Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Πολλά τα γκολ!

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - 09:14

Ενδιαφέρουσες οι αναμετρήσεις που... κλείνουν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας και... αξίζουν μια ματιά στο σημερινό κουπόνι του στοιχηματος.

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Πολλά τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Η Αρμπρόουθ προερχόταν από επτά συνεχόμενες ήττες που την έριξαν στην τελευταία θέση της κατάταξης, αλλά στην αναμέτρηση με την ιδίων στόχων Ινβερνές βρήκε την αυτοκυριαρχία της και πήρε την πολύτιμη νίκη που την έβγαλε από τον πάτο της βαθμολογίας και επιπλέον της έδωσε καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια της μάχης παραμονής στην κατηγορία. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία,. Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η Ντανφέρμλιν ήθελε να τριτώσει το καλό στην απαιτητική αναμέτρηση με την Πάρτικ Θιστλ αλλά δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο μίνι σερί νικών που είχε προηγηθεί. Νεοφώτιστη μεν., αλλά με ποιότητα στο ρόστερ και φανέλα που της επιτρέπει να στέκεται άκρως ανταγωνιστικά στην Τσάμπιονσιπ Σταθερά στην ζώνη των πλέι οφ ανόδου, εκεί θέλει να παραμείνει ως το φινάλε. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη αναμέτρηση για την Αρμπρόουθ η οποία εκπλήρωσε τον στόχο της για βαθμούς στην προηγούμενη αγωνιστική όμως έρχεται αντιμέτωπη με μια σταθερή ομάδα που... έχει ποιότητα στο ρόστερ της. Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν είναι... νεοφώτιστοι, όμως έχουν δείξει πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια κάθε αντίπαλο. Έχουν το προβάδισμα στην αναμέτρηση και το 2 στο 1.87 αξίζει. 2 (1.87)

ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΜΟΡΤΟΝ

Η Ερντριόνιανς είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που θέλει απλά να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Στην κατεύθυνση αυτή ξεκίνησε εξαιρετικά την σεζόν, αλλά εσχάτως έχει ξεμείνει από δυνάμεις και ψυχολογία. Τρεις μαζεμένες ήττες την έφεραν πλέον σε απόσταση βολής από την επικίνδυνη ζώνη και... ψάχνει να πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης κόντρα στην ιδίων κυβικών Μόρτον. Δεν αξιοποιεί την έδρα, πανηγύρισε μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό της.

Η Μόρτον έχει πάρει για τα καλά φόρα και προσεγγίζει την ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο που αποτελεί υψηλό στόχο στη σεζόν. Παράλληλα δεν μπορεί να εφησυχάζει αφού βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στις επικίνδυνες θέσεις. Το ενθαρρυντικό είναι πως διάγει την καλύτερη φόρμα της περιόδου, όπως αποτυπώνεται στον απολογισμό τριών μαζεμένων νικών. Κομβικής σημασίας η επιτυχία της κόντρα στην Κουίνς Παρκ όπου κράτησε μια σπάνια καθαρή εστία. Τα πέντε προηγούμενα ματς είχαν εξελιχθεί σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισόβαθμες οι δύο ομάδες με... κοινό στόχο τις θέσεις που οδηγούν στα πλει οφ ανόδου. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά τη σεζόν, όμως διανύουν μια περίοδο πτώσης με τους φιλοξενούμενους να θέλουν ναι μεν να μπουν στη ζώνη των πλει οφ, όμως θέλουν να κρατηθούν και μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Aναμένεται δυνατό και ανοιχτο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να τα... δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Over 2,5 (1.86)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Η Πάρτικ Θιστλ δεν επηρεάστηκε αρνητικά από την ήττα στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Ρέιθ Ρόβερς και πήρε σπουδαίο διπλό στο Ντανφέρμλιν κλείνοντας άμεσα την μικρή αρνητική παρένθεση, Στα πέντε πιο πρόσφατα ματς η Πάρτικ μετρά τέσσερις νίκες, εδραιώνει την θέση της στη ζώνη των πλέι οφ, αλλά πολύ δύσκολα θα χτυπήσει την πρωτιά και την απευθείας άνοδο. Και τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Ινβερνές ξεκίνησε με αισιοδοξία την σεζόν, αλλά στην πράξη δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν για λογαριασμό του ρόστερ της. Ομάδα με θέματα στην άμυνα, αλλά και μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Και τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα πέντε από αυτά και σε όβερ 2,5 γκολ. Αξιόιστη και αξιόμαχη και στις εξόδους, έχει σχεδόν ανάλογο απολογισμό με όσα καταφέρνει στην έδρα της. Πλήρης η αποστολή.

EKTIMHΣΗ: Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι που θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα και να κρατηθούν ψηλά στην κατάταξη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό θα το καταφέρουν με το... τρίποντο. Σκοράρουν οι δύο ομάδες και αυτό αναμένεται να κάνουν και σήμερα. Over 2.5 (1.80)

Βαθμολογία -

23/12/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ρέιθ Ρόβερς Ρέιθ Ρόβερς 40 17 12 4 1 33 22 11
2 Νταντί Γιουνάιτεντ Νταντί Γιουνάιτεντ 35 16 10 5 1 34 7 27
3 Πάρτικ Θιστλ Πάρτικ Θιστλ 28 16 8 4 4 33 26 7
4 Ντανφέρμλιν Αθλ. Ντανφέρμλιν Αθλ. 21 15 6 3 6 19 17 2
5 Έιρ Έιρ 18 16 5 3 8 22 30 -8
6 Μόρτον Μόρτον 17 15 5 2 8 17 24 -7
7 Ερντριόνιανς Ερντριόνιανς 17 16 5 2 9 14 22 -8
8 Ινβερνές Ινβερνές 16 16 4 4 8 19 20 -1
9 Αρμπρόουθ Αρμπρόουθ 15 15 5 0 10 20 30 -10
10 Κουίνς Παρκ Κουίνς Παρκ 14 16 3 5 8 19 32 -13
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr