Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Έβερτον - Φούλαμ, με ψυχολογία και διάθεση!

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 00:13

Προημιτελικός με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ σήμερα στο κύπελλο Αγγλίας, αφού Έβερτον και Φούλαμ κοντράρονται για ένα εισιτήριο. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Έβερτον - Φούλαμ, με ψυχολογία και διάθεση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Έβερτον - Φούλαμ.

Τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας, η πρόκριση κρίνεται απ' ευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Έβερτον

Η Έβερτον νίκησε 2-0 στην έδρα της Μπέρνλι στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Η ομάδα του Σον Ντάις, θέλει να προκριθεί στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, πρώτη φορά από το 2015-16. Εντός έδρας, στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχασε μόνο από τη Μάντσεστερ Γ.

Αγωνιστικά νέα

Ο επιθετικός Κάλβερτ – Λιούιν έχει σκοράρει 10 φορές στα τελευταία 10 ματς Λιγκ Καπ που ξεκίνησε βασικός, με 1 χατ-τρικ. Eκτός Άλι (μέσος), αμφίβολοι Κόουλμαν, Γιανγκ (μπακ). Eπιστρέφει από τιμωρία ο βασικός στόπερ Μπράνθγουεϊτ και ο μέσος Γκέι.

Φούλαμ

Η Φούλαμ έχασε 3-0 στην έδρα της Νιούκαστλ για την Πρέμιερ Λιγκ, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από δύο σερί νίκες. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πληρώνει έξι σερί over 3.5 σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει ένα διπλό σε εννέα ταξίδια. Κέρδισε μία φορά φέτος στην έδρα της Έβερτον, όπου μετρά τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχει περάσει ποτέ σε ημιτελικά Λιγκ Καπ, γνωρίζοντας αποκλεισμό πέντε φορές στη φάση των προημιτελικών. Εκτός ο μπακ Ριμ και ο μέσος Φρανσουά, αμφίβολος ο επιθετικός Τραορέ, τιμωρημένος ο επιθετικός Χιμένες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.4 4 1.67 2.05 1.24 3.65 1.87 1.82 1.24 1.31 1.81
Έβερτον - Φούλαμ / Εκτίμηση

Η Έβερτον είναι με ανεβασμένη ψυχολογία το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητά της, αλλά με αυτές τις εμφανίσεις μπορεί να ρίξει μια ματιά και στο κύπελλο. Η Φούλαμ παίζει με την ίδια γνωστή νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά στο κύπελλο θα είναι ακόμα πιο απελευθερωμένη. Over 2.5 (1.85).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr