Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Αγγλίας: Με Μάνσφιλντ και Νοτς Κάουντι

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 02:53

Η 21η αγωνιστική της τέταρτης κατηγορίας της Αγγλίας διεξάγεται το Σάββατο (αναβλήθηκε το Μπάροου-Τζίλιγχαμ). 

Λιγκ2 Αγγλίας: Με Μάνσφιλντ και Νοτς Κάουντι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Αναβλήθηκε το εκτός έδρας ματς κυπέλλου με την Λίνκολν (λόγω κακοκαιρίας) και η Ακρινγκτον προέρχεται από ήττα με θύτη την Σουίντον (3-4), μένοντας με άδεια χέρια για τέταρτη φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Δεν έδωσε μάχη (0-3 στο 60’, ενώ έχασε πέναλτι στο 69'), πετυχαίνοντας τρία γκολ στις καθυστερήσεις! Τιμωρημένος ο… τεχνικός Τζον Κόλεμαν, αμφίβολος ο μέσος Πρίτσαρντ, συνεχίζουν εκτός οι μέσοι ΜακΚόνβιλ (2 γκολ), Κιρκ και ο βασικός γκολκίπερ Σάβιν.

Η Ντονκάστερ μεσοβδόμαδα επικράτησε άνετα 3-0 της Νότιγχαμ u21 και προκρίθηκε στους «16» του Λιγκ Τρόφι. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο κύπελλο, αν και πάλεψε στην έδρα της Πιτέρμπορο (2-1), ενώ στο πρωτάθλημα νίκησε 3-1 την Κόλτσεστερ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα over, παραμένει χωρίς ισοπαλία εκτός έδρας. Αμφίβολος ο μέσος Κάμερον (3 γκολ), νοκ άουτ οι Φόλκνερ, Σίνιορ, Ολόβου (αμυντικοί), Τέιλορ και Ρέιβενχιλ (μέσοι), Μίλερ και Μαρς (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασταθής και ντεφορμέ αλλά πάντα επικίνδυνη η Ακρινγκτον, μετρίων δυνατοτήτων η Ντονκάστερ. Πρώτο σημείο ο άσος (2,00), πάντως χρειάζεται κάλυψη.

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΣΟΥΪΝΤΟΝ

Η Γουίμπλεντον έφυγε με άδεια χέρια από το Τζίλιγχαμ (1-0), με γκολ που δέχτηκε λίγο πριν το τέλος, μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Ακολούθως είχε πολύ εύκολο στο κύπελλο, συντρίβοντας με 5-0 την ερασιτεχνική Ραμσγκέιτ (μπορούσε και.. διπλάσιο σκορ). Εντός έδρας, όπου μετράει από τρεις νίκες, ισοπαλίες και ήττες, έχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (12) από ότι εκτός (16). Απουσιάζει ο μέσος Πελ.

Η Σουίντον πέρασε από το Ακρινγκτον με 3-4, πλησιάζοντας σε απόσταση βολής από τις θέσεις πλέι οφ. Η μόλις δεύτερη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (2-2-4) ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το 3-4 (παρόλο που ο αντίπαλος έχασε πέναλτι στο 69’), καθώς και τα τρία γκολ που δέχτηκε ήρθαν στις καθυστερήσεις. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κόκολο, Ουούακουε και ο βασικός μέσος Κέιν (2 γκολ), νοκ άουτ ο αν. αριστερός μπακ Ντιβάιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισοδύναμες αν και με διαφορετικό στιλ οι δύο ομάδες και το σετ θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, πάμε στο Χ2 (1,90).

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Την πρόκριση για τους “16” του Λιγκ Τρόφι πήρε μεσοβδόμαδα η Μπράντφορντ, επικρατώντας με άνεση 4-0 της Λίβερπουλ u21. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δύο κολλητές νίκες (ενώ προηγήθηκαν τέσσερις συνεχόμενες ήττες) και διατηρείται στα μέσα της κατάταξης. Εδώ και λίγο καιρό έχει νέο τεχνικό τον Γκρέιαμ Αλεξάντερ, over τα 9/10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τέιλορ, αμφίβολοι οι Ογιεγκόκε (αμυντικός) και Πάτισον (μέσος).

Η Σάλφορντ απέσπασε “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Στόκπορτ, βεβαίως παραμένει χαμηλά. Over τα 11/13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (αποκλείστηκε σε Κύπελλο και Λιγκ Τρόφι), έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (14) από ότι εντός (8). Ξεχωρίζει ο 3ος σκόρερ της κατηγορίας, Σμιθ (14 γκολ). Αμφίβολοι οι μπακ Σέπαρντ,

Γκάρμπατ και οι Μπερκό (αμυντικός), Μπόλτον (μέσος), νοκ άουτ οι βασικοί Ασλεϊ (χαφ), Χέντρι (φορ, 3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με σκαμπανεβάσματα η Μπράντφορντ, καλύτερη εκτός έδρας η Σάλφορντ. Προσπερνούμε σημείο, έχει τύχη το γκολ-γκολ (1,75) όπως και το σύνολο 2-3 τερμάτων (1,98).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Κόλτσεστερ είχε αβαντάζ έδρας στο Λιγκ Τρόφι στο νοκ άουτ ματς με την Γουέστ Χαμ u21, όμως αποκλείστηκε και μάλιστα με το βαρύ 0-4. Και στο πρωτάθλημα έρχεται από δύο απανωτές ήττες όπου συνολικά δέχτηκε επτά γκολ, πλέον μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ προηγήθηκε σερί 3-1-0 από όταν ανέλαβε υπηρεσιακός ο Μάθιου Εθέρινγκτον! Over τα 14/18 τελευταία επίσημα. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Ιαντόλο, Λόρενς, ο εξτρέμ Εντουαρντς και ο φορ Ακιντέ.

Το εισιτήριο για τους “16” του Λιγκ Τρόφι πήρε μεσοβδόμαδα η Κρόουλι, επικρατώντας 2-1 της Μπρίστολ Ρόβερς. Στο πρωτάθλημα υπέστη αναμενόμενη ήττα από την Νοτς Κάουντι (3-1) και απομακρύνθηκε από τις θέσεις πλέι οφ (σερί 2-1-6, επίσημα 3-2-7). Εχει μόλις ένα διπλό (1-3-5), συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα επτά από τα οκτώ τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (αποκλείστηκε στο κύπελλο, επίσης από τη Νοτς Κάουντι). Πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κακή η ανασταλτική λειτουργία της Κόλτσεστερ, η Κρόουλι είναι ευάλωτη αμυντικά ενώ αποδυναμώνεται εκτός έδρας. Το over μοιάζει εφικτό (1,70).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΡΕΞΑΜ

Μετά από δύο απανωτές ισοπαλίες, η Φόρεστ Γκριν γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπράντφορντ (0-3) και παραμένει καθηλωμένη κάτω από την ζώνη υποβιβασμού. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Λιγκ Τρόφι (0-1 από Οξφορντ), στον... αέρα παραμένει το ματς κυπέλλου με την Μπλάκπουλ καθώς διεξάγεται έρευνα για το αν οι “οικολόγοι” χρησιμοποίησαν παράτυπα παίκτη στον πρώτο γύρο κόντρα στην Σκάρμπορο. Εκτός οι Ντάνιελς (γκολκίπερ), Λαβινιέ (αμυντικός), Μπράουν, Μόρτον, Χόλαντ (μέσοι), Γκάρικ (εξτρέμ) και οι επιθετικοί Στίβενς (5 γκολ), Τέιλορ (φορ).

Ούτε η Ρέξαμ τα κατάφερε στους “32” του Λιγκ Τρόφι (2-3 από Μπέρτον), την περασμένη Κυριακή πάντως πήρε με ευκολία το εισιτήριο για 3ο γύρο κυπέλλου (3-0 την Γέοβιλ). Οι Ουαλοί παραμένουν ψηλά και στο πρωτάθλημα, μετρώντας μόνο δύο ήττες στα 16 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (10-4-2), over τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Χοσανάχ, Χέιντεν, Ο' Κόνελ, εκτός πλάνων οι Μπαρνέτ (μέσος), ΜακΦάτζεαν (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολα τα πράγματα για την Φόρεστ Γκριν, βίοι αντίθετοι για τους Ουαλούς της Ρέξαμ που φουλάρουν για την άνοδο. Διπλό (1,65), πιθανότατα με over (2,22).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΚΡΟΥ

Η Γκρίμσμπι δεν τα κατάφερε στο κύπελλο, υποκύπτοντας με 2-0 στην έδρα της Οξφορντ, στο δεύτερο ματς με νέο τεχνικό τον Ντέιβιντ Αρτέλ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες παραμένοντας λίγο πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Εχει μόλις δύο νίκες στις 14 τελευταίες αγωνιστικές (2-5-7), γκολ-γκολ τα 6/7 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο αμυντικός Εφέτε, τραυματίες οι Κούρι (μέσος) και Βέρναμ (εξτρέμ).

Η Κρου ήταν ελαφρώς καλύτερη όμως περιορίστηκε σε ισοπαλία στο Σάτον (1-1) και βρίσκεται οριακά πίσω από τις θέσεις απευθείας ανόδου, με πέντε νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (5-1-1). Συνεχίζει στο κύπελλο μετά το 1-3 επί της Ντέρμπι, στον τρίτο γύρο θα υποδεχτεί την Μπρίστολ Ρόβερς. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Λονγκ (1 γκολ), Τάμπινερ (1 γκολ) και ο μέσος Λουντ, νοκ άουτ ο αμυντικός Γουίλιαμς και οι μέσοι Πάουελ, Χόλιτσεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιορισμένων δυνατοτήτων η Γκρίμσμπι, θα πάει να πάρει το ματς η Κρου και την ακολουθούμε (2,85).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ

Την ένατη ισοπαλία (έχοντας και ισάριθμες νίκες και μόλις μία ήττα σε 19 αγωνιστικές) έφερε η Μάνσφιλντ απέναντι στην Τρανμίρ (2-1) και βρίσκεται οριακά εκτός των θέσεων απευθείας ανόδου. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και βρήκε ισάριθμες απαντήσεις, πλέον έχει το δεύτερο μικρότερο παθητικό του πρωταθλήματος. Over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Εκτός πλάνων οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Χιούιτ και οι μέσοι ΜακΛάφλιν, Χάρινγκτον.

Η ΜΚ Ντονς δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο επιβλητικό πέρασμα από το Σάλφορντ, περιορίστηκε σε ισοπαλία με την Γκρίμσμπι (1-1) και βρίσκεται στην 11η θέση. Ακολούθησε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Τρόφι με βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον u21 (0-4), γκολ-γκολ τα οκτώ από τα έντεκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, νοκ άουτ οι μέσοι Χάντερ, Ρόμπσον, Στιούαρτ και ο αν. γκολκίπερ Χάρνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας η Μάνσφιλντ, προσπαθεί να καλύψει τις -αμυντικές, κυρίως- αδυναμίες της η Μίλτον Κέινς Ντονς, δεν το καταφέρνει πάντα. Ασος (1,90), συνδυαστικά με γκολ-γκολ πληρώνει 3,35.

ΜΟΡΚΑΜ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Την πρόκριση στον τρίτο γύρο κυπέλλου πανηγύρισε η Μόρκαμ και μάλιστα εκτός έδρας επί της Γουίκομ (0-2), στο δεύτερο ματς με νέο τεχνικό τον Τζεντ Μπράναν. Πάντως στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες (μετά από τέσσερις κολλητές νίκες!), εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε εννιά ματς όπου δέχτηκε μόνο επτά τέρματα. Over τα 5/6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (11/14 γκολ-γκολ). Απουσιάζει ο γκολκίπερ Μουρ.

Εκτός συνέχειας έμεινε στο Λιγκ Τρόφι η Στόκπορτ, με ήττα 2-0 στην έδρα της Γουίγκαν. Ομως στο πρωτάθλημα πριν το πρόσφατο 0-1-1 είχε πάρει.. φωτιά επιτυγχάνοντας 12 συνεχόμενα τρίποντα (ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Λιγκ2) που την έφεραν στην κορυφή. Over τα 13/21 τελευταία επίσημα, ακολουθεί η εντός έδρας ρεβάνς κυπέλλου με την Ολντερσοτ. Αμφίβολοι οι Χίπολαιτ (εξτρέμ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ ο αν. φορ Στρέτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απρόβλεπτη ομάδα η Μόρκαμ, απέναντι στην πολύ δυνατή Στόκπορτ τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Οριακά αποδεκτό στο 1,70 το διπλό.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Νοτς Κάουντι επέστρεψε στις επιτυχίες με ανατροπή επί της Κρόουλι (3-1) και βρίσκεται οριακά πίσω από την τριάδα. Ερχόμενη από τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές δέχτηκε γκολ νωρίς αλλά απάντησε γρήγορα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στην επανάληψη. Ακολούθησε ο αποκλεισμός στο κύπελλο (2-3 από Σριούσμπερι), γκολ-γκολ τα 17/22 τελευταία επίσημα (16/22 over), παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας (8-0-2, με 26-17 γκολ). Χωρίς τους μέσους Πάλμερ, Μπαϊράμι και τον φορ Σκοτ.

Η Γουόλσολ έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Αλφρετον και έτσι θα την υποδεχτεί σε εντός έδρας επαναληπτικό για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα υπέστη δίκαιη ήττα στο Μπάροου (2-0), συμπληρώνοντας εννιά αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-4-4), συνδυασμός no goal και under τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι Ρίλεϊ (αμυντικός), Τίρνει (χαφ), νοκ άουτ οι Ιρινγκ (μέσος), Οτεχ (φορ, 2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρέπει να παίρνει αυτά τα ματς η Νοτς Κάουντι στη μάχη για απευθείας άνοδο. Δυσκολία στο σκοράρισμα αντιμετωπίζει η Γουόλσολ, ο άσος πήρε πολύ παιχνίδι και “γκρεμίστηκε” στο 1,53 (είχε κάποια αξία στο 1,70).

ΣΑΤΟΝ-ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ

Την τέταρτη διαδοχική ισοπαλία με 1-1 έφερε στο πρωτάθλημα η Σάτον, αυτή τη φορά εντός έδρας με την Κρου και παραμένει στην τελευταία θέση. Οι Λονδρέζοι αρχικά βρέθηκαν σε θέση άμυνας, αλλά σταδιακά ισορρόπησαν. Ακολούθησε η εύκολη πρόκριση επί της Χόρσχαμ (3-0) στο κύπελλο, γκολ-γκολ τα 9/11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι μέσοι Μίλσομ (βασικός), Γκέιπ (αν.), νοκ άουτ οι Χαρτ (μπακ), Ιστμοντ (μέσος), Κασίμου και Κάσκετ (επιθετικοί).

Με το βαρύ 5-1 από την Μπόλτον αποχαιρέτισε το κύπελλο η Χάρογκειτ, γλιτώνοντας από ακόμη ευρύτερη ήττα. Στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ρέξαμ (2-2) τρέχει σερί 5-3-5 (πρόσφατα είχε επιτύχει τέσσερα διαδοχικά διπλά για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επαγγελματική κατηγορία), ενώ έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση. Αμφίβολοι οι Μάτοκ (αμυντικός) και Φόλαριν (επιθετικός, 2 γκολ), δεν υπολογίζεται ο βασικός γκολκίπερ Οξλεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εμφανή τα σημάδια βελτίωσης στην Σάτον, ξεκάθαρα και τα σκαμπανεβάσματα της Χάρογκειτ. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, με λιγότερο το διπλό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Τρανμίρ βρέθηκε κοντά σε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μάνσφιλντ, εν τέλει αρκέστηκε στην ισοπαλία (2-2) και με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίς θέσεις. Εχει αποκλειστεί σε κύπελλο (4-3 από Στιβενέιτζ) και Λιγκ Τρόφι (δεν πέτυχε ούτε γκολ στα τρία ματς του ομίλου). Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Τέρνμπουλ, τραυματίες οι αμυντικοί Νόρις, Στάρμπακ, ο φορ Λιούις και ο αν. μέσος Μέρ.

Η Νιούπορτ ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά από την Μπαρνέτ (1-1) και υποχρεώνεται να πάει σε εκτός έδρας ρεβάνς για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα οι Ουαλοί πήραν δύο απανωτές νίκες και αποσπάστηκαν αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. No goal τα 9/13 τελευταία, over τα 15/20 ματς πρωταθλήματος, έχει αποκλειστεί στο Λιγκ Τρόφι. Απουσιάζουν οι αμυντικοί Ντρισντέιλ, Σέμπερι, Τζέιμσον, Λιούις (μπακ), Ζανζάλα (φορ), αμφίβολος ο μέσος Γουίλντιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεβασμένη η Τρανμίρ, έχει ευκαιρία κόντρα στη μέτρια Νιούπορτ. Πληρώνει καλά ο άσος (2,30).

Βαθμολογία -

09/12/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 42 20 13 3 4 40 20 20
2 Ρέξαμ Ρέξαμ 37 20 10 7 3 42 31 11
3 Μπάροου Μπάροου 37 20 10 7 3 27 16 11
4 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 36 19 9 9 1 34 17 17
5 Κρου Κρου 36 19 10 6 3 40 28 12
6 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 36 20 11 3 6 42 36 6
7 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 31 20 10 1 9 19 26 -7
8 Σουίντον Σουίντον 30 20 8 6 6 43 36 7
9 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 29 20 9 2 9 30 29 1
10 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 28 19 7 7 5 29 22 7
11 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 27 19 7 6 6 31 27 4
12 Μόρκαμ Μόρκαμ 27 18 8 3 7 26 28 -2
13 Κρόουλι Κρόουλι 27 19 8 3 8 30 33 -3
14 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 26 20 7 5 8 24 27 -3
15 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 25 20 7 4 9 30 36 -6
16 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 24 20 7 3 10 20 27 -7
17 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 23 19 7 2 10 25 31 -6
18 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 22 20 6 4 10 30 33 -3
19 Γουόλσολ Γουόλσολ 21 19 5 6 8 24 31 -7
20 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 20 20 4 8 8 27 32 -5
21 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 20 20 6 2 12 28 40 -12
22 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 18 20 5 3 12 27 33 -6
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 15 19 4 3 12 20 35 -15
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 14 20 3 5 12 26 40 -14
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr