Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Δανίας: Στα.. χάι της η Ααρχους

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023 - 12:21

Στην προημιτελική φάση περνάει το κύπελλο Δανίας και απόψε διεξάγονται τα πρώτα ματς.

Κύπελλο Δανίας: Στα.. χάι της η Ααρχους

ΑΑΡΧΟΥΣ-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ (19:00)

Πρώτο από τα δύο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «8» στο κύπελλο Δανίας. Η Άαρχους βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάστασης όπως έδειξε και στην αναμέτρηση στην έδρα της πρωταθλήτριας Κοπεγχάγης την οποία κέρδισε την περασμένη Κυριακή με 2-1 ! Αήττητο σερί έξι αγώνων με τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα, εδραιώνει την παρουσία της στα πλέι οφ τίτλου, θέλει παράλληλα και πορεία μέχρι τέλους στο κύπελλο. Προσέχει ιδιαίτερα τα μετόπισθεν το τελευταίο διάστημα, εκεί οφείλονται τα θετικά αποτελέσματα. Στα έξι ματς που έχει αήττητο σερί έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ.

Η Μπρόντμπι θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες, όπου διαπρέπει στο πρωτάθλημα και οδηγεί σταθερά την κούρσα για τον τίτλο. Από την άλλη πλευράς θέλει όπως πάντα την διάκριση στο κύπελλο και για το λόγο αυτό έχει παρατάξει βασικό σχήμα και σε αυτήν την διοργάνωση στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Τα τέσσερα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα όσο και αμφίρροπη κόντρα, αμφότερες στηρίζονται στις παραγωγικές τους επιθέσεις και θα επιλέξουμε τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (2,80).

ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ-ΛΙΝΓΚΜΠΙ (21:15)

Η Φρεντερίτσια είναι η μία από τις δύο εκπροσώπους της δεύτερης κατηγορίας Δανίας στο κύπελλο και ήδη έχει κάνει υπέρβαση για τα δεδομένα της ευρισκόμενη στην προημιτελική φάση, Διοικούντες και παίκτες στις δηλώσεις τους κάνουν λόγο για ματς δίχως άγχος που θα απολαύσουν οι ίδιοι και ο κόσμος. Αν υπάρχει προβληματισμός για την πρόσφατη αγωνιστική εικόνα, αυτός αφορά στην επιθετική λειτουργία. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα τρία πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος.

Η Λίνγκμπι δυσκολεύεται να υλοποιήσει τον στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ στην πρώτη κατηγορία και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο κύπελλο. Η κλήρωση κόντρα σε αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας αποτελεί ευκαιρία για να περάσει στην ημιτελική φάση και όπως δηλώνουν οι επιτελείς της θα αγωνιστούν με όλες τις δυνάμεις τους στα δύο ματς με την Φρεντερίτσια. Φουλ επιθετικογενής ομάδας, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο ποιοτική η Λίνγκμπι, από αυτήν εξαρτάται η έκβαση και θα ρισκάρουμε το διπλό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr