Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Σκωτίας: Aναμετρήσεις φωτιά!

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - 10:01

Η 18η αγωνιστική για τη Λιγκ 1 Σκωτίας ξεκινά και ολοκληρώνεται σήμερα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα κρίνουν τόσο την πρωτιά, ενώ τα ξεκαθαρίσουν και το τοπίο στις τελευταίες θέσεις. 

Λιγκ 1 Σκωτίας: Aναμετρήσεις φωτιά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Σκωτίας.

ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Ακόμη μια αγωνιστική χωρίς νίκη για την Αννάν. Στα θετικά σίγουρα κρατάει το γεγονός πως δεν έχασε. Έμεινε χωρίς νίκη για ενδέκατο σερί παιχνίδι! Μαζεύει βαθμούς μόνο με ισοπαλίες, αλλά δεν είναι αρκετές για να καλύψει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρα μετράει 4 σερί οβερ 2.5. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στη κατηγορία. Μοναδική απουσία ο φορ Κρος.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Φόλκερκ, που έχει βάλει πλώρη για την άνοδο. Κέρδισε και τη Χάμιλτον εκτός έδρας με 1-3. Παραμένει αήττητη ακόμη στο πρωτάθλημα, και δείχνει ότι είναι η καλύτερη ομάδα με διαφορά. Έχει παιχνίδι λιγότερο και διαφορά τριών βαθμών, από τη 2η Χάμιλτον. Αν κερδίσει σήμερα, τότε θα έχει διπλό μαξιλαράκι ασφαλείας για τη συνέχεια. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών.

EKTIMHΣΗ: Δύσκολη η αποστολή για τους γηπεδούχους που αγνοούν τη νίκη και αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο και πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Η Φόλκερκ έχει βάλει πλώρη για την... άνοδο και δεν θα επιτρέψει να χάσει βαθμούς στην έδρα της Ανναν που δείχνει πως δεν μπορεί να την κοντράρει. 2 & Over 1,5 (1.55)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΟΑ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Η Αλόα πέτυχε ακόμη μια σημαντική νίκη κόντρα στη Κόουβ. Μάλιστα η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς, όπου πέτυχε και την ολική ανατροπή. Αυτό ήταν το 3ο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, ενώ στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει μόλις μία ήττα. Δείχνει σιγά σιγά πως ανεβαίνει και προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Eντός έδρας παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγώνες. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Νίκη που τη κράτησε μέσα στη τετράδα πέτυχε η Μοντρόουζ τη περασμένη αγωνιστική. Θύμα της η Κέλτι Χαρτς, η οποία δεν βρήκε ποτέ απάντηση στο γκολ που δέχθηκε στο 7’. Φυσικά τα εύσημα παίρνει η Μοντρόουζ για τη διαχείριση του ματς και την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Πάντως έχει δύσκολο έργο και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι αν θέλει να παραμείνει εντός πλέι οφ. Εκτός έδρας είναι η 4η καλύτερη ομάδα στη κατηγορία. Χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμέτρηση με στόχο το βαθμολογικό άλμα. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχουν 2 βαθμούς. Αναμένεται δύσκολο ματς καθώς καμία από τις δύο δεν πρόκειται να κάνει εύκολο το έργο της αντιπάλου της. Αξίζει το G/G (1.78)


ΚΟΟΥΒ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

Αναπάντεχη ήττα για την Κόουβ από την Αλόα τη περασμένη αγωνιστική, αποτέλεσμα μάλιστα που ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς. Με σκληρό τρόπο έσπασε το συνεχόμενο αήττητο σερί της. Είχε 8 συνεχόμενες νίκες ενώ παρέμενε αήττητη για 11 συνεχόμενα ματς. Παραμένει σταθερά στη 3η θέση και είναι ασφαλής. Δύσκολα θα καταφέρει βέβαια να απειλήσει τους πρώτους δύο. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, πλήρης η αποστολή.

Το Εδιμβούργο γνώρισε την ήττα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά από την Κουίν. Όχι απλά έχασε, αλλά δέχθηκε και 3η ισάριθμη τριάρα. Παρέμεινε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, όντας η χειρότερη ομάδα αλλά και η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μετράει 7 συνεχόμενα οβερ 2.5. Εκτός έδρας μετράει 6/7 γκολ/γκολ. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αναπάντεχη ήττα που τους απομάκρυνε κι άλλο από την κορυφή. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζουν την ουραγό που φαίνεται να μην μπορεί να γίνει ανταγωνιστική ιδιαίτερα απέναντι σε ομάδες όπως η Κόουβ με κίνητρο. Αξίζει το 1/1 & over 2,5

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Από το πρώτο ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, στο παιχνίδι με την Αννάν. Βρέθηκε να χάνει από πολύ νωρίς, αλλά πριν βγει το ημίχρονο βρήκε την απάντηση που ήθελε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε κάτι σημαντικό για να αλλάξει η ρότα του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς. Σημαντικό το σημερινό παιχνίδι, αφού ουσιαστικά η Κουίν είναι άμεση αντίπαλος. Χωρίς προβλήματα.

Η 2η νίκη της Κουίν δείχνει πω υπάρχει ζωή στο στρατόπεδό της. Κέρδισε με 3-1 το Εδιμβούργο, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει 4-1 τη Μοντρόουζ. Δύο μεγάλες νίκες που έδωσαν μεγάλη ώθηση και βαθμολογική ανάσα στην ομάδα. Όχι μόνο απομακρύνεται από τις επικίνδυνες θέσεις, αλλά θα μπορέσει να κοιτάξει και τα πλέι οφ. Μετράει πέντε συνεχόμενα οβερ 2.5. Εκτός ο αμυντικός Μπρίντον.

EKTIMHΣΗ: Σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενου που έχουν ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και αντιμετωπίζουν τους άμεσους ανταγωνιστές τους. Οι δύο ομάδες είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και το συγκεκριμένο ματς έχει χαρακτήρα... "εξάποντου". G/G (1.68)


ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΚΕΛΤΙ ΧΑΡΤΣ

Αν ένα παιχνίδι δεν έπρεπε να χάσει η Χάμιλτον, αυτό ήταν κόντρα στη Φόλκερκ. Εν τέλει δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 1-3. Σημαντικό αποτέλεσμα, που την αφήνει πίσω στην μάχη του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν μόλις η 2η ήττα στο πρωτάθλημα. Έχει αποκτήσει διαφορά από την 3η θέση που σίγουρα αν τη κρατήσει, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα πλέι οφ. Χωρίς απουσίες.

Ακόμη μια ήττα για τη Κέλτι μέσα στο σπίτι της. Ηττήθηκε από τη Μοντρόουζ με 0-1, σε ένα παιχνίδι που δεν έβγαλε ποτέ αντίδραση. Παρόλα αυτά παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα, μόλις δύο βαθμούς διαφορά. Εκτός έδρας μετράει 8/9 οβερ 2.5. Θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Χάμιλτον, ενώ πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει τους Ο’ Χάρα και Χέντερσον. Πλήρης η αποστολή.

EKTIMHΣΗ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση και προέρχονται από την απρόσμενη ήττα κόντρα στη Φόλκερκ χάνοντας έδαφος στο κυνήγι της κορυφής. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει την Κέλτι Χαρτς σε ένα ματς που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει για να φτάσει κορυφή. 1 & over 1,5 (1.55)

Βαθμολογία -

23/12/2023League One
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φόλκερκ Φόλκερκ 40 16 12 4 0 36 11 25
2 Χάμιλτον Χάμιλτον 37 17 11 4 2 35 10 25
3 Κόουβ Ρέιντζερς Κόουβ Ρέιντζερς 28 16 8 4 4 26 18 8
4 Μοντρόουζ Μοντρόουζ 23 16 7 2 7 24 25 -1
5 Κέλτι Χαρτς Κέλτι Χαρτς 21 16 6 3 7 23 24 -1
6 Αλόα Αθλέτικ Αλόα Αθλέτικ 21 16 6 3 7 19 24 -5
7 Κουίν Οφ Σάουθ Κουίν Οφ Σάουθ 19 17 6 1 10 24 30 -6
8 Στέρλινγκ Άλμπιον Στέρλινγκ Άλμπιον 18 16 5 3 8 14 26 -12
9 Αννάν Αθλέτικ Αννάν Αθλέτικ 11 16 2 5 9 20 34 -14
10 Εδιμβούργο Εδιμβούργο 9 16 2 3 11 20 39 -19
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr