Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ, οι αλλαγές φέρνουν γκολ!

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 00:47

Η Λίβερπουλ θα ψάξει μια νίκη έπειτα το 0-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο αντίπαλος δεν είναι καθόλου εύκολος. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ, οι αλλαγές φέρνουν γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ.

Τα παιχνίδια είναι μονά σε αυτή τη φάση και σε περίπτωση ισοπαλίας, η πρόκριση κρίνεται απ' ευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ του Κλοπ έμεινε στο μηδέν πρώτη φορά φέτος και με λευκή ισοπαλία απέναντι στη Γιουνάιτεντ έπεσε από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δεν έχει νίκη δύο σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι αήττητη σε 20 συνεχόμενα εντός έδρας ματς σε Αγγλία και Ευρώπη, ενώ στα τελευταία 28 εκεί έχει χάσει μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο ο αρ. μπακ Ρόμπερτσον, ο μπακ Μάτιπ, οι μέσοι Μπάιτσετιτς, Τζόουνς, Τιάγκο, ΜακΆλιστερ, Χράφενμπερχ και ο επιθετικός Ζότα. Θα γίνει rotation σε πολλές θέσεις, ακολουθεί η Άρσεναλ στο πρωτάθλημα.

Πιθανή ενδεκάδα

Kelleher, Tsimikas, Konate, Gomez, Alexander-Arnold, Jones, Endo, Elliott, Luis Diaz, Gakpo, Salah

Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ, κέρδισε 2-0 τη Φούλαμ και είναι στην οκτάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, θέλει να προκριθεί στα ημιτελικά Λιγκ Καπ πρώτη φορά από το 2013-14. Όμως, σε 13 εκτός έδρας ματς φέτος, έχει κρατήσει ανέπαφες εστίες μόνο με Μπάτσκα Τοπόλα και Λίνκολν.

Αγωνιστικά νέα

Στο Άνφιλντ έχει κακό ρεκόρ, με μόνο μία νίκη στα τελευταία 55 ματς εκεί σε όλες τις διοργανώσεις (το 2015) και 40 ήττες. Ο προπονητής της δεν έχει κερδίσει ποτέ εκεί σε 20 απόπειρες. Εκτός ο επιθετικός Αντόνιο, αμφίβολος ο μέσος Άλβαρες.

Πιθανή ενδεκάδα

Fabianski, Kehrer, Mavropanos, Aguerd, Cresswell, Ward-Prowse, Soucek, Kudus, Fornals, Benrahma, Ings

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.47 4.75 5.85 2.5 1.47 1.57 2.25 1.64 2.12 1.12 1.18 2.62
Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ / Εκτίμηση

Είναι ομάδες που σκοράρουν και έχουν καλή επιθετική λειτουργία. Οι πολλές αλλαγές επίσης στις δύο ενδεκάδες μπορεί να φέρουν ανισορροπίες στο ματς. Goal/goal (1.62).

Λίβερπουλ - Γουεστ Χάμ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr