Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA: Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι, Να χαμογελάσει μετά τη γκέλα!

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 08:20

Νοκ άουτ ημιτελικός, με ημίωρη παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί, που διεξάγεται στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε άνευ αγώνων στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα παλέψει για μια θέση στον τελικό, κόντρα στην Ουράβα, πρωταθλήτρια Ασίας.

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA: Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι, Να χαμογελάσει μετά τη γκέλα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς

Η πρωταθλήτρια Ασίας Ουράβα αρχικά δέχτηκε έντονη πίεση από την Λεόν, αλλά σταδιακά πήρε τον έλεγχο απέναντι στους Μεξικάνους και το εισιτήριο για τον ημιτελικό με σκόρερ τον Ολλανδό επιθετικό Σάλκ. Πρόσφατα αποκλείστηκε στη φάση ομίλων του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, με επίδοση 2-1-3 στον όμιλο με Ποχάνγκ, Χα Νόι και Γουχάν Θρι Τάουνς.

Να βρει περισσότερες λύσεις

Δεν είχε καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας όχι ιδιαίτερα παραγωγική γραμμή κρούσης. Νοκ άουτ ο πολύτιμος μπακ Σακάι.

Μάντσεστερ Σίτι

Σε απίθανη γκέλα υποχρεώθηκε η Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας (2-2), παρόλο που είχε προβάδισμα δύο τερμάτων (!), απώλεια που την απομάκρυνε πλέον με πέντε βαθμούς από την κορυφή. Για την πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης προηγήθηκε το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα (2-3), κάνοντας το 6/6 στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Με προβλήματα

Over τα 11/13 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Αναμένεται διαθέσιμος ο σούπερ σταρ Χάαλαντ που έλειψε στα δύο τελευταία παιχνίδια, δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος ο ηγετικός χαφ Ντε Μπρόινε, νοκ άουτ ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ντουκού.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
13.5 7.5 1.13 2.6 1.44 1.61 2.17 2.37 1.5 4.75 1.04
Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς - Μάντσεστερ Σίτι / Εκτίμηση

Παιχνίδι - ευκαιρία για να κάνουν το restart. Από τη μία η πρωταθλήτρια Ασίας που έχει την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και να... χαμογελάσει σε μια χρονιά που δεν της πήγε όπως θα ήθελε. Από την άλλη οι Πολίτες που προέρχονται από την τεράστια γκέλα και το 2-2 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ισοπαλία που την άφησε πολύ... πίσω στην κούρσα του τίτλου. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο αλλά και το... πρέπει. Aξίζει το 2 & Over 2,5 (2.30)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr