Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Ακρινγκτον-Λίνκολν, μάχη πρόκρισης

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 - 12:32

Η Ακρινγκτον υποδέχεται την Λίνκολν σε νοκ άουτ αναμέτρηση των «32» του Λιγκ Τρόφι.

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Ακρινγκτον-Λίνκολν, μάχη πρόκρισης

Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση).

Άκρινγκτον

Η Ακρινγκτον αν και ήταν κυρίαρχη δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της Ντονκάστερ (0-0) και μένοντας με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-1-4) πλέον εξήλθε των θέσεων πλέι οφ. Εξέτισε ο… τεχνικός Τζον Κόλεμαν, αμφίβολος ο μέσος Πρίτσαρντ, συνεχίζουν εκτός οι μέσοι ΜακΚόνβιλ (2 γκολ), Κιρκ και δύο γκολκίπερ (ο βασικός Σάβιν και ο αναπληρωματικός ΜακΚράκεν και γι αυτό αποκτήθηκε… εσπευσμένα ο Γουόλς με τη μορφή δανεισμού για μία εβδομάδα από την ΚΠΡ. Στο Λιγκ Τρόφι τερμάτισε στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου, πάνω από τις Νότιγχαμ u21, Καρλάιλ και Χάρογκειτ.

Λίνκολν Σίτι

Η Λίνκολν απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Γουίγκαν και με αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) παλεύει για να μην χάσει επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Οι δύο αντίπαλοι «αλληλοεξουδετερώθηκαν», με τις φάσεις μπροστά στις εστίες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία οι «Ιμπς», όμως επιθετικά… εμφανίστηκαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης. No goal τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχει αποκλειστεί στο κύπελλο. Αμφίβολος ο χρήσιμος στόπερ Μόντσμα, δεν υπολογίζονται ο βασικός εξτρέμ Χάκετ (2 γκολ), οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Γουόκερ και Χάους. Στο Λιγκ Τρόφι τερμάτισε στην δεύτερη θέση του 7ου ομίλου, πίσω από την Ντέρμπι και πάνω από τις Γουλβς u21 και Νοτς Κάουντι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 3.4 1.97 1.9 1.77 1.32 2.95 1.7 1.98 1.68 1.24 1.25
Άκρινγκτον - Λίνκολν Σίτι / Εκτίμηση

Ντεφορμέ αλλά πάντα επικίνδυνη η Ακρινγκτον, αναμένεται μάχη με την ανώτερη αγωνιστικά Λίνκολν. Παρακινδυνευμένη η πρόβλεψη, πρώτη τύχη στο γκολ-γκολ (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr