Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας: Οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζουν… εκπλήξεις!

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - 01:31

Χριστουγεννιάτικη δράση στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, που πάντα παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον αυτή τη περίοδο, με τις αποδόσεις να προκαλούν.

Championship Αγγλίας: Οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζουν… εκπλήξεις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Championship.

ΛΙΝΤΣ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Λιντς προηγήθηκε με Κόβεντρι, αλλά συμβιβάστηκε στην ισοπαλία (1-1) και δεν έχει νίκη δύο αγωνιστικές, μένοντας δέκα πόντους πίσω από την πρώτη δυάδα, έχοντας δεχτεί γκολ σε έξι από τα τελευταία επτά ματς. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, δεν έχει χάσει σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, αν και πέταξε πόντους εκεί μετά από επτά σερί νίκες. Ο Σάμερβιλ σκοράρει δύο σερί αγώνες εντός. Λείπουν Ντάλας, Μπάιραμ (μπακ), Σέικλετον (μέσος), Πόβεντα (επιθετικός), αμφίβολος ο Φίρπο (μπακ).

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα έμεινε στην ισοπαλία (2-2) στη γειτονική μονομαχία με τη Νόριτς και έχασε έδαφος για την πρώτη θέση, όμως έχει μεγάλη ευκαιρία με νίκη στο Λιντς να ξεφύγει 13 πόντους στη μάχη της απευθείας ανόδου. Είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές, με μία ήττα σε 18. Έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει νίκη στο Λιντς από το 2016. Αμφίβολος o μέσος Έβανς και ο μπακ Ντονασιέν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σπουδαία ανάμεσα στον τρίτο και τον δεύτερο της βαθμολογίας, που ωστόσο έχουν δέκα βαθμούς διαφορά. Η Λιντς είναι αήττητη την τρέχουσα σεζόν στο γήπεδό της, ωστόσο για τα δεδομένα του αγώνα ο άσος είναι χαμηλά. Αξίζει το ρίσκο στην Ίπσουιτς που έχει μόνο δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Χ2 (2,00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Μπλάκμπερν επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις στο Σαουθάμπτον, όπου ηττήθηκε με 4-0. Έχει χάσει τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, μένοντας μακριά από την εξάδα. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, έχει μία ισοπαλία στη σεζόν και καμία σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει δεχτεί γκολ σε εννέα από τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Εκτός ο τερματοφύλακας Πίαρς, ο μπακ Μπαρνς, ο εξτρέμ Χέτζες, ο μέσος Ράνκιν – Κοστέλο και οι επιθετικοί Ντόλαν, Γκάλαχερ. Tιμωρημένος ο μπακ Μπρίτεν.

Η Γουότφορντ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της, περνώντας με πεντάρα ανατροπής από το Πρέστον (1-5) και μετράει μόνο δύο ήττες σε δώδεκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ πληρώνει πέντε σερί Goal/Goal (τα τέσσερα εκ των οποίων και Over 2,5) και δέχεται γκολ έξι συνεχόμενα ματς. Έχει βελτιωθεί στα ταξίδια, με μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία και αυτή από την πρωτοπόρο Λέστερ. Ο Καγιέμπε σκοράρει δύο σερί ταξίδια. Εκτός ο μπακ Ενγκακιά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Μπλάκμπερν να παίζει στο γήπεδό της, αλλά δεν φαίνεται να δικαιολογεί αυτή την περίοδο τον φαβοριτισμό στις αποδόσεις. Προέρχεται από βαριά ήττα και συνολικά τρεις σε τέσσερα ματς. Η Γουότφορντ έχει ψυχολογία στο φουλ και δύο σερί νίκες εκτός, οπότε θα ποντάρουμε στο Χ2 και Over 1,5 (2,00).

ΛΕΣΤΕΡ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Η πρωτοπόρος Λέστερ πέρασε από το Μπέρμιγχαμ (2-3) και πήρε τέταρτη σερί νίκη, ενώ είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές (τέσσερα σερί Over 2,5), ξεφεύγοντας από τους διώκτες της. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, δέχτηκε πρώτη φορά πάνω από ένα γκολ, αν και εξακολουθεί να έχει μακράν την καλύτερη άμυνα. Μαζί με την Μπλάκμπερν έχουν συνολικά τις λιγότερες ισοπαλίες (1), ο Ντάκα σκοράρει σε δύο σερί εντός. Εκτός o μπακ Ντόιλ, αμφίβολοι Ολμπράιτον, Ακγκούν, ΜακΑτίρ (μέσοι), Βάρντι (επιθετικός).

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η ουραγός Ρόδεραμ προηγήθηκε στην έδρα της Πλίμουθ, αλλά δεν απέφυγε την τρίτη σερί ήττα (3-2) και θα πάει στην έδρα της πρωτοπόρου, χωρίς νίκη για δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, δεν έχει τρίποντο στα τελευταία 24 εκτός έδρας. Έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα, με μόνο δύο ανέπαφες εστίες. Tελευταία νίκη στην έδρα της Λέστερ το 2004. Εκτός οι Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι οι μέσοι Ονιεντίνμα, Καφού, Κλούκας. Τιμωρημένος ο μπακ Αγιάλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ το παιχνίδι, με την πρωτοπόρο να υποδέχεται την ουραγό. Δεν χωράει καμία συζήτηση ότι η Λέστερ, το θέμα είναι πόσα γκολ θα βάλει. Στα… τάρταρα ο άσος και θα στηρίξουμε το Over 3,5 (2,10).

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Η Μίντλεσμπρο κέρδισε 3-0 στην έδρα της Πορτ Βέιλ και πέρασε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ μετά από 20 χρόνια, ωστόσο το πλήρωσε με αρκετούς τραυματισμούς, που προκαλούν πονοκεφάλους στον Μάικλ Κάρικ εν όψει πρωταθλήματος. Στην Τσάμπιονσιπ προέρχεται από τη δεύτερη νίκη της σε έξι αγώνες, έχει ένα Χ σε 15 ματς. Εκτός οι Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι, ΜακΝερ (μέσοι), αμφίβολοι Φαν Ντερ Μπερχ (μπακ), Χάκνι, Τζόουνς, Κρουκς (μέσοι), Φορς, Ρότζερς (επιθετικοί), Λατ (αρχισκόρερ).

Η Γουέστ Μπρομ βρέθηκε πίσω μέσα στην έδρα της Στόουκ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) και να μείνει εξάδα, με αήττητο δύο αγώνων και τρεις ήττες σε έντεκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν έχει λιγότερες νίκες φέτος εκτός έδρας, αλλά τα δύο τελευταία τρίποντά της ήταν διπλά. Δεν έχει κερδίσει φέτος σε ταξίδι που δέχτηκε γκολ. Εκτός Κέλι (μπακ), Ντάικ, Μάτζα (επιθετικοί), αμφίβολος ο μέσος Φίλιπς και ο ένας εκ των αρχισκόρερ, Σουίφτ (6 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε δύσκολη κατάσταση η Μίντλεσμπρο, καθώς έχει την έξτρα κούραση από το παιχνίδι του Λιγκ Καπ, αλλά και πάρα πολλές απουσίες να διαχειριστεί. Η Γουέστ Μπρομ έχει την ευκαιρία, αν και αουτσάιντερ, να διατηρηθεί στις θέσεις των πλέι οφ. Χ2 και Over 1,5 (2,20).

ΝΟΡΙΤΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Νόριτς πήρε καλή ισοπαλία στην έδρα της Ίπσουιτς (2-2) και προειδοποιεί ότι μπορεί να πλησιάσει την εξάδα, με αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και μία ήττα σε επτά αγώνες. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, προτιμά την έδρα της, όπου έχει πάρει τις έξι από τις οκτώ φετινές νίκες. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με πέντε ανέπαφες εστίες. Εκτός οι μπακ Γκίμπσον, Χάνλι και ο επιθετικός Σάρτζεντ, αμφίβολος ο μέσος Σόρενσεν και ο επιθετικός Ουί-Τζο.

Η Χάντερσφιλντ έσωσε στο τέλος το Χ στο Μίλγουολ (1-1) και διατηρείται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αγνοώντας τη νίκη τέσσερις σερί αγώνες, με ένα τρίποντο σε δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (10), εκ των οποίων οι επτά ήταν με ακριβές σκορ 1-1. Μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία οκτώ ματς. Εκτός Τέρτον (μπακ), αμφίβολος ο μπακ Ράφελς και οι επιθετικοί Χάντλιν, Χάρατ, Τζόουνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Νόριτς είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, που προέρχονται από την κακή αμυντική της λειτουργία. Στο 1,60 ο άσος δεν παίζεται, με την Χάντερσφιλντ να έχει βρει τον τρόπο πλέον να μαζεύει βαθμούς σιγά-σιγά. Goal/Goal (1,78).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΛΙΜΟΥΘ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Πλίμουθ επέστρεψε στις νίκες (3-2 τη Ρόδεραμ) και είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, όμως ο προπονητής της Στίβεν Σουμάχερ παραιτήθηκε για να πάει στη Στόουκ. Οι Νιλ Ντιούνσιπ-Κέβιν Νάνσκιβελ υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο, φαβορί για διαδοχή οι Λέιτον Μπέινς και Στιβ Κότεριλ. Είναι σαφώς πιο δυνατή μέσα στην έδρα της, όπου έχει πάρει όλες τις φετινές της νίκες, σημειώνοντας πάντα τουλάχιστον από δύο γκολ. Αμφίβολοι Κούπερ (τερμ.), Ίρλι (μπακ), Μπούντου (επιθετικός), επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Σκαρ.

Η Μπέρμιγχαμ πάλεψε απέναντι στην πρωτοπόρο Λέστερ, αλλά δεν απέφυγε την επιστροφή στις ήττες (2-3) και έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες και δύο σε έντεκα. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ, μπορεί να κέρδισε το τελευταίο ματς μακριά από την έδρα της, αλλά προηγουμένως μετρούσε οκτώ σερί ήττες σε ταξίδια. Tελευταία ήττα στην έδρα της Πλίμουθ ήταν το 1993. Εκτός Άντερσον, Τσανγκ (μέσοι), Τ. Ρόμπερτς (επιθετικός), αμφίβολοι oι μπακ Λονγκ, Λερντ, Ντράμε και ο μέσος Χολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπό άλλες συνθήκες, ο άσος της Πλίμουθ θα ήταν επιλογή μας, ωστόσο είναι άγνωστο το πως θα εμφανιστεί μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Η Μπέρμιγχαμ δεν τα πάει καλά μακριά από το σπίτι της. Πιο ασφαλής επιλογή από σημείο εδώ είναι το Goal/Goal (1,57).

ΚΠΡ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η ΚΠΡ προηγήθηκε με Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αλλά υπέστη θύμα ανατροπής στο τέλος (2-1) και με την πρώτη ήττα μετά από τέσσερις αγώνες, είναι στην επικίνδυνη ζώνη, με δύο ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση και μόλις πέντε φορές πέτυχε πάνω από ένα γκολ. Έχει βελτιωθεί στην έδρα της, μπορεί να έχει μόνο δύο νίκες, αλλά ήταν σε πρόσφατα παιχνίδια. Αμφίβολοι οι μπακ Φοξ, Λαρκές και οι μέσοι Κόλμπακ, Αντόμα.

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η Σαουθάμπτον κέρδισε άνετα την Μπλάκμπερν (4-0) και παραμένει άνετα στην εξάδα, με αήττητο 14 αγωνιστικών (πέντε ισοπαλίες). H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει μείνει μόνο δύο φορές χωρίς γκολ φέτος και σκοράρει σε 15 σερί αγώνες. Εκτός έδρας είναι αήττητη σε επτά ματς, αλλά με τέσσερα Χ αυτό το διάστημα, όλα με Goal/Goal. Τελευταία ήττα στην έδρα της ΚΠΡ, το 2008. Εκτός ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Σουλεμάνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H ΚΠΡ έχει αλλάξει εικόνα με τον Σιφουέντες στον πάγκο της και ανεβαίνει διαρκώς, αλλά η Σαουθάμπτον είναι αρκετά υψηλό εμπόδιο. Οι «Άγιοι» είναι αήττητοι για 14 σερί παιχνίδια και μπορούν να πάρουν ακόμη μία νίκη. 2 (1,75).

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ μπορεί να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά πήρε καθοριστική νίκη με την ΚΠΡ (2-1) και με μόνο μία ήττα σε πέντε αγωνιστικές, δείχνει ότι θα το παλέψει. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της για τη συγκομιδή βαθμών, έχοντας πάρει εκεί 12 από τους φετινούς 16. Ο Κανταμάρτερι σκοράρει σε δύο σερί εντός έδρας ματς. Εκτός οι μπακ Ντελγκάδο, Αϊόρφα και ο επιθετικός Γουίλκς, αμφίβολοι οι μέσοι Μπάκλι, Γουίντας.

Η Κάρντιφ έπεσε χωρίς μάχη στο Χαλ (3-0) και οδεύει προς το κάτω μέρος της βαθμολογίας, με τέσσερις ήττες (δύο συνεχόμενες) σε πέντε ματς και δύο νίκες σε οκτώ αγωνιστικές. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, δεν πληρώνει Goal/Goal πέντε σερί, με μόνο δύο στους τελευταίους έντεκα. Μόλις τρεις από τις εννέα νίκες της ήταν μακριά από το γήπεδό της, οι δύο με γκολ από το 87’ και μετά. Εκτός ξανά οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όποια κι αν είναι η τωρινή κατάσταση των δύο ομάδων, δεν γίνεται να είναι ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης η προτελευταία της βαθμολογίας. Αξίζει η στήριξη του σύνολο του Μπουλούτ, με βάση της αποδόσεις που κυκλοφορούν. Χ2 (1,70).

ΣΤΟΟΥΚ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Στόουκ προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1 σε ματς που προηγήθηκε και δεν έχει νίκη οκτώ αγώνες, με τέσσερις ισοπαλίες αυτό το διάστημα. Στο ματς με τη Μίλγουολ, θα κάνει ντεμπούτο ο νέος της τεχνικός, Στίβεν Σουμάχερ, που άφησε τον πάγκο της Πλίμουθ. Εντός έχει δύο νίκες σε εννέα αγώνες. Aμφίβολος ο αναπλ. τερμ. Φίλντινγκ και οι επιθετικοί Κάμπελ, Τέζγκελ, εκτός ο μπακ Γουίλμοτ και ο μέσος Χακσαμπάνοβιτς. Τιμωρημένος ο μέσος Πίρσον.

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η Μίλγουολ προηγήθηκε με Χάντερσφιλντ, αλλά δέχτηκε γκολ ισοφάρισης (1-1) στο τέλος με πέναλτι και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, με έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, ενώ έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία δώδεκα ματς. Η ομάδα του Τζο Έντουαρντς, παραδόξως είναι λίγο καλύτερη μακριά από την έδρα της, με τρεις από τις πέντε φετινές της νίκες να είναι διπλά. Πλέον όμως έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι ταξίδια της. Εκτός ο μπακ Ντε Νόρε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο ομάδες δεν τα πηγαίνει καλά. Αμφότερες έχουν αρκετό καιρό να κερδίσουν και δεν ξέρουμε τι έχει προλάβει να αλλάξει στη Στόουκ ο νέος προπονητής. Έχουν επιβεβαιώσει και οι δύο το Goal/Goal στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Υπάρχει αξία στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,90).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Σάντερλαντ έχασε στο Μπρίστολ (1-0) και επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο αγωνιστικές, όμως παραμένει κοντά στην εξάδα. Στο ματς με την Κόβεντρι, θα κάνει ντεμπούτο ο νέος τεχνικός, Μάικλ Μπιλ, πρώην της ΚΠΡ και της Ρέιντζερς. Και οι πέντε τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα (συνολικά επτά από τις δέκα) ήταν εντός έδρας, αλλά δεν έχει νικήσει την Κόβεντρι εντός από το 2007. Αμφίβολοι οι Αλέσε, Πεμπελέ, Σέρκιν (μπακ), Έβανς, Ματέτε (μέσοι) και Μπενέτ (επιθετικός).

Η Κόβεντρι έμεινε σε δύο σερί Χ με 1-1 απέναντι σε Σαουθάμπτον και Λιντς, έχοντας τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα με εννέα. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς έχει μόνο μία ήττα σε επτά αγώνες, αλλά παραμένει σχετικά μακριά από την εξάδα, λόγω των πολλών ισοπαλιών Έχει μόνο δύο διπλά όλη τη σεζόν (ένα στα τελευταία έξι), ενώ οι έξι από τις επτά ήττες της στο πρωτάθλημα ήταν σε ταξίδια. Εκτός ο επιθετικός Ταβάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δείχνει ανεβασμένη η Κόβεντρι, που τελευταία χάνει δύσκολα. Όμως η έξοδος απέναντι στη Σάντερλαντ, που στην έδρα της ξέρει να κερδίζει, είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Στο γήπεδό τους οι «μαύρες γάτες» έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε σχεδόν όλες τις ομάδες. 1 (2,05).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

23/12/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 55 22 18 1 3 44 16 28
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 52 22 16 4 2 47 28 19
3 Λιντς Λιντς 42 22 12 6 4 37 22 15
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 42 22 12 6 4 37 29 8
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 36 22 10 6 6 34 22 12
6 Χαλ Χαλ 36 22 10 6 6 34 27 7
7 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 33 22 10 3 9 32 24 8
8 Πρέστον Πρέστον 32 22 9 5 8 28 38 -10
9 Γουότφορντ Γουότφορντ 31 22 8 7 7 35 27 8
10 Νόριτς Νόριτς 31 22 9 4 9 39 39 0
11 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 31 22 10 1 11 34 38 -4
12 Κάρντιφ Κάρντιφ 30 22 9 3 10 28 27 1
13 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 30 22 9 3 10 34 34 0
14 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 29 22 8 5 9 23 24 -1
15 Κόβεντρι Κόβεντρι 27 22 6 9 7 28 25 3
16 Πλίμουθ Πλίμουθ 26 22 7 5 10 34 35 -1
17 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 26 22 7 5 10 26 32 -6
18 Σουόνσι Σουόνσι 25 22 6 7 9 30 31 -1
19 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 23 22 6 5 11 21 30 -9
20 Μίλγουολ Μίλγουολ 22 22 5 7 10 24 31 -7
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 22 22 4 10 8 21 36 -15
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 20 22 5 5 12 20 32 -12
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 16 22 4 4 14 16 35 -19
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 13 22 2 7 13 20 44 -24

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr