Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αργεντινής: Εστουδιάντες - Ντιφένσα Χουστίσια, για πρώτη φορά στον τελικό!

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 - 11:17

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για τον τελικό του κυπέλλου στην Αργεντινή ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Ντιφένσα Χουστίσια που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο.

Κύπελλο Αργεντινής: Εστουδιάντες - Ντιφένσα Χουστίσια, για πρώτη φορά στον τελικό!

Το Κύπελλο Αργεντινής ολοκληρώνεται αφού απόψε θα διεξαχθεί ο τελικός Εστουδιάντες - Ντιφένσα Χουστίσια, ο οποίος βρίσκεται στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να βοηθούν και για τα livescores.

Η αναμέτρηση Εστουδιάντες - Ντιφένσα Χουστίσια θα ξεκινήσει στις 02:10.

Αναφορικά με το τι ισχύει θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο «Θιουδάδ Ντε Λανούς» και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.


Για το πρόσφατο Κόπα ντε λα Λίγκα (6/11): Εστουδιάντες – Ντεφένσα Χουστίσια 2-1

Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα

Η Εστουδιάντες απέκλεισε την Μπόκα Τζούνιορς στα ημιτελικά νικώντας με 3-2. Σκόραρε με τους Καρίγιο (3'), Μποσέλι (46'), Φιγκάλ (64' αυτ.). Η Μπόκα σκόραρε με τον Μερεντιέλ (28', 43).

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης. Στα 5 φετινά για το κύπελλο μόνο μία πρόκριση ήρθε από πέναλτι, ενώ σε δύο από αυτά δέχθηκε γκολ.

Η ομάδα του Εντουάρντο Ντομίνγκες στο Κόπα Λιγκα Προφεσιονάλ δεν κατάφερε να προκριθεί στα μπαράζ του τίτλου.

Μάλιστα έκανε ένα ντεμαράζ βγάζοντας αήττητη τα 5 τελευταία της με 3 νίκες και πάει με εξαιρετική ψυχολογία στον τελικό του κυπέλλου.

Αγωνιστικά νέα

Αγωνιστικά οι επιθετικοί Καρίγιο, Μποσέλι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι.

Ντεφένσα Χουστίσια

Η Ντιφένσα Χουστίσια νίκησε 1-0 την Σαν Λορέντσο με γκολ του Σολάρι στο 34' για να προκριθεί στον τελικό.

Επίαης είναι η πρώτη της παρουσία σε τελικό. Από τις 5 φετινές προκρίσεις στο κύπελλο τις δύο τις πήρε στα πέναλτι. Πριν την Σαν Λορέντσο απέκλεισε την Τσάκο Φορ Έβερ.

Η ομάδα του Βακάρι φέτος έφτασε και στα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα, όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Λίγκα Ντε Κίτο.

Όμως απογοήτευσε στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ όπου τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις στον όμιλο της. Έβγαλε με ήττες τα τρία τελευταία της και προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες.

Αγωνιστικά νέα

Κανονικά διαθέσιμος είναι ο εξτρέμ Μπαρμπόνα. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του μπακ Τριπίτσιο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα - Ντεφένσα Χουστίσια / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να προσέξουν στην άμυνα, αλλά το έχουν με το σκοράρισμα. Αν υπάρξει γκολ είναι δεδομένο πως θα σκοράρουν και οι δύο. Το γκολ - γκολ βρίσκεται στο 2.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr