Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Μπλάκπουλ – Φόρεστ Γκριν, διαφορά κατηγορίας

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 02:17

Ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος του FA Cup, με την Μπλάκπουλ να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στη Φόρεστ Γκριν, για το τελευταίο εισιτήριο της πρόκρισης.

Κύπελλο Αγγλίας: Μπλάκπουλ – Φόρεστ Γκριν, διαφορά κατηγορίας

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπλάκπουλ – Φόρεστ Γκριν.

Κωδ. ΟΠΑΠ 856

21:45

Με το ματς της Μπλάκπουλ με τη Φόρεστ Γκριν ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος στο Κύπελλο Αγγλίας, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει στη συνέχεια τη Νότιγχαμ. Ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Φόρεστ Γκριν. Αν και αυτός λήξει ισόπαλος, τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν δεν προκύψει νικητής, η διαδικασία των πέναλτι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπλάκπουλ

Η Μπλάκπουλ προηγήθηκε στην έδρα της Κέμπριτζ για τη Λιγκ 1, αλλά έπεσε θύμα ανατροπής με σκορ 2-1 και υπέστη τη δεύτερη ήττα της σε τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Νιλ Κρίτσλι, δεν έχει ισοπαλία σε εννέα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στην έδρα της έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία εννέα, ενώ σκοράρει και στα τελευταία 12 ως γηπεδούχος. Σε καλή φόρμα ο Ρόουντς, σκοράρει σε δύο σερί ματς. Έχει προκριθεί στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου και στις πέντε προηγούμενες σεζόν. Εκτός ο μπακ Λόρενς-Γκέιμπριελ.

Φόρεστ Γκριν

Η Φόρεστ Γκριν, έχασε 2-0 στην έδρα της ΜΚ Ντονς για τη Λιγκ 2 και είναι προτελευταία, με δύο σερί ήττες, τρία ματς χωρίς γκολ και πέντε ματς χωρίς τρίποντο. Η ομάδα του Ντέιβιντ Χόρσμαν, από τα έξι τελευταία παιχνίδια, έχει κερδίσει μόνο τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τη Σκάρμπορο, ματς που είναι το μοναδικό που σκόραρε στα πέντε τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Η νίκη επί της Σκάρμπορο, ήταν και η μοναδική εκτός σε κανονική διάρκεια σε εννέα σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει κρατήσει τρεις ανέπαφες εστίες σε ταξίδια φέτος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.41 4.75 5.85 2.35 1.52 1.54 2.32 1.7 1.97 1.08 1.14 2.6
Μπλάκπουλ - Φόρεστ Γκριν / Εκτίμηση

Λογικό φαβορί η Μπλάκπουλ. Εκτός από τη δεδομένη διαφορά κατηγορίας, πρόκειται και για μία ομάδα που παραδοσιακά δίνει βάση στο Κύπελλο και παίρνει τις προκρίσεις σ’ αυτή τη φάση. Θα πάμε με το 1 και Over 2,5 (2,00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr