Ποδόσφαιρο

Α' Τσεχίας: Ματς για όλα τα γούστα!

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 - 00:08

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η αγωνιστική ημέρα στο κουπόνι του στοιχήματος στην Α' Τσεχίας. 

Α' Τσεχίας: Ματς για όλα τα γούστα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Τσεχίας.

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΚΑΡΒΙΝΑ
Ήταν δύσκολη εξ αρχής η αποστολή της Μλάντα Μπόλεσλαβ στην έδρα της Σλάβια Πράγας και αποδείχθηκε και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Για την ομάδα του Χότιτς ήταν η 3η σερί ήττα, έχοντας 4 στα 5 τελευταία της με μία νίκη. Από την άλλη πλευρά στα παιχνίδια που δίνει στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Αυτό δείχνει το γεγονος πως έχει 3 νίκες στα 4 τελευταία, ενώ τρία από αυτά ήταν γκολ – γκολ και over.

Η Κάρβινα δέχθηκε δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του κάθε ημιχρόνου και οδηγήθηκε σε ήττα. Για την ομάδα του Χάιντουσεκ ήταν η 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα και ο προβληματισμός έκανε την εμφάνιση του. Μάλιστα στα συγκεκριμένα παιχνίδια έβαλε μόλις ένα γκολ. Μια νίκη και τέσσερις ήττες έχει στα 5 τελευταία εκτός έδρας με τα 4 από αυτά να ήταν και no goal. Καλείται να δείξει εκ νέου το καλό της πρόσωπο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη αποστολή και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται σε... κακό φεγγάρι. Και οι δύο καλούνται να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα καθώς στην έδρα τους εμφανίζονται πολύ καλύτεροι. Ανοιχτό αναμένεται το παιχνίδι με τους δυο τους να προσπαθούν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν. G/G (1.65)


ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ - ΧΡΑΝΤΕΚ ΚΡΑΛΟΒΕ
Μια νέα απογοητευτική εμφάνιση για την Μπουντεγιόβιτσε, αυτή την φορά απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να βρει λύσεις για να παρουσιάσει κάτι καλύτερο με δεδομένο πως δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας. Μάλιστα έχει βγάλει με ήττες τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα όπου κατάφερε να βάλει μόλις ένα γκολ. Θέλει να βγάλει μια αντίδραση στην αναμέτρηση με την Χράντετς Κράλοβε και θα τα δώσει όλα.

Απίστευτο αυτό που έπαθε η Κράλοβε η οποία βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-1 και στο 82’ αλλά και το 89’ δέχθηκε δύο γκολ απο την Μπάνικ Οστράβα και οδηγήθηκε σε ήττα. Τα λάθη της άμυνας στοίχισαν σε ένα ακόμα ματς. Προηγήθηκε η ήττα με 2-0 από την Σλάβια Πράγας στην παράταση που έφερε αποκλεισμό στο κύπελλο. Με δύο ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός εκ των οποίων τα τρία πρόσφατα ήταν και under.

EKTIMHΣΗ: Σε χαμηλές πτήσεις κινούνται και οι δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεκολλήσουν από τον... πάτο. Προβληματίζουν με τις αποδόσεις τους που αρνούνται να νικήσουν. Αξίζει το Under 2,5 (1.93)

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ
Η Μποέμιανς παρασύρθηκε από τον Χάβλικ της Σλοβάτσκο, ο οποίος της έβαλε τα 4 από τα 5 γκολ της βαριάς ήττας που γνώρισε. Μεγάλη η δυσαρέσκεια για την εικόνα της στο παιχνίδι και καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση. Προηγήθηκε ένα μικρό αήττητο 2 αγώνων με 1 νίκη που έφερε μια μικρή αλλαγή. Ωστόσο γενικά είναι μια ομάδα με μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Με under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία της και θέλει να γυρίσει στις νίκες κόντρα στην Λίμπερετς.

Σούπερ ήταν η Σλόβαν Λίμπερετς απέναντι στην Ζλιν για να της βάλει πέντε γκολ και να πάρει μια ακόμα νίκη. Μάλιστα τα δύο από αυτά τα τρία γκολ που δέχθηκε ήρθαν στο φινάλε του ματς που ολα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Η ομαδα του Κοτσέλ έχει φτάσει τα 6 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα με 4 νίκες ενώ τα 4 από αυτά ήταν και γκολ – γκολ. Πάντως έχει 3 ισοπαλίες στα 5 τελευταία εκτός όλες με σκορ 1-0.

EKTIMHΣΗ: Ασταθής η Μποέμιανς που γνώρισε ακόμη μια νίκη. Σε καλύτερη κατάσταση η Σλόβαν Λίμπερετς προέρχεται από ευρεία νίκη και θα κοιτάξει να συνεχίσει το σερί της. Αξίζει το Χ2 (1.71)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr