Ποδόσφαιρο

Α' Ουκρανίας: Nτιναμό Κιέβου - Μέταλιστ, Δεν τους αρέσουν τα ρίσκα!

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023 - 00:40

Η Ντιναμό Κιέβου φιλοξενεί τη Μέταλιστ στην εξ αναβολής τρίτη αγωνιστική του Ουκρανικού πρωταθλήματος σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. 

Κωδ ΟΠΑΠ 961

15:00

Α' Ουκρανίας: Nτιναμό Κιέβου - Μέταλιστ, Δεν τους αρέσουν τα ρίσκα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου - Μέταλιστ 1925.

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της σεζόν, προέρχεται από δύο μαζεμένες νίκες που συνοδεύτηκαν από καλές εμφανίσει και θέλει να τριτώσει το καλό κόντρα στην Μέταλιστ. Η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα θέλει να μπει τουλάχιστον στην τετράδα για την ευρωπαϊκή συμμετοχή και τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος, Κρατά χαμηλά τον ρυθμό. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ, τα τέσσερα εξ’ αυτών και No Goal.

Μέταλιστ 1925

Η Μέταλιστ είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα που όμως ταλανίζεται από αστάθεια στην αμυντική λειτουργία. Τα μετόπισθεν αποτελούν την χαρά κάθε αντιπάλου, καθώς δέχεται πολλές ευκαιρίες και τέρματα σε κάθε ματς. Τρεις μαζεμένες ήττες στο παθητικό των κιτρινόμαυρων που παραμένουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάκιστη εκτός έδρας, όπου πήρε έναν πόντο στις έξι τελευταίες εξόδους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Ντιναμό Κιέβου - Μέταλιστ 1925 / Εκτίμηση

Η Ντιναμό παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε για να αναμετρηθεί στον εκτός έδρα αγώνα με την Μιναι ο αγώνας διακόπηκε λόγω σειρήνων πολέμου. Από την άλλη η Μέταλιστ αναμετρήθηκε με την Σαχτάρ και στήθηκε αρκετά αμυντικά, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι. Παρόμοιο ματς περιμένουμε και στη μεταξύ τους αναμέτρηση γι αυτό θα πάμε με το 1 & Under 2.5 (3.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr