Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Πρόκριση στα γκολ!

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 - 11:17

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις του κυπέλλου Ολλανδίας.

Κύπελλο Ολλανδίας: Πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Ολλανδίας.

Αγώνες κυπέλλου για την φάση των “32”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και η διαδικασία των πέναλτι αν χρειαστεί

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. (19:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 904)

Η Ντεν Χάαγκ πραγματοποιεί μια ανταγωνιστική σεζόν φέτος στην Β’ Κατηγορία καθώς όπως αναμενόταν πρωταγωνιστεί και διατηρείται στο… κόλπο για την απευθείας άνοδο, που αποτελεί βέβαια και τον απόλυτο στόχο της. Την Παρασκευή επικράτησε με ανατροπή της Μπρέντα (3-1) και συνέχισε την καταδίωξη της πρώτης δυάδας (απευθείας άνοδος). Γκολ/γκολ με over τα έξι απο τα οκτώ τελευταία ματς.Εξέτισε ο συνήθως βασικός μπακ Αμπσάλεμ, αμφίβολος ο χρήσιμος μέσος Βίγκεν ενώ γνωστές κρίνονται οι απουσίες των λογιζόμενων ως βασικών Τσε (α), Κλας (μ.).

Θετικά κύλησε το πρώτο μισό της σεζόν για την Σπάρτα Ρότερνταμ που όπως και πέρυσι έχει παγιωθεί στην πρώτη εξάδα και σταδιακά παγιώνεται στους “μεγάλους” της χώρας. Την Κυριακή έδειξε αντοχές καθώς παρότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές απο το πρώτο ημίχρονο λόγω αποβολής, κράτησε στην ισοπαλία την ισχυρή Τβέντε. Γκολ/γκολ τα πέντε απο τα έξι τελευταία ματς.Τιμωρημένος ο βασικός πλάγιος αμυντικός Μπακαρί που αποβλήθηκε την Κυριακή, δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο βασικός στο ξεκίνημα της σεζόν, Σαϊτο (εξτρέμ). Αμφίβολος ο βασικός μεσοεπιθετικός Κλεμέντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε γκολ/γκολ με συνδυαστικό over στις επτά τελευταίες αγωνιστικές στην Β' Κατηγορία ενώ... κολλημένη με τον συνδυασμό είναι και η Σπάρτα που μετρά πέντε στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Το combo προσφέρεται στο “διαβασμένο” 1.85.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ (22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 936)

Σταθερά ανταγωνιστική παρουσιάζεται και φέτος η Φέγενορντ εντός και εκτός συνόρων. Στο πρωτάθλημα αποτελεί την μοναδική που μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Αϊντχόφεν, προερχόμενη απο άνετο διπλό στην έδρα της Χεράκλες (4-0), μετρώντας έτσι οκτώ νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο και θα συνεχίσει τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.Χωρίς νέα προβλήματα, δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο ενίοτε βασικός πλάγιος αμυντικός Νιούκοπ.

Βόλος - Παναθηναϊκός με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η κληρωτίδα δεν στάθηκε με… επιείκεια στην Ουτρέχτη που έχει απαιτητικό έργο σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην χώρα. Η ομάδα του Ρον Γιανς θα μετρήσει ουσιαστικά τις δυνάμεις της στο Ρότερνταμ έχοντας αφήσει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν. Εμφανώς βελτιωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού, “τρέχει” ένα αήττητο οκτώ αγωνιστικών στο πρωτάθλημα (3-5-0), προερχόμενη απο εντός έδρας ισοπαλία με τη Βααλβάικ (1-1).
Νέο πρόβλημα ο χρήσιμος εξτρέμ Αζαρκάν, δεν υπολογίζονται και πάλι οι φαν ντερ Χοορν, (α), Λιντμπεργκ (ε) και Νόβο (μπακ), επιστρέφει ο χρήσιμος στόπερ Σανιά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικός ο φαβοριτισμός στην Φέγενορντ που εντός έδρας επιβάλει τον ρυθμό της. Η Ουτρέχτη ειναι σε καλό φεγγάρι πάντως και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Το διπλό με ασιατικό 2.00 προσφέρεται στο 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr