Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Ντέρμπι στις Βρυξέλλες!

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023 - 11:02

Η Αντερλεχτ κοντράρεται με τη Σταντάρ Λιέγης στο πιο “ηχηρό” ζευγάρι της φάσης των “16”, ενώ η Ουνιόν έχει εύκολο θεωρητικά έργο στο Μπέβερεν.

Κύπελλο Βελγίου: Ντέρμπι στις Βρυξέλλες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Βελγίου.

Μονοί αγώνας για την φάση των “16”. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΟΥΝΙΟΝ (21:00, Kωδ. ΟΠΑΠ: 978)

Η Μπέβερεν εντυπωσίασε στον προηγούμενο γύρο όπου απέκλεισε ομάδα της Α’ Κατηγορίας αλλά αυτή την φορά το έργο της κρίνεται πιο απαιτητικό καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο τηςPro League. Η ομάδα του Βιμ ντε Ντέκερ με αργά αλλά σταθερά βήματα βρίσκει ρυθμό στην Β’ Κατηγορία, όπου προέρχεται απο διπλό στην έδρα της Αντερλεχτ Β’ (2-0) και για πρώτη φορά φέτος “τρέχει” ένα αήττητο έξι αγωνιστικών. Over τα έξι απο τα επτά τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Εξαιρετικά κυλά η σεζόν για την Ουνιόν που θα ψάξει την διάκριση και στο κύπελλο. Η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλεσίν προέρχεται απο το 2-1 επί της Σερκλ Μπριζ και συνέχισε την προέλαση της στο πρωτάθλημα όπου μετρά εννέα νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές και απο καιρό έχει παγιωθεί στην πρώτη θέση! Απαιτητικό πρόγραμμα καθώς συμμετέχει και στο Γιουροπα Λιγκ όπου παλεύει για την 3η θέση του ομίλου.Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα αλλά αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω του “γεμάτου” προγράμματος και ο Μπλεσίν άφησε εκτός αποστολής τέσσερις βασικούς!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η καλοδουλεμένη Ουνιόν έχει τον πρώτο λόγο αλλά το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορή τιμή. Θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ στο 1.75.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΣΤΑΝΤΑΡ (21:30, Κωδ. ΟΠΑΠ: 984, Novasports News)

Εξαιρετικά κυλά η σεζόν για την Άντερλεχτ που μετά απο χρόνια αφήνει υποσχέσεις. Οι “μοβ” παρουσιάζονται εξαιρετικοί στο πρωτάθλημα όπου από νωρίς έχουν παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Την Παρασκευή επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας της Βέστερλο (3-1)και “τρέχουν” ένα 4-1-0. Η ομάδα του Μπρίαν Ρίμερ μετρά ένα εντυπωσιακό 6-1-0 εντός έδρας φέτος. Ακολουθεί ματς πρωταθλήματιος με τη Σταντάρ! Αμφίβολος ο βασικός εξτρέμ Αμούζου, δεν προλαβαίνει ο επίσης εξτρέμ Αζάρ ενώ θα μείνει στον πάγκο ο βασικός τερμ,. Σμάιχελ.

Πρώτο ραντεβού με την... μισητή Αντερλεχτ για τη Σταντάρ καθώς θα αντιμετωπίσει τους πρωτευουσιάνους και την Κυριακή για το πρωτάθλημα, Η ομάδα της Λιέγης στερείται συνέπειας φέτος ιδίως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις (μετρά τρεις σερί ήττες) και μοιραία έχει χάσει έδαφος απο τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή ηττήθηκε απο την Κλαμπ Μπριζ, πραγματοποιώντας μόλις ένα σουτ στην αντίπαλη εστία! Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Ενγκόι που ήταν τιμωρημένος στο ματς πρωταθλήματος, διαθέσιμος και ο επίσης στόπερ Μποκαντί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και θα ρίξουν τα... ρέστα τους στο κύπελλο. Το under προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (1.95) και έχει τύχη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr