Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τσέλσι - Νιούκαστλ, με πολλά προβλήματα!

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 00:29

Δύο ομάδες που διψάνε για διάκριση, αλλά πρέπει να παλέψουν με τα προβλήματά τους πρώτα, για να έρθει η επίτευξη του στόχου. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τσέλσι - Νιούκαστλ, με πολλά προβλήματα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τσέλσι - Νιουκάστλ.

Τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας, η πρόκριση κρίνεται απ' ευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Τσέλσι

Η Τσέλσι κέρδισε 2-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει σκαμπανεβάσματα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, θέλει το Λιγκ Καπ ως εναλλακτικό δρόμο για Ευρώπη, ενώ ψάχνει εκδίκηση για την πρόσφατη βαριά ήττα στο Νιούκαστλ. Έχει προκριθεί στα τέσσερα τελευταία Λιγκ Καπ, όπου βρέθηκε σε προημιτελικά. Ο κορυφαίος της παίκτης, Πάλμερ, έχει ασίστ σε δύο σερί ματς Λιγκ Καπ.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός οι μπακ Τζέιμς, Τσαλόμπα, Φοφανά, Τσίλγουελ, oι μέσοι Ουγκοτσούκβου, Τσουκβουεμέκα, αμφίβολοι οι Σάντσεθ (βασικός γκολκίπερ), Κουκουρέγια (μπακ), Λάβια (μέσος), Μαντουέκε (επιθετικός). Ίσως παίξει πρώτη φορά ο επιθετικός Ενκουνκού.

Πιθανή ενδεκάδα

Petrovic, Maatsen,Badiashile,Disasi,Gusto,Gallagher,Caicedo,Fernandez, Sterling,Broja,Palmer

Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ, απάντησε στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό με 3-0 επί της Φούλαμ εντός, αλλά τα ματς έρχονται το ένα μετά το άλλο και οι απουσίες είναι πολλές. Η ομάδα του Έντι Χάου, θέλει να περάσει στα ημιτελικά για δεύτερη σερί σεζόν, έχοντας φτάσει τελικό πέρσι. Τελευταία νίκη στην έδρα της Τσέλσι το 2012.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Πόουπ, οι μπακ Σερ, Μανκίγιο, Τάργκετ και οι μέσοι Ζοέλιντον, Γουίλοκ, Άντερσον, Μέρφι, Τονάλι, Μπαρνς, αμφίβολος ο πολύτιμος επιθετικός Ίσακ, επιστρέφει από τιμωρία ο ακραίος μπακ Τρίπιερ. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο μπακ Χολ.

Πιθανή ενδεκάδα

Dubravka, Botman,Lascelles, Krafth, Burn, Longstaff, Guimaraes, Miley, Almiron, Wilson, Ritchie

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.65 4 4.75 2.27 1.55 1.48 2.42 1.58 2.2 1.19 1.23 2.12
Τσέλσι - Νιούκαστλ / Εκτίμηση

Η κάθε μία έχει τον πόνο της και τα προβλήματά της να λύσει. Ο στόχος όμως είναι κοινός και δεν είναι άλλος από τη διάκριση. Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα δώσει σημαντικό μπουστ στην ομάδα που θα την πάρει. Παρόλα αυτά καμία δεν πείθει. Goal/goal (1.75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr