Ποδόσφαιρο

Β' Ισπανίας: Η πίεση που έχει η Λεγανές!

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 - 11:01

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τα τρία παιχνίδια της Segunda Division που θα διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη (20/12).

Β' Ισπανίας: Η πίεση που έχει η Λεγανές!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β' Ισπανίας.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Η Σαραγόσα έφερε 1-1 εκτός με την Αμορεμπιέτα. Για τον Βελάθκεθ ήταν το 4ο του ματς στον πάγκο της έχοντας βγάλει αήττητος με 1 νίκη τα τρία πρόσφατα και είναι ένα καλό σημάδι. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Τραυματίες οι αμυντικοί Νιέτο, Λεκούτσε αλλά και οι επιθετικοί Αθόν, Μπακίς.

Βιγιαρεάλ - Θέλτα με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Λεβάντε νίκησε 2-1 εντός την Ουέσκα. Η ομάδα του Χάβι Καγιέχα έχει βγάλει αήττητη τα 3 τελευταία της έχοντας 2 νίκες και πάει με ψυχολογία στην δύσκολη εξόρμηση με την Σαραγόσα. Το θέμα της είναι πως στα 5 τελευταία εκτός έχει σκοράρει μόλις δύο φορές, έχοντας 2 ισοπαλίες. Τραυματίας ο αμυντικός Γκαρθία. Αμφίβολοι οι Βέθο (αμυντικός), Ρομέρο (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για την Σαραγόσα είναι ευκαιρία να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια Λεβάντε που απογοητεύει εκτός έδρας. Στο 2.27 ο άσος.

ΕΙΜΠΑΡ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Η Εϊμπάρ ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Αλκορκόν. Η μια νίκη στα 5 τελευταία φέρνει πίεση στην ομάδα του Χοσέμπα Ετσεβερία για την αναμέτρηση με την Χιχόν. Από την άλλη είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας με 2 νίκες, ενώ όλα ήταν γκολ – γκολ. Αμφίβολος ο αμυντικός Βενάνθιο, εκτός ο αμυντικός Κορέα.

Η Χιχόν έφερε 1-1 εντός με την Λεγανές. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας η ομάδα του Άνχελ Ραμίρεθ έχοντας μια ισοπαλία και θέλει να βάλει ένα τέλος. Γενικά έχει βγάλει με no goal τα 4 από τα 5 τελευταία της έχοντας μια νίκη. Εξέτισε ο βασικός επιθετικός Τζούρτζεβιτς. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Κουέιρο, Ζεραλντίνο και ο μέσος Ζαρφίνο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι η Εϊμπάρ το μεγάλο φαβορί για να έχει τόσο μικρή τιμή ο άσος. Η Χιχόν είναι ανταγωνιστική και θέλει επιτέλους να σκοράρει εκτός έδρας! Το γκολ - γκολ, είναι το 2.07.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Η Λεγανές έφερε 1-1 εκτός με την Χιχόν. Το θέμα για την ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ είναι πως αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία της έχοντας 4 ισοπαλίες, όλες με σκορ. Τελευταία φορά που επικράτησε ήταν το 2-1 εντός επί της Λεβάντε στις 10 Νοεμβρίου. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 τελευταία εντός. Νέοι τραυματίες και αμφίβολοι οι αμυντικοί Αμπζί, Μιραμόν. Εκτός οι επιθετικοί Ντε Λα Φουέντε, Ράμπα.

Η Τενερίφη ηττήθηκε 3-1 εκτός από την Φερόλ. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες για την ομάδα του Ασιέρ Γκαριάνο, που ενδιάμεσα είχε και την πρόκριση στο κύπελλο με το εκτός 3-2 στην παράταση κόντρα στην Λα Κορούνια. Βέβαια στα 5 τελευταία εκτός έδρας έχει μια νίκη και 4 ήττες, ενώ τα 4 από αυτά ήταν και 2-3 γκολ. Εκτός οι Αλόνσο (μέσος), Λεόν (αμνυντικός), Ρούμπιο (καλός επιθετικός). Μεντράνο (αμυντικός), Λόπεθ (μέσος). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μελότ, Σίπτσιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λεγανές θέλει να βάλει ένα τέλος στο άσχημο σερί της και η Τενερίφη δεν είναι ομάδα που κάνει ζημιές εκτός έδρας. Καλός ο άσος του 2.30.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr