνας στην Τρίπολη. Στη διάθεση του επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Μουργκ.

Ο Βόλος έδωσε συνέχεια στη νίκη επί του Πανσερραϊκού με την πολύτιμη ισοπαλία στο γήπεδο του απέναντι στον Ολυμπιακό. Τον περιμένει νέο δύσκολο ματς, στην Τούμπα για το Κύπελλο και το μεγάλο πρόβλημα για τον Λόπεθ είναι η κόπωση και η μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα που προηγήθηκε την Κυριακή. Ο προπονητής του Βόλου αναμένεται να κάνει αλλαγές καθώς τα ματς είναι συνεχόμενα και δύσκολα και ακολουθεί ο σημαντικός αγώνας στην Λαμία. Μόνιμα απόντες είναι οι τραυματίες γκολκίπερ Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, εκτός είναι και ο τιμωρημένος μπακ Μύγας, επανέρχονται όμως ο αμυντικός Τάχατος, ο μεσοεπιθετικός Ντέλετιτς και οι μέσοι Μπαριέντος, Τσοκάνης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟΚ λογικά θα προχωρήσει σε αλλαγές για ένα μικρό ροτέισον που είναι απαραίτητο. Όλες οι αποδόσεις είναι σε χαμηλά επίπεδα. Θα ρισκάρουμε με το αμφίτερμα, που κινείται υψηλά. Goal/goal (2.50).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr