Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Παίρνει το ντέρμπι η Ίπσουιτς

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 11:03

Η Ίπσουιτς μπορεί να νικήσει τη γειτόνισσα Νόριτς, το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Παίρνει το ντέρμπι η Ίπσουιτς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

IΠΣΟΥΙΤΣ – ΝΟΡΙΤΣ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, πέρασε από την έδρα της Γουότφορντ με ανατροπή μεσοβδόμαδα για την τέταρτη σερί νίκη της και παραμένει μόλις έναν πόντο μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ στα οκτώ τελευταία ματς που έχει σκοράρει, το έκανε τουλάχιστον δύο φορές. Εντός έχει οκτώ σερί νίκες. Tελευταία εντός έδρας νίκη επί της γειτόνισσας, Νόριτς, το 2009. Αμφίβολος o μέσος Έβανς και ο μπακ Ντονασιέν.

Η Νόριτς επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και είναι σε απόσταση βολής από την εξάδα, με αήττητο σερί τριών αγωνιστικών και μία ήττα σε έξι αγώνες. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, δεν κερδίζει εύκολα εκτός έδρας, με μόλις τρία διπλά φέτος και δύο στα τελευταία οκτώ ταξίδια της (όλα ήταν γκολ – γκολ), αν και κέρδισε το πιο πρόσφατο. Εκτός οι μπακ Γκίμπσον, Χάνλι και ο επιθετικός Σάρτζεντ, αμφίβολος ο μέσος Σόρενσεν και ο επιθετικός Ουί-Τζο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ίπσουιτς πάει για νίκη μετά από χρόνια στο γειτονικό ντέρμπι, με over 2.5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Μπρίστολ Σίτι, επέστρεψε στις ήττες μεσοβδόμαδα στο Μπλάκμπερν και ψάχνεται ακόμα με τον Λίαν Μάνινγκ, καθώς παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τέταρτη σερί αγωνιστική, με μόλις μία σε έξι ματς. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, είναι καλύτερη στην έδρα της, όπου έχει πετύχει περισσότερες νίκες και έχει χάσει μόνο τρία από τα τελευταία οκτώ. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, ΜακΚρόρι, οι μέσοι Κινγκ, Μπεναρούς και ο επιθετικός Γουέλς, αμφίβολος ο μπακ Ρόμπερτς και ο μέσος Νέισμιθ.

Η Σάντερλαντ πήρε μεγάλο τρίποντο επί της Λιντς και έχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με τον υπηρεσιακό Μάικ Ντοντς. Ωστόσο και οι πέντε τελευταίες νίκες της ήταν εντός έδρας, καθώς δεν έχει πάρει διπλό στα πέντε τελευταία ταξίδια της. Και στα τρία φετινά διπλά της έχει πετύχει ακριβώς τρία γκολ, με τον Κλαρκ να σκοράρει σε όλα. Δεν έχει ηττηθεί στο Μπρίστολ από το 1993. Αμφίβολοι οι Αλέσε, Πεμπελέ, Σέρκιν (μπακ), Έβανς, Ματέτε (μέσοι) και Μπενέτ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eρωτηματικά οι δύο ομάδες, η Σάντερλαντ δείχνει απελευθερωμένη μετά την απόλυση του προπονητή και μπορεί να πάρει το Χ.

ΧΑΛ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Χαλ, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες και είναι εκτός εξάδας μόνο στην ισοβαθμία, έστω και αν είναι ασταθής, με δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, έχει πλέον λιγότερες νίκες εντός έδρας παρ’ ότι εντός, αλλά οι τρεις από τους τέσσερις φετινούς άσους είναι στα τέσσερα πιο πρόσφατα στο γήπεδό της. Αμφίβολος ο Σινίκ (μέσος) και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Φιλοτζίν (6 γκολ).

Η Κάρντιφ υπέστη οδυνηρή ήττα από την Μπέρμιγχαμ εντός έδρας μεσοβδόμαδα και έχασε κι άλλο έδαφος για τα πλέι – οφ, χάνοντας τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει μόνο τρία διπλά φέτος, αλλά τα δύο από αυτά είναι στα τέσσερα τελευταία ταξίδια της, όμως δεν έχει κερδίσει από τον Απρίλιο σε ταξίδι όπου δέχτηκε γκολ. Πληρώνει μόνο δύο γκολ – γκολ σε δέκα αγωνιστικές. Εκτός ξανά οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα, αμφίβολος ο μπακ Εντζί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Kάρντιφ δυσκολεύεται στα ταξίδια, τον πρώτο λόγο η Χαλ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΤΣ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Λιντς δεν άντεξε τα συνεχόμενα παιχνίδια και έχασε μετά από επτά αγωνιστικές κόντρα στη Σάντερλαντ μεσοβδόμαδα, μένοντας δέκα πόντους πίσω από την πρώτη δυάδα. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, δεν έχει χάσει όμως σε εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μετρά επτά σερί νίκες στο σπίτι της. Ο Τζέιμς έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία στο γήπεδό της, ενώ ο Πιρού σε τέσσερα από αυτά. Λείπουν Φίρπο, Ντάλας (μπακ), Πόβεντα (επιθετικός), αμφίβολος Μπάιραμ (μπακ).

Η Κόβεντρι προηγήθηκε με Σαουθάμπτον μεσοβδόμαδα, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και παρ’ όλο που έχει μόνο μία ήττα σε έξι αγώνες, παραμένει σχετικά μακριά από την εξάδα. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, πρέπει να βελτιωθεί μακριά από την έδρα της, καθώς έχει μόνο δύο διπλά όλη τη σεζόν, ενώ οι έξι από τις επτά ήττες της ήταν σε ταξίδια. Τελευταία νίκη στο Λιντς το 1996, τελευταία ήττα το 2011, καθώς δε συναντιούνται συχνά. Εκτός ο επιθετικός Ταβάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ό, τι πρέπει για γκολ-γκολ αυτό το ματς.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Μίλγουολ πάλεψε στην έδρα της πρωτοπόρου Λέστερ, αλλά δεν απέφυγε τη δεύτερη σερί ήττα της και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, με πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, όπου έχει πάρει μόνο έναν πόντο, ενώ έχει μία νίκη στα τελευταία 11 ματς. Η ομάδα του Τζο Έντουαρντς, έχει κερδίσει μόνο δύο ματς στο γήπεδό της στη σεζόν και κανένα στα τελευταία έξι παιχνίδια εκεί, με μόλις δύο ισοπαλίες αυτό το διάστημα. Εκτός οι μπακ Μπράιαν, Ντε Νόρε.

Η Χάντερσφιλντ, έχασε μετά από τέσσερις αγωνιστικές μεσοβδόμαδα εντός από την Πρέστον και δεν έχει νίκη τρεις σερί αγώνες, με μόνο ένα τρίποντο στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στη σεζόν (9), εκ των οποίων οι έξι ήταν με ακριβές σκορ 1-1. Μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ματς. Εκτός οι Τέρτον (μπακ), Ρουντόνι (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Ράφελς και οι επιθετικοί Χάντλιν, Χάρατ, Τζόουνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πάει καλά η Χάντερσφιλντ, η Μίλγουολ μπορεί να την υποχρεώσει σε άλλη μία ήττα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Πλίμουθ έμεινε όρθια στην έδρα της ΚΠΡ και είναι χαμηλά στη βαθμολογία, με σκαμπανεβάσματα, καθώς έχει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς, ενώ δεν έχει σκοράρει καν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ είναι σαφώς πιο δυνατή μέσα στην έδρα της, όπου έχει πάρει όλες τις φετινές της νίκες, ενώ και στις έξι από αυτές σημείωσε τουλάχιστον από δύο γκολ. Αμφίβολοι Κούπερ (τερμ.), Ίρλι (μπακ), τιμωρημένος ο μπακ Σκαρ.

Η Ρόδεραμ προσέλαβε νέο τεχνικό, τον Λιμ Ρίτσαρντσον, πριν από το παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ., αλλά δεν απέφυγε τη δεύτερη σερί ήττα και τρίτη σε τέσσερις αγωνιστικές, παραμένοντας τελευταία στη βαθμολογία, με εννέα αγώνες χωρίς νίκη και με μόνο ένα τρίποντο σε 16 αγωνιστικές. Δεν έχει τρίποντο στα τελευταία 23 εκτός έδρας ματς Τσάμπιονσιπ. Εκτός οι Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι οι μέσοι Ονιεντίνμα, Καφού, Κλούκας. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Αγιάλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρίσιμο ματς, αλλά η Ρόδεραμ δεν μπορεί εκτός. Άσος.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, πήρε το τρίποντο στην έδρα της Χάντερσφιλντ και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές και στα γκολ μετά από τρεις, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την εξάδα. Εντός έδρας γενικά στη σεζόν έχει περισσότερες νίκες απ’ ότι εντός, αλλά πλέον έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία έξι ματς στο σπίτι της, ενώ έχει δεχτεί γκολ και στα τελευταία 14 ως γηπεδούχος. Aμφίβολοι οι επιθετικοί Όσμαγιτς (αρχισκόρερ), Ρίις και ο μπακ Ράμζι.

Η Γουότφορντ, προηγήθηκε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ίπσουιτς, αλλά ήταν απρόσεκτη και δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε τον πόντο, οπότε έχασε μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, πληρώνει τέσσερα σερί γκολ – γκολ (τα τρία εκ των οποίων και over 2.5) και δέχεται γκολ πέντε συνεχόμενα ματς. Μόνο δύο από τις επτά φετινές της νίκες ήταν μακριά από το γήπεδό της, όμως έχει βελτιωθεί στα ταξίδια, με μόνο μία ήττα στα πέντε τελευταία. Εκτός ο μπακ Ενγκακιά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aμφίρροπο ματς, η Γουότφορνε έχει βελτιωθεί εκτός, μπορεί να πάρει το Χ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΚΠΡ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πάλεψε στην έδρα της Νόριτς και ισοφάρισε προσωρινά, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την επιστροφή στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της για τη συγκομιδή βαθμών, έχοντας πάρει εκεί εννέα από τους φετινούς 13. Δεν έχει κερδίσει όμως την ΚΠΡ στο γήπεδό της από το 2016. Εκτός οι μπακ Ντελγκάδο, Αϊόρφα και ο επιθετικός Γουίλκς, αμφίβολος ο μέσος Γουίντας.

Η ΚΠΡ, έμεινε στο μηδέν με την Πλίμουθ και ο Μαρτί Σιφουέντες παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έκανε καλή εμφάνιση, έστω και αν έμεινε αήττητη τέταρτη σερί αγωνιστική, με τρίτη συνεχόμενη ανέπαφη εστία, πριν το «εξάποντο» με Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Πλέον έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια της. Οι τρεις από τις πέντε φετινές της νίκες, ήταν μακριά από την έδρα της. Αμφίβολοι οι μπακ Φοξ, Λαρκές και οι μέσοι Κόλμπακ, Αντόμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα κρίσιμο και αμφίρροπο ματς, ισοπαλία.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Σαουθάμπτον έσωσε πόντο στο Κόβεντρι, αλλά είναι πλέον 12 πόντους από τη δεύτερη θέση, έστω και αν έχει αήττητο 13 αγωνιστικών, καθώς έχει 3 Χ στα τελευταία πέντε ματς, όλα με ακριβές σκορ 1-1. H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει μείνει μόνο δύο φορές χωρίς γκολ φέτος και σκοράρει σε 14 σερί αγώνες. Εντός έδρας τρέχει αήττητο έξι αγώνων, από τους οποίους έχει κερδίσει τους πέντε. Εκτός ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Σουλεμάνα.

Η Μπλάκμπερν, κέρδισε την Μπρίστολ Σίτι, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες και παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση στην εξάδα. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, έχει μόλις μία ισοπαλία όλη τη σεζόν και καμία σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Από τις δέκα νίκες της στο πρωτάθλημα, οι πέντε ήταν διπλά. Τελευταία νίκη στο Σαουθάμπτον, το 2005. Εκτός ο τερματοφύλακας Πίαρς, οι μπακ Μπαρνς, Χάιαμ, ο εξτρέμ Χέτζες, ο μέσος Ράνκιν – Κοστέλο και οι επιθετικοί Ντόλαν, Γκάλαχερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Toν πρώτο λόγο η Μπλάκμπερν, περιμένουμε αρκετά γκολ, over 2.5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Σουόνσι, έσωσε στο τέλος τον πόντο στο Στόουκ και παρέμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική, ενώ έχει μία ήττα σε πέντε αγώνες (3 ισοπαλίες), παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του υπηρεσιακού Άλαν Σίχαν όμως, πρέπει να βελτιωθεί και εντός έδρας, όπου έχει μόνο δύο νίκες όλη τη σεζόν και καμία στα τελευταία πέντε εκεί. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο μπακ Γουντ, αμφίβολοι οι μπακ Άσμπι, Ογκμπέτα, οι μέσοι Τζινέλι, Αμπντουλάι και ο επιθετικός Κουτσάρεβιτς.

Η Μίντλεσμπρο, απομακρύνθηκε περισσότερο από την πρώτη εξάδα, καθώς έχει τρεις σερί ήττες και μόνο δύο νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, το διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου είχε τρία σερί διπλά, αλλά πλέον δυσκολεύεται στα ταξίδια, ενώ έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία φέτος ως φιλοξενούμενη. Ο Λατ σκοράρει και στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός οι Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι (μέσος), αμφίβολοι Χάκνι (μέσος) και Φορς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα ματς για γκολ-γκολ και οver 2.5.

Βαθμολογία -

16/12/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 52 21 17 1 3 41 14 27
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 51 21 16 3 2 45 26 19
3 Λιντς Λιντς 41 21 12 5 4 36 21 15
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 39 21 11 6 4 33 29 4
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 35 21 10 5 6 33 21 12
6 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 33 21 10 3 8 32 23 9
7 Χαλ Χαλ 33 21 9 6 6 31 27 4
8 Πρέστον Πρέστον 32 21 9 5 7 27 33 -6
9 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 31 21 10 1 10 34 34 0
10 Κάρντιφ Κάρντιφ 30 21 9 3 9 28 24 4
11 Νόριτς Νόριτς 30 21 9 3 9 37 37 0
12 Γουότφορντ Γουότφορντ 28 21 7 7 7 30 26 4
13 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 27 21 8 3 10 32 33 -1
14 Κόβεντρι Κόβεντρι 26 21 6 8 7 27 24 3
15 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 26 21 7 5 9 22 24 -2
16 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 26 21 7 5 9 24 29 -5
17 Σουόνσι Σουόνσι 25 21 6 7 8 29 29 0
18 Πλίμουθ Πλίμουθ 23 21 6 5 10 31 33 -2
19 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 22 21 6 4 11 20 29 -9
20 Μίλγουολ Μίλγουολ 21 21 5 6 10 23 30 -7
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 21 21 4 9 8 20 35 -15
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 20 21 5 5 11 19 30 -11
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 13 21 3 4 14 14 34 -20
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 13 21 2 7 12 18 41 -23

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr