Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA: Μάντσεστερ Σίτι – Φλουμινένσε, με φόντο την κούπα!

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 - 02:26

Οι «πολίτες» είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο των πρωταθλητών κόσμου, με τις αναλύσεις και τις αποδόσεις να δείχνουν εύκολο έργο στον τελικό απέναντι στην Φλουμινένσε από την Βραζιλία.

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA: Μάντσεστερ Σίτι – Φλουμινένσε, με φόντο την κούπα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Φλουμινένσε.

Κωδ. ΟΠΑΠ 136

20:00

Τελικός του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, που διεξάγεται στην Σαουδική Αραβία (παράταση, πέναλτι)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν προβληματίστηκε απέναντι στην Ουράβα (3-0) και θέλει να γίνει η τέταρτη αγγλική ομάδα που κατακτά το τρόπαιο, μετά τις Μάντσεστερ Γιουν., Λίβερπουλ, Τσέλσι. Πάντως στην Πρέμιερ Λιγκ έχει κάνει ουκ ολίγες γκέλες, πιο πρόσφατη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (2-2) συμπληρώνοντας έξι αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-4-1). Για την πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης προηγήθηκε η νίκη στη Σερβία επί του Ερυθρού Αστέρα (2-3), κάνοντας το 6/6 στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Over τα 12/14 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν θα αγωνιστούν οι Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε και Ντοκού, οι οποίοι πρόσφατα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Πιθανή σύνθεση: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Γκβαρντιόλ, Ρόντρι, Κόβασιτς, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Γκρίλις, Άλβαρες.

Φλουμινένσε

Η Φλουμινένσε συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τουρνουά. Στον ημιτελικό δυσκολεύτηκε αρκετή ώρα για να διασπάσει την άμυνα των Αιγύπτιων της Αλ Αχλί (2-0), είχε δύο δοκάρια με τον σταρ Κολομβιανό εξτρέμ, Αρίας, ενώ γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις (19’, 45’). Ξεχωρίζει και ο αμυντικός χαφ Αντρέ. Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα τελείωσε στις 7 Δεκεμβρίου, κατέλαβε την 7η θέση παίζοντας πάντως χωρίς κίνητρο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας κατακτήσει το Λιμπερταδόρες (στον τελικό 2-1 στην παράταση την Μπόκα Τζούνιορς, παίρνοντας απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου). Ο τεχνικός Φερνάντο Ντινίζ δεν υπολογίζει μόνο τον αμυντικό Ζόρζε.

Πιθανή σύνθεση: Φάμπιο, Γκούγκα, Νίνο, Μέλο, Μαρσέλο, Άντρε, Μαρτινέλι, Αρίας, Γκάνσο, Κένο, Κάνο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.25 5.85 9.5 2.4 1.5 1.52 2.35 2.02 1.7 1.03 1.11 3.65
Μάντσεστερ Σίτι - Φλουμινένσε / Εκτίμηση

Λογικά ο άσος βρίσκεται στα… πατώματα και δεν φαίνεται ότι η Φλουμινένσε μπορεί να κάνει την έκπληξη. Η Μάντσεστερ Σίτι θα σηκώσει άλλη μία κούπα, ωστόσο ίσως να μην το κάνει τόσο εύκολα. Αξίζει να ποντάρουμε στο 1+Under 3,5 (2,05).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr