Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Δοκιμασία στη Φρανκφούρτη για Μπάγερν

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 01:23

Εξι αναμετρήσεις στο κυρίως μενού της Μπουντεσλίγκα το Σάββατο, ξεχωρίζουν τα Αϊντραχτ Φρ.-Μπάγερν και Ντόρτμουντ-Λειψία.

Α' Γερμανίας: Δοκιμασία στη Φρανκφούρτη για Μπάγερν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γερμανίας

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Ουνιόν Βερολίνου πήρε πολύτιμες ανάσες καθώς λόγω σφοδρής χιονόπτωσης το ματς στο Μόναχο με την Μπάγερν δεν διεξήχθη. Ο νέος κόουτς Νέναντ Μπιέλιτσα βρήκε χρόνο να συνηθίσει την ομάδα και να κερδίσει πολύτιμες ημέρες προετοιμασίας για έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα. Οι πρωτευουσιάνοι είναι χωρίς νίκη για δέκα παιχνίδια (0/1/9) με πέντε από αυτούς να είναι εντός έδρας (0/1/4). Σε αυτά τα πέντε ματς έχει σκοράρει μόνο μια φορά. Αμφίβολος ο επιθετικός Μπέκερ. Εκτός ο στόπερ Ντούκι (8 ματς/1 γκολ).

Η Γκλάντμπαχ νίκησε την Χόφενχαϊμ με 2-1 σε παιχνίδι που και οι δύο είχαν ευκαιρίες για το τρίποντο. Πάει στην έδρα μιας απελπισμένης για βαθμούς ομάδας έχοντας παίξει και ματς μεσοβδομαδα για το κύπελλο με την Βόλφσμπουργκ την οποία απέκλεισε με νίκη 1-0 στην παράταση. Στο πρωτάθλημα η φουλ επιθετική Μπορούσια έχει δώσει οκτώ συνεχόμενα Over 2,5 ενώ εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία δεκατέσσερα παιχνίδια (1/6/7). Πιθανοτατα επιστρέφουν Βέμπερ, Βάιγκλ. Εκτός οι Όμλιν, Ιτακούρα (7 ματς/2 γκολ), Τζόρνταν (10 ματς/2 γκολ/2 ασίστ) και ίσως και ο Τσβάντσαρα (11 ματς/4 γκολ/1 ασίστ) ο οποίος χτύπησε στο κύπελλο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα παίξει με τον τρίτο φορ, τον Ενγκουμού (12 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

* Η Ουνιόν Βερολίνου είναι μια από δύο ομάδες που δεν έχουν κρατήσει το μηδέν στην εστία φέτος (Άουγκσμπουργκ).

* Η Γκλάντμπαχ έχει πετύχει 19 γκολ στα τελευταία 8 ματς και περισσότερα έχουν μόνο Μπάγερν (25) και Λέβερκουζεν (21).

* Η Ουνιόν Βερολίνου είναι αήττητη εντός έδρας στην ιστορία απέναντι στην Γκλάντμπαχ (3/1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λόγω της κούρασης των φιλοξενούμενων και της ανάγκης των γηπεδούχων για νίκη θα ρισκάρουμε με τον άσο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.

Η Άιντραχτ δεν είχε καθόλου καλή εικόνα με την Άουγκσμπουργκ. Διεκδίκησε αποτέλεσμα ως το τέλος καθώς μείωσε με τυχερό αυτογκολ αλλά έχασε 2-1. Ακολούθησε εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου παγίδα με την Σάαρμπρικεν από την οποία υπέστη αποκλεισμό σοκ με 2-0 και ξαφνικά έχει γεμίσει άγχος. Η ομάδα του κόουτς Τόπμελερ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της, να βρει ηρεμία και να παίξει με την ξεκούραστη Μπάγερν. Στο πρωτάθλημα πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2022 εχει δύο σερί ήττες. Εκτός οι μέσοι Σκίρι (12 ματς/2 γκολ/1 ασίστ) και Ρόντε (2 ματς).

Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπήκε στο γήπεδο για τον αγώνα με την Ουνιόν Βερολίνου καθώς το ματς αναβλήθηκε λόγω σφοδρής χιονόπτωσης. Αν οι Βαυαροί σκοράρουν στο ματς ισοφαρίζουν το ιστορικό ρεκόρ των 64 σερί αγώνων με γκολ στην Μπούντεσλιγκα που υπάρχει από το 1974 και είναι δικό τους. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει έξι συνεχόμενες νίκες και είναι αήττητη στα τελευταία δεκατρία παιχνίδια (11/2/0). Απουσιάζουν ο στόπερ Ντε Λιχτ (7 ματς/1 γκολ) και ο μπακ Σαρ (2 ματς).

* Η Αϊντραχτ έχει τις λιγότερες τελικές στο πρωτάθλημα (139) και η Μπάγερν τις περισσότερες (234) με ματς λιγότερο.

* Η Μπάγερν Μονάχου έχει την καλύτερη επίθεση, άμυνα και συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας.

* Σημειώνεται γκολ στους τελευταίους δεκαπέντε αγώνες των δύο ομάδων.

* Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία ματς με την Μπάγερν (0/1/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκούραστη και πιο ποιοτική, η Μπάγερν Μονάχου ειναι σίγουρα το φαβορί για τη νίκη. Εναλλακτική λύση το Goal/Goal και Over.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Βόλφσμπουργκ είχε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να φύγει με την ισοπαλία από το Μπόχουμ αλλά τελικά, ηττήθηκε ξανά με 3-1. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς δεν πρόλαβε να πάρει ανάσες καθώς είχε κι άλλο ματς εκτός έδρας μεσοβδόμαδα για το κύπελλο με την Γκλάντμπαχ από την οποία ηττήθηκε 1-0 στην παράταση. Για τους λύκους η κατάσταση στο πρωτάθλημα δεν είναι καλή με πέντε ήττες στα τελευταία επτά ματς (1/1/5). Εντός έχει τρία σερί Goal/Goal. Νέα απώλεια ο μπακ Ροζέριο (6 ματς/1 γκολ). Μόνιμα εκτός Βίμερ (6 ματς), Νμέτσα.

Η Φράιμπουργκ μπορεί να νιώθει τυχερή που νίκησε την Μάιντς με 1-0 καθώς η αντίπαλος έχασε σημαντικές ευκαιρίες και άξιζε ισοπαλία. Κανένα πρόβλημα φυσικά για τον κόουτς Στράιχ με την Φράιμπουργκ να επιστρέφει στις νίκες μετά από τέσσερα ματς δίχως τρίποντο. Μαζί με την Ευρώπη δύο σερί νίκες και καλύτερη ψυχολογία πριν πάει να παίξει σε δύσκολη έδρα. Θα πάει και ξεκούραστη δίχως ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Εκτός οι μπακ Γκούντερ (1 ματς/1 ασίστ), Κούμπλερ (10 ματς) και ο επιθετικός Φίλιπ (6 ματς/1 γκολ).

* Η Βόλφσμπουργκ έχει μαζέψει 13 από τους 16 βαθμούς εντός έδρας.

* Η Φράιμπουργκ έχει μόνο τρία Goal/Goal εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

* H Βολφσμπουργκ έχει χάσει τρεις από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες με την Φράιμπουργκ (1/0/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με την πλάτη στον τοίχο για θετικό αποτέλεσμα η Βόλφσμπουργκ. Μοιάζει καλή και για τις δύο ομάδες η ισοπαλία. Μπορούμε να πάμε και στα 2-3 γκολ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Βέρντερ τελείωσε το ματς με τη Στουτγκάρδη με κολακευτική ήττα με 2-0 καθώς η αντίπαλος έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγάλο σκορ. Μετά από ένα καλό σερί η ομάδα του Όλε Βέρνερ έχασε δύο σερί ματς με ομάδες της πρώτης τριάδας και χωρίς να σκοράρει. Το πόσο κλονίστηκε η ψυχολογία θα φάνει στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί με ομάδα στα μέτρα της. Εντός έχει συγκεντρώσει δέκα από τους έντεκα βαθμούς της. Εκτός οι αμυντικοί Πίπερ (6 ματς), Ραπ (2 ματς).

Η Άουγκσμπουργκ ήταν αρκετά καλύτερη από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και νίκησε δίκαια με 2-1. Στο τέλος αγχώθηκε με δικά της λάθη. Ο κόουτς Γες Τόρουπ παραμένει αήττητος στον πάγκο των Βαυαρών μετά από πέντε αγώνες (2/3/0) και όλοι έχουν λήξει Goal/Goal. Μακριά από το γήπεδό της δέχεται γκολ για είκοσι συνεχόμενα ματς. Τελευταία φορά κράτησε το μηδεν αμυντικά στην Βρέμη στην περσινή νίκη με 1-0. Επιστρέφει ο μπακ Γκούμνι. Ο μέσος Μάιερ (3 ματς) παραμένει η μοναδική σημαντική απουσία.

* Η Βέρντερ Βρέμης δεν έχει σκοράρει σε πέντε αγώνες που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση.

* Η Άουγκσμπουργκ μετράει έντεκα Goal/Goal φέτος που είναι η δεύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα (Χόφενχαϊμ 12).

* Σε 22 αγώνες στην ιστορία των δύο ομάδων υπάρχουν μολις δύο ισοπαλίες (8/2/12).

* Η Βέρντερ έχει χάσει τρεις συνεχόμενους αγώνες από την Άουγκσμπουργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια πρέπει να περιμένουμε ότι η Βέρντερ είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για τη νίκη σε αυτό τον αγώνα. Πρώτη επιλογή το Goal/Goal σε αυτό το παιχνίδι. Δεύτερη επιλογή αλλά με ρίσκο ο άσος.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

H Χάιντενχαϊμ δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα την Λειψία και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της. Ηττήθηκε δίκαια με 2-1 αλλά δεν έχασε τον χαρακτήρα της σαν ομάδα. Οι παίκτες του Φρανκ Σμιντ παρέμειναν χωρίς νίκη εκτός έδρας αλλά στο γήπεδό τους έχουν συγκεντρώσει δέκα από τους έντεκα βαθμούς τους. Τα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς εντός έδρας έχουν λήξει στο Under 2,5 και εχει κρατήσει και το μηδέν στην εστία τρεις φορές. Λείπει ο στόπερ Κέλερ (2 ματς) και ο μέσος Μαλόουνι (13 ματς/1 ασίστ) για πρώτη φορά φέτος.

Η Ντάρμσταντ έχασε δίκαια αλλά δέχτηκε γκολ την στιγμή που προσπαθούσε να ασκήσει πίεση στην Κολωνία. Έχασε ένα σημαντικό παιχνίδι με 1-0 απέναντι σε άμεσο ανταγωνιστή για την παραμονή στην κατηγορία και τώρα αντιμετωπίζει ακόμη έναν. Η ομάδα πλέον δεν έχει νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες για το πρωτάθλημα (0/2/4) και παραμένει η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Εκτός έδρας έχει δεχτεί 19 γκολ, τα 14 στο δεύτερο ημίχρονο. Νέα απουσία ο μέσος Μέλεμ (13 ματς/3 γκολ/2 ασίστ). Μόνιμα εκτός ο στόπερ Τσίμερμαν (6 ματς) και ο επιθετικός Μάνου (2 ματς).

* Η Χάιντενχαϊμ έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (28 γκολ παθητικό).

* Η Ντάρμσταντ έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (34 γκολ παθητικό).

* H Χάιντενχαϊμ μετράει τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες απέναντι στη Ντάρμσταντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απέναντι στην χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με καλή και δημιουργική επίθεση, η Χάιντενχαϊμ που έχει και καλή παράδοση πρέπει να θεωρείται φαβορί. Πάμε για τον άσο.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΙΨΙΑ

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε στην πρώτη φάση και μετά κλείστηκε στην άμυνα για να κλέψει την ισοπαλία με 1-1 τελικά στην Λέβερκουζεν. Το πλάνο του Έντιν Τέρζιτς ήταν φουλ αμυντικό. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται καθώς πριν παίξει με την Λειψία είχε εκτός έδρας αγώνα στο κύπελλο με την Στουτγκάρδη από την οποία αποκλείστηκε με ήττα 2-0. Μπορεί αμυντικά να ήταν τρομερή η δουλειά στο προηγούμενο ματς αλλά δέχεται γκολ πέντε σερί ματς. Μόνιμα εκτός ο Νμέτσα αλλά υπάρχουν νέες απουσίες ο μπακ Ρίερσον (10 ματς/3 γκολ/1 ασίστ) και ο επιθετικός Μουκόκο (8 ματς/1 γκολ).

Η Λειψία νίκησε δίκαια την Χάιντενχαϊμ με 2-1 αλλά θα μπορούσε να το κάνει πιο εύκολα με τόσες χαμένες ευκαιρίες. Άλλη μια νίκη πάντως για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε η οποία έχει χάσει δύο συνεχόμενα ματς εκτός για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2023. Ξεκούραστη στο Ντόρτμουντ καθώς δεν είχε ματς κυπέλλου. Αυτή την στιγμή μετράει τρία συνεχόμενα Goal/Goal και Over 2,5. Τραυματίες ο στόπερ Ορμπαν (3 ματς), ο επιθετικός μέσος Ντάνι Όλμο (5 ματς/2 γκολ/1 ασίστ) και ο επιθετικός Βέρνερ (8 ματς/2 γκολ).

* Η Ντόρτμουντ μετράει τέσσερα Goal/Goal στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

* Η Λειψία έχασε τελευταία φορά τρία σερί παιχνίδια εκτός έδρας τον Σεπτέμβριο του 2022

* Δεν υπάρχει παιχνίδι στην ιστορία των δύο ομάδων (16 παιχνίδια) που να έχει λήξει χωρίς γκολ. Τα τελευταία έξι παιχνίδια τους με γηπεδούχο τη Ντόρτμουντ έχουν λήξει Over, πέντε από αυτά ήταν και Goal/Goal

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα στηρίξουμε την παράδοση σε αυτή την αναμέτρηση. Θα ποντάρουμε σε Goal/Goal και Over.

Βαθμολογία -

09/12/2023Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 35 13 11 2 0 38 11 27
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 32 12 10 2 0 43 9 34
3 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 30 13 10 0 3 33 15 18
4 Λειψία Λειψία 26 13 8 2 3 31 13 18
5 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 25 13 7 4 2 26 20 6
6 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 20 13 6 2 5 25 23 2
7 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 18 13 4 6 3 19 15 4
8 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 18 13 5 3 5 16 23 -7
9 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 17 13 4 5 4 23 25 -2
10 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 16 13 4 4 5 27 28 -1
11 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 16 13 5 1 7 18 24 -6
12 Μπόχουμ Μπόχουμ 13 13 2 7 4 14 26 -12
13 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 11 13 3 2 8 18 27 -9
14 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 11 13 3 2 8 18 28 -10
15 Κολωνία Κολωνία 9 13 2 3 8 10 24 -14
16 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 9 13 2 3 8 15 34 -19
17 Μάιντζ Μάιντζ 8 13 1 5 7 12 26 -14
18 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 7 12 2 1 9 12 27 -15
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr