Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βουλγαρίας: Φόρμα και εμπειρία κάνουν τη διαφορά

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023 - 01:30

Δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Βουλγαρίας βρίσκουν κάτοχο και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στα δύο φαβορί, λόγω των αποδόσεων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Κύπελλο Βουλγαρίας: Φόρμα και εμπειρία κάνουν τη διαφορά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Βουλγαρίας.

Παιχνίδια νοκ-άουτ για τη φάση των «16». Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια, η διαδικασία των πέναλτι.

ΤΣΣΚΑ 1948 – ΜΠΕΡΟΕ

Η ΤΣΣΚΑ 1948 αποτελεί μια από τις δυνάμεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας, θέλει να μπει σφήνα στο δίπολο της Λουντογκόρετς και της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά φέτος κινείται ένα επίπεδο πιο κάτω. Σταθερά βέβαια στη ζώνη των πλέι οφ, αλλά ο ρεαλιστικός στόχος διάκρισης είναι το Κυπέλλου και εκεί έχουν ρίξει όλο το βάρος οι κόκκινοι. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πάει με φόρα στην αναμέτρηση με την Μπερόε. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Goal/Goal και Over 2,5.

Η Μπερόε είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει να είναι απλά ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Τα καταφέρνει σε στην την κατεύθυνση, έστω και αν δεν μπορεί φέτος να κάνει την υπέρβαση με την συμμετοχή στα πλέι οφ τίτλου. Ξέρουν οι πράσινοι μέχρι που φθάνει ο ίσκιος τους και για την αποστολή στην Σόφια κρατούν χαμηλούς τόνους. Η ομάδα από την Στάρα Ζαγόρα αρέσκεται σε χαμηλό ρυθμό στα παιχνίδια της. Προτιμά να προσέχει την άμυνα της, δεν έχει το εύκολο γκολ στην επίθεση. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal και Under 1,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H TΣΣΚΑ 1948 δείχνει να διανύει ένα καλό διάστημα με συνεχόμενες νίκες και σκοράροντας αρκετά εύκολα στα τελευταία παιχνίδια. Δεν έχει χάσει στην έδρα της την τρέχουσα σεζόν εντός των συνόρων και δίκαια είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Η απόδοση του άσου είναι αρκετά χαμηλή και θα ποντάρουμε στο ενδεχόμενο οι γηπεδούχοι να κερδίσουν από το ημίχρονο. 1/1 (2,10).

ΕΤΑΡ – ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ

Νοκ άουτ ματς για την φάση των 16 του κυπέλλου Βουλγαρίας. Η Ετάρ είναι ο αδύναμος κρίκος στην πρώτη κατηγορία όπου κατρακυλά σε γκρεμό δίχως φρένα. Η ομάδα από το Βέλικο Τάρνοβο προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες, παραπαίει στην τελευταία θέση της κατάταξης και μετρά αντίστροφα για τον υποβιβασμό. Θα ήθελε να ανακάμψει μέσω κυπέλλου, αλλά δεν έχει ψυχολογία. Μείζον το πρόβλημα στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Στα πέντε τελευταία ματς που έχασε η Ετάρ πέτυχε μόνο ένα γκολ. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το ματς με την Μπότεφ, δεν αλλάζει η αρχική ενδεκάδα.

Η Μπότεφ άργησε πολύ να πάρει μπρος στη φετινή σεζόν αλλά εσχάτως έχει ανεβάσει ρυθμούς. Φουλάρει στο πρωτάθλημα για να προλάβει τα πλέι οφ όπου είναι συνήθως παρούσα, αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά το κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο. Η κλήρωση με την Ετάρ αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για να προχωρήσουν οι πράσινοι. Έχει βελτιώσει πολύ την άμυνά της η ομάδα από την Φιλιππούπολη. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ. όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στη τελευταία θέση του πρωταθλήματος, το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια. Έχουν πέντε συνεχόμενες ήττες και οι τρεις είναι στην έδρα τους. Καλύτερη σε όλα τα επίπεδα η Μπότεφ, που μετράει δύο μήνες χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Το ποντάρισμα στο διπλό (1,85) έχει μεγάλη αξία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr