Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Δε σκοντάφτει η Λέστερ

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 11:34

Η Λέστερ μπορεί να συνεχίσει με νίκη το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Δε σκοντάφτει η Λέστερ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΛΙΝΤΣ

Η Μπλάκμπερν, με πολλές απουσίες και άπειρους παίκτες στον πάγκο της, έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις με Γουένσντεϊ και έχασε μετά από δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, δεν έχει ισοπαλία 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, από τις εννέα ήττες της, οι πέντε είναι εντός. Ο Σμόντιτς, σκοράρει πέντε σερί αγωνιστικές. Εκτός ο τερματοφύλακας Πίαρς, οι μπακ Μπαρνς, Χάιαμ, ο εξτρέμ Χέτζες, ο μέσος Ράνκιν – Κοστέλο και οι επιθετικοί Ένις, Ντόλαν, Γκάλαχερ, αμφίβολος ο επιθετικός Σίγκουρντσον.

Η Λιντς πήρε δεύτερη σερί νίκη σκοράροντας ακριβώς τρία γκολ και επιμένει για τις πρώτες θέσεις, με αήττητο έξι αγωνιστικών (πέντε νίκες, μία ισοπαλία). Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, έχει χάσει δύο από τα τελευταία 17 παιχνίδια, αλλά όλες οι φετινές ήττες ήταν εκτός. Οι Πιρού και Τζέιμς σκοράρουν δύο σερί αγωνιστικές και σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις, ο Σάμερβιλ πέτυχε τα τρία από τα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας γκολ. Λείπει ο Ντάλας (μπακ), αμφίβολοι Φίρπο (μπακ), Γκέλχαρτ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Nίκη για τη Λιντς, αλλά και γκολ – γκολ, λόγω της παρουσίας του Σμόντιτς.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Σάντερλαντ έσωσε τον πόντο με το ζόρι στην έδρα της Μίλγουολ και δεν έχει νίκη τρεις αγώνες, με ένα τρίποντο σε πέντε. Ο σύλλογος αποφάσισε μάλλον ξαφνικά να απολύσει τον προπονητή Τόνι Μόουμπρεϊ και θα πάει με υπηρεσιακό τον Μάικ Ντοντς. Τέσσερα από τα οκτώ τρίποντά της, ήταν με ακριβές σκορ 3-1, τα δύο από αυτά εντός, όπου έχει πάρει τις πένες από τις νίκες της. Αμφίβολοι οι Αλέσε, Πεμπελέ, Σέρκιν (μπακ), Έβανς, Ματέτε (μέσοι) και Μπενέτ, Ρούσιν (επιθετικοί).

Η Γουέστ Μπρομ., λύγισε στο τέλος απέναντι στην πρωτοπόρο Λέστερ, αλλά παραμένει σε θέσεις πλέι – οφ. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει χάσει πέντε παιχνίδια φέτος και τα τέσσερα από αυτά ήταν με ακριβές σκορ 2-1. Έχει μόλις τρεις νίκες εκτός έδρας, αλλά όλες ήταν στην τελευταία πεντάδα ταξιδιών. Έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ μακριά από την έδρα της. Εκτός οι Κέλι (μπακ), Ριτς (μέσοι), Ντάικ (επιθετικός), αμφίβολος ο εξτρέμ Γουάλας, τιμωρημένος ο μπακ Γιοκουσλού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σάντερλαντ είναι σε αναστάτωση και η Γουέστ Μπρομ. μπορεί να το εκμεταλλευτεί για να πάρει τη νίκη.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Κάρντιφ δεν είχε απαντήσεις στη Σαουθάμπτον και υπέστη δεύτερη σερί ήττα χωρίς να σκοράρει, έχοντας πλέον μόνο μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές και τρεις στις τελευταίες δέκα. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει πάρει εντός έδρας τις πέντε από τις φετινές οκτώ νίκες της στο πρωτάθλημα (οι τρεις από αυτές με ακριβές σκορ 2-0), ενώ έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ φέτος μέσα στο σπίτι της. Εκτός ξανά οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα.

Η Μίλγουολ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Σάντερλαντ και παραμένει χαμηλά, με τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και μόνο ένα στα τελευταία εννέα ματς. Η ομάδα του Τζο Έντουαρντς, έχει πάρει εκτός έδρας όμως τις τρεις από τις πέντε νίκες της, ενώ όλα τα φετινά τρίποντα, ανεξαρτήτως έδρας, ήταν χωρίς να δεχτεί γκολ. Τελευταία φορά που δέχτηκε τέρμα και κέρδισε ήταν τον περασμένο Απρίλιο. Εκτός οι μπακ Μπράιαν, Ντε Νόρε, τιμωρημένοι οι μπακ Σάβιλ και Κούπερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατή εντός η Κάρντιφ, σκληροτράχηλη εκτός η Μίλγουολ. Ισοπαλία.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Χάντερσφιλντ, δέχτηκε γκολ στο τέλος και δεν πήρε το διπλό στο Σουόνσι, αλλά είναι αήττητη σε τρεις σερί αγωνιστικές, ενώ έχει χάσει μόνο ένα ματς στα τελευταία πέντε, με τρεις ισοπαλίες, όλες under 2.5. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, έχει πλέον τις περισσότερες ισοπαλίες στη σεζόν (8), εκ των οποίων οι πέντε ήταν με ακριβές σκορ 1-1. Εκτός οι Τέρτον (μπακ), Ρουντόνι (μέσος), αμφίβολοι οι μπακ Γουάιλς, Ράφελς και οι επιθετικοί Χάντλιν, Χάρατ, Τζόουνς.

Η Μπρίστολ Σίτι, προηγήθηκε με Νόριτς, αλλά έπεσε θύμα ανατροπής και έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με διαφορά ενός γκολ. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, καλείται να βελτιωθεί μακριά από την έδρα της, όπου έχει μόνο τρεις από τις φετινές της νίκες και μόνο μία στα τελευταία έξι ταξίδια της. Έχει δύο ανέπαφες εστίες εκτός, στα άλλα ταξίδια δέχτηκε ένα ή δύο γκολ. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, ΜακΚρόρι, οι μέσοι Κινγκ, Μπεναρούς και ο επιθετικός Γουέλς, αμφίβολος ο μπακ Ρόμπερτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλη μία ισοπαλία για τη Χάντερσφιλντ.

ΛΕΣΤΕΡ-ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Λέστερ, δυσκολεύτηκε στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. και κατάφερε να αποδράσει, επιστρέφοντας στις νίκες και παραμένοντας στην κορυφή. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, εξακολουθεί να έχει την καλύτερη άμυνα, καθώς σε κανένα φετινό ματς πρωταθλήματος δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ, αλλά πλέον έχει δεχτεί τέρμα σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς. Εντός έχει επτά νίκες σε εννέα παιχνίδια και δύο ήττες με σκορ 0-1. Εκτός o μπακ Ντόιλ, τιμωρημένος ο ακραίος μπακ Περέιρα.

Η Πλίμουθ κέρδισε τη Στόουκ με ανατροπή και πήρε βαθμολογική ανάσα, με δεύτερη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα, όλες πετυχαίνοντας τουλάχιστον δύο γκολ. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, αν θέλει όμως να μείνει στην κατηγορία χρειάζεται και διπλά, έχοντας μείνει ως τώρα μία από τις τρεις ομάδες που δεν έχουν κερδίσει ακόμα μακριά από την έδρα τους. Τελευταία φορά που νίκησε στην έδρα της Λέστερ ήταν το 2008. Αμφίβολος Ίρλι (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λέστερ δείχνει αρκετά κουρασμένη, τελευταία κερδίζει πολύ με ένα γκολ διαφορά, ίσως το κάνει και τώρα.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Μίντλεσμπρο, πάλεψε με τη Λιντς αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι και παραμένει εκτός πρώτης εξάδας, με μόνο δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, βασίζεται πολύ στην έδρα της, όπου έχει πάρει πέντε από τις οκτώ φετινές νίκες, όλες μάλιστα στα τελευταία έξι ματς εκεί. Εκτός οι Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι (μέσος), αμφίβολοι Φράι (μπακ), Χάκνι (μέσος) και Φορς (επιθετικός), τιμωρημένος ο μπακ Ντάικστιλ και ο μέσος Τζόουνς.

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, πήρε δεύτερη σερί νίκη με Κόβεντρι και παραμένει μόλις έναν πόντο μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά ήταν στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της. Και οι τρεις ισοπαλίες της, αλλά και μία από τις δύο ήττες της φέτος, ήταν στα ταξίδια της. Αμφίβολος o μέσος Έβανς και ο μπακ Ντονασιέν. Τιμωρημένος ο μπακ Ουίλιαμς και ο μέσος Λουόνγκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ρεαλιστικό το γκολ – γκολ και το οver 2.5, ανάμεσα σε δύο ομάδες με ταλέντο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΙΤΣ-ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Νόριτς έπεσε θύμα ολικής ανατροπής την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά με Μπρίστολ Σίτι ήταν η σειρά της να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έχει μόνο δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και καμία μέσα στο γήπεδό της. Μόνο κόντρα στη Λέστερ δεν έχει σκοράρει φέτος εντός έδρας, αλλά έχει μόνο τρεις ανέπαφες εστίες ως γηπεδούχος. Εκτός οι μπακ Γκίμπσον, Χάνλι, Τόμκινσον και ο επιθετικός Σάρτζεντ, αμφίβολος ο μέσος Σόρενσεν και ο επιθετικός Ουί-Τζο.

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, έκανε νέα κακή εμφάνιση εντός με ΚΠΡ και υπέστη τρίτη συνεχόμενη ήττα, όλες δεχόμενη τουλάχιστον από δύο γκολ, ενώ πλέον έχει μόνο δύο νίκες σε 12 αγωνιστικές. Δέχεται γκολ σε 14 σερί ματς και έχει μόνο δύο ανέπαφες εστίες στη σεζόν. Οι επτά από τις οκτώ φετινές νίκες της είναι με ένα γκολ διαφορά, ενώ μετρά μόνο τρία διπλά φέτος. Aμφίβολοι οι επιθετικοί Όσμαγιτς (αρχισκόρερ), Ρίις, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Ποτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mέτρια η Νόριτς, χειρότερη η Πρέστον, οριακή νίκη των γηπεδούχων.

ΚΠΡ-ΧΑΛ

Η ΚΠΡ πήρε το δεύτερο σερί τρίποντο και μάλιστα εκτός κόντρα στην Πρέστον, δείχνοντας σημάδια προόδου, καθώς έχει χάσει ένα από τα πέντε τελευταία ματς, αν και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, θέλει να κάνει φρούριο και το γήπεδό της, όπου κέρδισε το προηγούμενο παιχνίδι της, αλλά έχει πάρει μόνο ένα τρίποντο εκεί σε 13 ματς. Δεν έχει συνεχόμενους άσους από τον Οκτώβριο του 2022. Αμφίβολος ο μπακ Φοξ και ο μέσος Αντόμα.

Η Χαλ, έχασε μετά από τρεις αγωνιστικές κόντρα στη Γουότφορντ, αλλά παραμένει στην εξάδα, με δύο ήττες σε επτά ματς. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, έχει πάρει εκτός έδρας τις μισές από τις οκτώ φετινές της νίκες. Όμως, πλέον έχει πάρει μόνο ένα διπλό στα τελευταία πέντε ταξίδια. Πληρώνει γκολ – γκολ σε τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας, ο Τουάιν σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Βινάγκρε. Αμφίβολοι οι Σινίκ, Τραορέ (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H KΠΡ βρίσκει τον δρόμο στην έδρα της και μπορεί να πάρει δεύτερη σερί νίκη, απέναντι σε μία απρόσεκτη αμυντικά Χαλ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΔΕΡΑΜ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Ρόδεραμ πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Ρόδεραμ και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, έχοντας επτά αγώνες χωρίς νίκη, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες αυτό το διάστημα, ενώ έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό Χ φέτος (7). Έχει μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία 14 ματς, αλλά και οι δύο φετινές της νίκες ήταν εντός έδρας. Συνεχίζει προς το παρόν με τον υπηρεσιακό τεχνικό Γουέιν Καρλάιλ. Εκτός οι Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι οι μέσοι Καφού, Κλούκας.

Η Σουόνσι, έσωσε στο τέλος τον πόντο απέναντι στη Χάντερσφιλντ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σωθεί και η θέση του προπονητή, Μάικλ Νταφ, και θα πάει με υπηρεσιακό τον Άλαν Σίχαν, στο ματς με τη Ρόδεραμ. Πλέον δεν έχει νίκη πέντε σερί αγωνιστικές, με ένα τρίποντο στις τελευταίες οκτώ. Έχει όμως περισσότερα διπλά απ’ ότι άσους φέτος. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο μπακ Γουντ, αμφίβολοι οι μπακ Άσμπι, Ογκμπέτα, οι μέσοι Τζινέλι, Αμπντουλάι και ο επιθετικός Κουτσάρεβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ευκαιρία της Ρόδεραμ να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα υπό αναστάτωση.

ΣΤΟΟΥΚ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η Στόουκ ηττήθηκε στο τέλος από την Πλίμουθ και έχει χάσει τρία σερί ματς, ενώ δεν έχει νίκη πέντε αγώνες, πλησιάζοντας πλέον επικίνδυνα τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον Άλεξ Νιλ, να είναι υπό πίεση στον πάγκο. Εντός έδρας είναι ελαφρώς καλύτερη, έχοντας πάρει εκεί τις τέσσερις από τις έξι φετινές της νίκες. Τελευταία ήττα εντός από τη Γουένσντεϊ, το 2007. Aμφίβολος ο επιθετικός Τέζγκελ, εκτός ο μπακ Γουίλμοτ και ο μέσος Χακσαμπάνοβιτς, επιστρέφει από τιμωρία ο ακραίος μπακ Στίβενς.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ μπορεί να παραμένει τελευταία στη βαθμολογία, αλλά απέναντι στην Μπλάκμπερν ξέσπασε, παίρνοντας τη μόλις δεύτερη νίκη της στη σεζόν. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, για πρώτη φορά φέτος πέτυχε πάνω από δύο γκολ σε παιχνίδι της, αλλά πλέον δεν έχει ανέπαφη εστία σε οκτώ. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις έναν πόντο όλη τη σεζόν και έχει χάσει σε επτά σερί ταξίδια. Εκτός ο μπακ Ντελγκάδο και ο επιθετικός Γουίλκς, αμφίβολος ο μέσος Ντιαμπί και ο μπακ Αϊόρφα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ μπορεί να κάνει την έκπληξη, με Χ2 διπλή ευκαιρία.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Γουότφορντ, πήρε δεύτερη σερί νίκη (αμφότερες με γκολ – γκολ και over 2.5) και τρίτη σε τέσσερις αγωνιστικές, πλησιάζοντας σε απόσταση βολής την εξάδα, με μόνο μία ήττα σε εννέα ματς. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, στηρίζεται πολύ στην έδρα της, όπου έχει πάρει τις πέντε από τις επτά φετινές της νίκες. Έχει όμως κακή παράδοση με τη Σαουθάμπτον, την οποία νίκησε εντός έδρας τελευταία φορά το 2007. Εκτός ο μπακ Ενγκακιά και ο μέσος Τσακβετάτζε.

Η Σαουθάμπτον πήρε δεύτερη σερί νίκη με ανέπαφη εστία και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, με αήττητο 11 αγωνιστικών, εκ των οποίων νίκησε στις οκτώ. H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει μείνει μόνο δύο φορές χωρίς γκολ φέτος και σκοράρει σε 12 σερί αγώνες. Είναι από τις πιο επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδες, με πέντε διπλά στη σεζόν και αήττητο πέντε ταξιδιών. Εκτός ο μπακ Λαριός και οι μέσοι Στιούαρτ, Σμόλμποουν, αμφίβολος ο μπακ Στίβενς και ο μεσοεπιθετικός Σουλεμάνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aναμένεται θεαματικό ματς, σκοράρουν και οι δύο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

09/12/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 46 19 15 1 3 34 12 22
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 45 19 14 3 2 41 25 16
3 Λιντς Λιντς 38 19 11 5 3 34 20 14
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 37 19 11 4 4 31 27 4
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 32 19 9 5 5 30 19 11
6 Χαλ Χαλ 30 19 8 6 5 29 24 5
7 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 28 19 9 1 9 32 31 1
8 Πρέστον Πρέστον 28 19 8 4 7 24 32 -8
9 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 27 19 8 3 8 29 22 7
10 Γουότφορντ Γουότφορντ 27 19 7 6 6 28 23 5
11 Κάρντιφ Κάρντιφ 27 19 8 3 8 27 23 4
12 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 27 19 8 3 8 31 29 2
13 Νόριτς Νόριτς 26 19 8 2 9 34 36 -2
14 Κόβεντρι Κόβεντρι 25 20 6 7 7 26 23 3
15 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 25 19 7 4 8 20 21 -1
16 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 23 20 6 5 9 23 29 -6
17 Πλίμουθ Πλίμουθ 22 19 6 4 9 31 29 2
18 Σουόνσι Σουόνσι 21 19 5 6 8 26 27 -1
19 Μίλγουολ Μίλγουολ 21 19 5 6 8 21 26 -5
20 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 21 19 6 3 10 19 27 -8
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 20 19 4 8 7 18 31 -13
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 16 19 4 4 11 17 30 -13
23 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 13 19 2 7 10 17 37 -20
24 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 10 19 2 4 13 12 31 -19

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr