Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Δανίας: Τελειώνει η πρόκριση στους «4»

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 10:52

Δράση στο κουπόνι με αναμετρήσεις για το Κύπελλο Δανίας, όπου κρίνονται δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι μεταξύ Σίλκεμποργκ και Κοπεγχάγης.

Κύπελλο Δανίας: Τελειώνει η πρόκριση στους «4»

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Δανίας.

Επαναληπτικoί αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Δανίας. Δεν είναι σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδια διαφοράς τερμάτων, υπάρχει παράταση και, αν δεν αλλάξει κάτι στην παράταση, πέναλτι.

ΑΒ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Η ΑΒ Κοπεγχάγη είναι από τις ομάδες έκπληξη στη διοργάνωση. Έχει σταθεί τυχερή τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδων, αφού η κλήρωση και οι αντίπαλοι την ευνόησαν. Στο πρωτάθλημα δεν ενθουσιάζει, είναι πάντως εντός 6άδας. Εντός έδρας είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Θα στερηθεί μονάχα τον μεσοεπιθετικό Μαϊγκίντ στο σημερινό παιχνίδι. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της, έχει φέρει τέσσερα Goal/Goal. Θα προσπαθήσει να ζήσει το όνειρό της το έπακρο.

Έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με 6-1. Η χαρά της όμως δεν κράτησε πολύ, αφού επιστρέφοντας στις εγχώριες υποχρεώσεις της, έφερε 1-1 με την Οντένσε. Δεν έπαιξε καλά και μάλιστα πήρε το μάξιμουμ που ίσως δικαιούταν από το παιχνίδι. Θέλει τη πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού προσπαθεί να μείνει ζωντανή σε όλα τα μέτωπα, αν και το πρωτάθλημα απομακρύνεται. Και αυτή προέρχεται από δύσκολα παιχνίδια και ταξίδια, οπότε ένα ροτέισον είναι πιθανό. Επίσης δεν θα έχει στη διάθεσή της, τον Έρικσον, τους δύο Χάνσεν, όπως και τον Άντμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες και μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, το ζευγάρι έχασε κάθε ενδιαφέρον. Πολύ χαμηλές αποδόσεις τόσο στο διπλό, όσο και στα γκολ. Ενδεχομένως, να δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και το Goal/Goal (2,15) έχει αξία στην περίπτωση αυτή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η Σίλκεμποργκ παραπαίει το τελευταίο διάστημα και δεν είναι στα καλά της. Έμεινε για 4η αγωνιστική χωρίς νίκη, συμπληρώνοντας τρεις ήττες και ισοπαλία. Ευτυχώς που ήταν και το κύπελλο στη προηγούμενη φάση και ξεμπούκωσε. Φυσικά το έργο της είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, αλλά την επείγει περισσότερο η βελτίωση της εικόνας της. Είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά τη χρονιά αλλά στη πορεία κάπου το έχασε. Απών μόνο ο Όστρομ.

Στα ίδια κινείται και η Κοπεγχάγη, αφού το τελευταίο διάστημα είναι ντεφορμέ. Έμεινε για τέταρτο παιχνίδι μακριά από τις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει και στο μυαλό της την Ευρώπη, οπότε ο συντελεστής δυσκολίας αυξάνεται με τρεις διοργανώσεις στη σειρά. Η ήττα από την Άαρχους στο πρωτάθλημα πόνεσε περισσότερο πάντως. Εκτός δράσης είναι οι Κλεμ, Μέλινγκ, Κοχολάβα και Μπαμπακάρ. Σημαντικό να της δοθεί η ευκαιρία να κάνει κάποιου είδους ροτέισον, γιατί θέλει να επιστρέψει δυναμικά στις νίκες, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κοπεγχάγη καλείται να… ανέβει ένα βουνό, μετά την ήττα με 0-2 στην έδρα της και να πάρει την πρόκριση, κάτι που μπορεί να το πετύχει, αλλά το ερωτηματικό είναι το πόσο σοβαρή θα παραταχθεί. Tην Τρίτη ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την Γαλατασαράι, όπου κρίνεται μία θέση στους «16» του Champions League. Goal/Goal (1,60).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr