Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Ντέρμπι και Στίβενεϊτζ δεν κοντράρονται!

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 00:54

Ολόκληρη η 22η αγωνιστική ημέρα διεξάγεται σήμερα για τη Λιγκ 1 Αγγλίας, και εδώ θα βρείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά της.

Λιγκ 1 Αγγλίας: Ντέρμπι και Στίβενεϊτζ δεν κοντράρονται!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΜΠΑΡΝΣΛEΙ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Μπάρνσλεϊ έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα απέναντι στη Ρέντινγκ, δέχθηκε γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο, ωστόσο βρήκε την ισοφάριση πριν από την ανάπαυλα και έκτοτε είχε την απαραίτητη υπομονή στο παιχνίδι της ώστε να φτάσει στην ανατροπή. Δεύτερη διαδοχική νίκη, δεν χάνει την επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ και θα έχει ακόμη πιο πολλές πιθανότητες αν βελτιωθεί στο αμυντικό σκέλος. Καλό το κλίμα στα αποδυτήρια. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί οι Ρόμπερτς (τ. 12 συμμ.), Μπένσον (μ. 6/0), Κάντεν (μ. 19/2), ΜακΑτι (ε. 14/3).

Η Τσάρλτον έπιασε πολύ καλή απόδοση στο εντός έδρας ματς με την Κέμπριτζ, περιόρισε τους κινδύνους και έφτασε στο 2-0, αλλά δεν κατάφερε να το υπερασπιστεί στο τελευταίο ημίωρο. Μετά το 2-1 την έπιασε… πανικός στα μετόπισθεν και στην εκπνοή δέχθηκε το τελικό 2-2. Το αήττητο σερί επεκτάθηκε στα πέντε ματς (2-3-0), ωστόσο αυτή τη φορά… πέταξε δύο βαθμούς και η απόσταση από τις θέσεις των πλέι οφ μεγαλώνει. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού οι Λίμπερν (ε. 13/3), Ανέκ (ε. 6/1), Καμαρά (μ. 7/0), Τέιλορ (μ. 5/0), ΜακΓκραντλς (μ. 3/1), Ιστεντ (τ. 5 συμ).

EKTIMHΣΗ: Το αήττητο των 4 εντός έδρας αγώνων της Μπάρνσλεϊ και η κακή εικόνα της Τσάρλτον στα εκτός έδρας παιχνίδια, μας ωθούν προς τα αριστερά. 1Χ & over 1.5 (1.57).

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Μπόλτον είχε μεγάλες προσδοκίες για το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Πόρτσμουθ, το οποίο αρχικά ήταν αμφίρροπο. Το γκολ, όμως, που δέχθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου δεν της επέτρεψε να ορθοποδήσει έκτοτε, με συνέπεια να μείνει με άδεια χέρια. Πρώτη αποτυχία έπειτα από αήττητο σερί επτά αγώνων (6-1-0) για τους «τρότερς», η εστία τους παραβιάστηκε έπειτα από πέντε ματς. Βέβαια, κρατούν τη 2η θέση και ενώ… χρωστούν αγώνες σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, η προοπτική ανόδου παραμένει… ζωντανή. Εκτός δράσης ο Ενλουντουλού (ε. 18/1).

Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν είχε καλή παρουσία στο εντός έδρας ματς με την Τσέλτεναμ, αλλά τουλάχιστον αντέδρασε στο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίωρο και πήρε την ισοπαλία. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τρία (0-2-1), λογικά θα πρέπει να ξεχάσει τα της πρώτης εξάδας, κυρίως λόγω ασυνέπειας στα μετόπισθεν. Την Τρίτη νίκησε 4-2 την Κρου εκτός και πέρασε στο Κύπελλο, την περιμένει πρόκληση στον 3ο γύρο του θεσμού. Μετράει πέντε διαδοχικά Goal – Goal σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Χαλ (α. 8/0) και ΜακΚόρμικ (μ. 8/2), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

EKTIMHΣΗ: H Mπόλτον έχει μετατρέψει σε φρούριο την έδρα της και είναι δύσκολη για οποιονδήποτε αντίπαλο. Οριακά αποδεκτός ο άσος στις αποδόσεις που βρίσκεται. 1 (1.62).

ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Κέμπριτζ ήταν χειρότερη από την Τσάρλτον σε απόλυτη σύγκριση και μετά το 2-0 που δέχθηκε είχε βουνό να ανέβει. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι δεν παράτησε σε κάποια στιγμή την προσπάθεια και ανταμείφθηκε με την ισοφάριση βαθιά στις καθυστερήσεις. Πήρε βαθμό ψυχολογίας, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει… σφυγμός, ωστόσο αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε (0-2-3) και υπάρχει πίεση. Τουλάχιστον πήρε τον πρώτο βαθμό υπό τις οδηγίες του Νιλ Χάρις, ο οποίος αισιοδοξεί για καλύτερη συνέχεια. Εκτός δράσης εκ νέου οι Ντανκ (α. 4/0) και Οκεναμπίρι (ε. 18/5).

Η Μπλάκπουλ προηγήθηκε της Καρλάιλ στο πρώτο ημίωρο και έκτοτε είχε υπομονή στο παιχνίδι της, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, δίνοντας μάλιστα διαστάσεις θριάμβου στην εκπνοή. Τρίτη επιτυχία στα τελευταία τέσσερα, βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ και όσο σκοράρει με άνεση, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες για κάτι καλό φέτος. Στο πιο πρόσφατο καρέ αναμετρήσεων επιβεβαίωσε το Over. Την Τρίτη υποδέχεται τη Φόρεστ Γκριν για το Κύπελλο. Θα λείψουν οι Λέιβερι (ε. 14/4), Κουασί (ε. 4/1), σημαντική απουσία κρίνεται αυτή του πρώτου.

EKTIMHΣΗ: Αξίζει το ρίσκο για το διπλό της Μπλάκπουλ, ειδικά μέσα σε μία έδρα που έχει μάθει να κερδίζει. 2 (1.90).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΛΑΪΛ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Καρλάιλ κυνηγούσε την Μπλάκπουλ στο σκορ από το πρώτο ημίωρο και παρά το ότι είχε δύο ευκαιρίες για την ισοφάριση, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, για να παρατήσει επί της ουσίας την προσπάθεια μετά το 2-0. Μόλις ένας βαθμός στα τελευταία πέντε (0-1-4) για την ομάδα του Πολ Σίμπσον, παραμένει στις επικίνδυνες θέσεις και το χειρότερο είναι ότι δεν προκύπτει προοπτική… απόδρασης. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός ήρθε σε ρήξη με τους οπαδούς! Εκτός οι Αντρεσον (τ. 6 συμ.), Χάντινγκτον (α. 11/0), Μπακ (α. 14/0), Γκάι (μ. 16/0), Τσάρτερς (μ. 5/0), Αμπλάντε (ε. 12/0).

Η Νορθάμπτον δεν επέτρεψε στη Φλίτγουντ να πάρει ανάσα στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε δύο γκολ μέχρι το ημίωρο και από εκεί και πέρα είχε τον έλεγχο, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη σημαντική νίκη. Τέταρτη επιτυχία σε πέντε αγωνιστικές, εσχάτως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το εξαργυρώνει με αναρρίχηση όσον αφορά στην κατάταξη. Βρήκε ρυθμό στο επιθετικό σκέλος και αυτός είναι ο βασικός λόγος της βελτίωσης που βγάζει το τελευταίο διάστημα. Θα λείψουν για ακόμη ένα ματς οι Κοΐκι (α. 6/0), Φοξ (μ. 4/0), Μπερτζ (τ. 10 συμ.), χωρίς απρόοπτα κενά.

EKTIMHΣΗ: Αλλοπρόσαλλες οι δύο ομάδες που έχουν έφεση στα τέρματα στα τελευταία παιχνίδια τους. Πάμε με τα γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Over 2.5 (2.15).

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Τσέλτεναμ είχε επιθετικό πνεύμα στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς, βρήκε το γκολ στο πρώτο ημίωρο, αλλά ισοφαρίστηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και από εκεί και πέρα έπαιξε κυρίως για να μην χάσει, κάτι που κατάφερε. Μόλις μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα (2-2-1), παραμένει στην τελευταία θέση, ωστόσο εσχάτως παρουσιάζεται απόλυτα ανταγωνιστική και σύμφωνα με τον τεχνικό Ντάρελ Κλαρκ, η επιβίωση είναι εφικτή και απαιτεί ακόμη 12 νίκες. Εκτός δράσης οι Στριτ (ε. 17/2), Τόμπσον (μ. 13/0), Σμιθ (α. 7/0), Μπέβαν (α. 13/0).

Η Λέιτον Οριεντ είχε εξ ορισμού δύσκολο έργο στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Ντέρμπι και από τη στιγμή που δέχθηκε το 2-0 στην πρώτη φάση της επανάληψης, ήταν προφανές ότι δεν μπορούσε να βρει αντίδραση, δικαίως έμεινε με άδεια χέρια. Οι οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς νίκη (0-5-3) στο πρωτάθλημα βαραίνουν επικίνδυνα την ψυχολογία, αν και προς το παρόν η ομάδα βρίσκεται στο «+6» από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί οι Γκρέιαμ (μ. 15/0), Ντρίναν (ε. 12/0), Κούπερ (α. 13/0).

EKTIMHΣΗ: Η Τσέλτενταμ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μαζέψει βαθμούς, έστω και φασούλι το φασούλι. Εντός έδρας μπορεί να βρει ένα γκολ για να μπει στο κόλπο της νίκης. Goal/goal (1.80).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Η Ντέρμπι ήταν το φαβορί στην έδρα της Λέιτον Οριεντ και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να το επιβεβαιώσει. Κομβική η πρώτη φάση μετά την ανάπαυλα, η οποία έφερε το 2-0 και απλοποίησε το έργο της. Πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα για τα «κριάρια», σε αυτά τα ματς δέχθηκαν μόλις ένα γκολ και αποδεικνύουν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν μέχρι το τέλος. Η 2η θέση απέχει ένα τρίποντο, η άνοδος δεν είναι εκτός συζήτησης. Δύσκολα οι Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Ελντερ (α. 7/0), Νιαμπέ (α. 11/0), Σμιθ (μ. 17/1), Τόμπσον (μ. 5/0), Γουόγκχορν (ε. 13/6).

Η Γουίκομ έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι στη Σριούσμπερι, ήταν αισθητά ανώτερη από την αντίπαλό της, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις της, δέχθηκε γκολ σε «κρύο» σημείο και υπέστη άδοξη ήττα. Τέταρτη διαδοχική αποτυχία για τους «λάτικς», δεν έχει νίκη στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος (0-3-5) και η κατάσταση αρχίζει να περιπλέκεται. Αμυντικά χωλαίνει, ενώ στέκεται έξι βαθμούς πάνω από την τελευταία τετράδα, δεν εξασφαλίζει κάτι η συγκεκριμένη απόσταση. Εκτός δράσης αυτή τη φορά οι Ποτς (μ. 15/2), Χάνλαν (ε. 16/2).

EKTIMHΣΗ: Πως να πάμε κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ίσως ομάδα της κατηγορίας. 1 & over 1.5 (1.78), για να ανεβάσουμε λίγο την απόδοση.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Φλίτγουντ είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Νορθάμπτον και το γεγονός ότι έβγαλε νωθρότητα στο πρώτο ημίχρονο δεν τη βοήθησε στο ελάχιστο. Δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το ημίωρο και έκτοτε δεν μπορούσε να αντιδράσει, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Τρίτη αποτυχία στη σειρά και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-0) σε επίπεδο πρωταθλήματος, είναι προφανές ότι θα χρειαστεί περισσότερα για να βγει από τις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης. Το τεχνικό τιμ κάνει έκκληση για ηρεμία και απόλυτη συγκέντρωση, εκτός δράσης αυτή τη φορά έχει τεθεί ο Σίμονς (μ. 6/0).

Η Πιτέρμπορο μπήκε δυνατά στο εντός έδρας ματς με την Οξφορντ, δεν επέτρεψε καν στην αντίπαλό της να γίνει απειλητική σε πρώτη φάση και από τη στιγμή που έφτασε στο 2-0 κατά το πρώτο ημίχρονο, ήταν προφανές ότι δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα για να πάρει τη νίκη. Εξαιρετικό σερί 3-1-0 εσχάτως, σκοράρει με μεγάλη ευκολία, βρίσκει όλο και περισσότερη ισορροπία στα μετόπισθεν και αποτέλεσμα τούτου είναι το ότι απέχει μόλις έναν βαθμό από την πρώτη δυάδα. Συναρπαστική αναμένεται η συνέχεια, σταθερά δύο εφεδρικοί εκτός, δίχως αγωνιστικά απρόοπτα.

EKTIMHΣΗ: Οι δύο ομάδες γνωρίζουν καλά από ανοιχτά παιχνίδια και επιθετικό ποδόσφαιρο. Over 2.5 (1.65).

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΕΞΕΤΕΡ

Φέτος (29/8) για το Λιγκ Καπ: Εξετερ – Στίβενεϊτζ 1-1 (5-3 πέν.). Η Στίβενεϊτζ έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στην έδρα της Μπέρτον, αλλά δεν την πτόησε το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με αυτόν τον τρόπο έριξε το ηθικό του αντιπάλου, «χτύπησε» νωρίς στην επανάληψη και κράτησε τη νίκη μέχρι τέλους. Σε εξαιρετική κατάσταση, «τρέχει» σερί 5-3-0, γίνεται μνηστήρας ανόδου. Την Τρίτη νίκησε στα πέναλτι την Πορτ Βέιλ (2-2 στα 90’, 3-3 στα 120’), πέρασε στο Κύπελλο. Δεν αναφέρθηκαν σημαντικές απουσίες.

Η Εξετερ είχε καλύτερη παρουσία σε σύγκριση με τα περισσότερα από τα τελευταία ματς, ωστόσο δέχθηκε το γκολ στο πρώτο ημίωρο, δεν εκμεταλλεύτηκε τις (λίγες) ευκαιρίες της και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια. Από το κακό στο χειρότερο οι «γκρέσιανς», δεν έχουν πετύχει γκολ στα τελευταία τέσσερα, αγνοούν τη νίκη για μία ενδεκάδα αγωνιστικών (0-2-9) και πλέον βρίσκονται σε απόσταση βολής από την τελευταία τετράδα. Η πίεση τείνει να γίνει ασφυκτική, ζητείται αντίδραση και μάλιστα άμεση. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Έιμσον (α. 19/2) και Μίτσελ (μ. 14/2).

EKTIMHΣΗ: H Στίβενετζ έπαιζε και μεσοβδόμαδα στο κύπελλο, πήρε σπουδαία πρόκριση αλλά σπατάλησε και πολλές δυνάμεις. Πάντως έχει πάρει φόρα και δύσκολα θα σταματήσει. 1 (1.65).

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Σριούσμπερι αμύνθηκε εξαιρετικά στην έδρα της Γουίκομ, βρήκε το γκολ σε κρίσιμο σημείο, δεν δίστασε να κάνει όσες καθυστερήσεις μπορούσε και το σημαντικό είναι ότι πανηγύρισε τη σημαντική νίκη. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τρία, το μίνι σερί 2-1-0 κρίνεται ανεκτίμητο και η διψήφια απόσταση από την τελευταία τετράδα ακόμη πιο σημαντική. Μπορεί να μην σκοράρει με άνεση και συνέπεια, ανασταλτικά, όμως, παίρνει πολύ καλό βαθμό. Εκτός δράσης οι Φλάναγκαν (α. 15/0), Σράχα (α. 8/1), Φλέμινγκ (α. 8/0), Μπέιλις (μ. 18/2), Φίλιπς (ε. 8/0).

Η Πόρτσμουθ δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση στο εντός έδρας ματς με την Μπόλτον, που ήταν ντέρμπι κορυφής, αλλά βρήκε γκολ στο τέλος των δύο ημιχρόνων και πανηγύρισε σπουδαία νίκη. Τρίτη σερί επικράτηση για τους «πόμπις», σε αυτά τα ματς κράτησαν την εστία τους ανέπαφη και όχι μόνο παραμένουν στην κορυφή, αλλά πήραν και απόσταση που μπορεί να αποδειχθεί σημαντική στη συνέχεια. Την Τρίτη υποδέχεται τη Γουίμπλεντον (Λιγκ Τρόφι). Με θέμα οι Μπίσοπ (ε. 18/11), Πουλ (α. 14/3), Ογκίλβι (α. 9/1), Λάουερι (μ. 1/0), Ανγιορίν (μ-ε. 7/1), Σκάλι (μ-ε. 4/0).

EKTIMHΣΗ: Επιθετικές και οι δύο ομάδες, βρισκόμενες σε αρκετά καλή κατάσταση. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που περιμένουμε γκολ και από τις δύο. Goal/goal (1.90).
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Πορτ Βέιλ ήταν έτοιμη για… πόλεμο με την Πορτ Βέιλ, σκόραρε στο ημίωρο και έκανε τα πάντα για να κρατήσει το προβάδισμα. Πρώτη επιτυχία έπειτα από απογοητευτικό σερί 0-3-8 και ενώ είχε μπει στη μάχη του πρωταθλήματος με 6-1-1! Ακραίες διακυμάνσεις εμφανίζει στην απόδοσή της, τουλάχιστον κρατάει το «+6» από την επικίνδυνη ζώνη. Την Τρίτη έχασε από την Στίβενεϊτζ στα πέναλτι (2-2 στα 90’, 3-3 στα 120’), τέλος το Κύπελλο. Την ερχόμενη Τρίτη υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο για το Λιγκ Καπ. Εκτός οι Κλαρκ (α. 10/0), Γουίλσον (ε. 10/2), Πλαντ (μ-ε. 17/0).

Η Γουίγκαν δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο εντός έδρας ματς με τη Λίνκολν, αλλά δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή της και τουλάχιστον πήρε τον έναν βαθμό. Δεν χάνει στα τελευταία πέντε (2-3-0), ανασταλτικά παρουσιάζει αισθητή βελτίωση και προς το παρόν απέχει 7 βαθμούς από την τελευταία τετράδα. Είναι προφανές ότι δεν είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ ανόδου. Αμφίβολοι δίνονται οι Μ. Σμιθ (μ. 8/0), Οσγκαρντ (μ-ε. 11/2), δεν αναφέρθηκαν δεδομένα αγωνιστικά κενά.

EKTIMHΣΗ: Κακώς βρίσκεται η Πορτ Βέιλ σε αποδόσεις φαβορί σε αυτό το ματς. Με την εικόνα που έχει τελευταία δεν αξίζει κάποια στήριξη. Χ2 ΔΕ (1.65).

ΟΞΦΟΡΝΤ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Οξφορντ ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς στην έδρα της Ρέντινγκ και παρά το ότι άνοιξε το σκορ σε καίριο σημείο, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα παρά ελάχιστα και μετά την ισοφάριση δεν βρήκε διέξοδο προς την αντίπαλη εστία. Τέταρτο διαδοχικό ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2), τα «βόδια» έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν τη 2η θέση, ωστόσο η πορεία τους είναι πολύ καλή, με βασικό ατού την επίθεση. Εκτός δράσης αναμένονται οι Λονγκ (α. 13/1), Νέγκρου (α. 8/0), Λι (μ. 11/5), Εντουαρντς (μ-ε. 5/1), Μπράουν (μ-ε. 4/0), Ροντρίγκες (μ-ε. 18/4).

Η Μπέρτον έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα απέναντι στη Στίβενεϊτζ, αλλά δεν είχε συνέχεια η καλή προσπάθεια. «Μαχαιριά» το σημείο στο οποίο ισοφαρίστηκε, άμεσα ήρθε η ανατροπή και έκτοτε δεν είχε απαντήσεις. Τέταρτη διαδοχική ήττα, το μόνο που κρατά είναι το ότι σκόραρε έπειτα από τέσσερα «κουλούρια». Οι διοικούντες, πάντως, απέλυσαν τον τεχνικό Ντίνο Μάμρια και στη θέση του τοποθετήθηκε ως υπηρεσιακός ο Γκάρι Μιλς, ο οποίος προέρχεται από το προηγούμενο προπονητικό τιμ. Εκτός δράσης οι Χάμερ (α. 13/0), Χελμ (μ. 17/2), Λουμπάλα (ε. 13/3).

EKTIMHΣΗ: Η Όξφορντ οφείλει να επιστρέψει στις νίκες και έχει την ευκαιρία να το κάνει σήμερα. Αν όχι, τότε θα είναι άξια της μοίρας της. 1 (1.60).
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Λίνκολν ενεπλάκη σε ματς δίχως ιδιαίτερο ρυθμό απέναντι στη Γουίγκαν, οι ευκαιρίες εκατέρωθεν ήταν μετρημένες και έτσι δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση το τελικό 0-0. Πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πρώτη εξάδα και η όρεξη ανοίγει. Την Τρίτη έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Ακρινγκτον για το Λιγκ Τρόφι, ουδείς πτοείται, το βάρος πέφτει εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνει για την υπέρβαση. Εκτός δράσης οι Χάκετ (ε. 13/2), Γουόκερ (ε. 5/0), Χάους (ε. 5/0).

Η Ρέντινγκ δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχθηκε από την Οξφορντ, ισοφάρισε άμεσα και κράτησε τον βαθμό μέχρι τέλους. Μίνι αρνητικό σερί 0-1-1, βρίσκεται σταθερά στις χαμηλές θέσεις, πληρώνοντας και την αφαίρεση βαθμών. Το σημαντικό, βέβαια, είναι ότι οι οπαδοί της κλιμακώνουν τις αντιδράσεις, έφτασαν στο Κοινοβούλιο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με την υπάρχουσα κατάσταση και την ανάγκη αλλαγής ιδιοκτησίας στο κλαμπ. Αγωνιστικά, δεν αναμένεται να αγωνιστεί κάποιος εκ των ΜακΙντάιρ (α. 8/0), Καμαρά (μ. 5/0), Μπάλαρντ (ε. 10/3).

EKTIMHΣΗ: Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους, και ο άσος πληρώνει 2.22. Επειδή όμως μιλάμε για τη Ρέντιγκ, που σκοράρει και δέχεται γκολ με τον ίδιο ρυθμό, θα πάμε στο αμφίτερμα. Goal/goal (1.80).

Βαθμολογία -

15/12/2023League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 45 20 13 6 1 34 16 18
2 Μπόλτον Μπόλτον 39 19 12 3 4 37 20 17
3 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 39 21 11 6 4 31 20 11
4 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 38 20 11 5 4 40 20 20
5 Όξφορντ Όξφορντ 37 20 11 4 5 32 22 10
6 Ντέρμπι Ντέρμπι 36 19 11 3 5 34 16 18
7 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 34 19 10 4 5 37 21 16
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 33 21 9 6 6 36 25 11
9 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 31 21 8 7 6 26 20 6
10 Τσάρλτον Τσάρλτον 27 19 7 6 6 32 27 5
11 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 27 21 8 3 10 13 27 -14
12 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 26 20 8 2 10 24 26 -2
13 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 25 19 6 7 6 25 24 1
14 Γουίγκαν Γουίγκαν 23 20 9 4 7 30 23 7
15 Γουίκομ Γουίκομ 22 19 6 4 9 23 28 -5
16 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 22 20 5 7 8 18 27 -9
17 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 22 19 6 4 9 15 27 -12
18 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 21 20 5 6 9 16 27 -11
19 Μπέρτον Μπέρτον 20 20 5 5 10 17 29 -12
20 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 18 19 5 3 11 12 30 -18
21 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 16 19 4 4 11 18 34 -16
22 Καρλάιλ Καρλάιλ 15 20 3 6 11 15 29 -14
23 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 14 20 5 3 12 24 34 -10
24 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 13 19 3 4 12 11 28 -17
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr