Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας: Boxing Day με... στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 - 09:18

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η Boxing Day στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας καθώς κρίνουν τόσο τις πρώτες όσο και τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Championship Αγγλίας: Boxing Day με... στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΛΙΝΤΣ

Στη μέση της βαθμολογίας η Πρέστον, η οποία βρίσκεται στη 13η θέση με 32 βαθμούς. Προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, από Σουόνσι και Γουότφορντ, με τους τελευταίους μάλιστα να τη... διαλύουν με το εμφατικό 5-1. Και τα δύο τελευταία παιχνίδια έχουν βγει G/G και Over 2,5.

Τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα η Λιντς, η οποία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα, έχοντας μαζέψει 45 βαθμούς. Βέβαια έχει μείνει πίσω στο κυνήγι του τίτλου καθώς η Ίπσουιτς είναι στο +7 ενώ η πρωτοπόρος Λέστερ στο +13. Προέρχεται από τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Ίπσουιτς που της έδωσε νίκη ψυχολογίας αλλά και τη βοήθησε να μειώσει την απόστασή της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία αντιμετωπίζοντας την Πρέστον εκτός έδρας. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος και μάλιστα οι δύο συνεχόμενες ήττες την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. G/G (1.94)

ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΚΠΡ

Στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας φιγουράρει η Μίλγουολ η οποία αγνοεί τη νίκη από τις 11 Νοεμβρίου, όπου επικράτησε 4-0 της Σέφιλντ Γουνσντεϊ. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, κόντρα σε Στόουκ και Χάντερσφιλντ και ψάχνει οπωσδήποτε τη νίκη για να χαμογελάσει.

Στην ίδια πορεία κινείται και η ΚΠΡ. Βρίσκεται ακόμη πιο χαμηλά, στην 22η θέση, ενώ προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Σαουθάμπτον με 1-0. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις, ενώ ψάχνει το τρίποντο που θα την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας αλλά θα της δώσει και ψυχολογία για τη συνέχεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Kάκιστες και οι δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι αντίπαλοι ο ένας στα μέτρα του άλλου και αυτό αποτελεί ευκαιρία για το τρίποντο που θα δώσει ανάσα. Αναμένεται να το παλέψουν. Θα ρισκάρουμε με το Χ2 (1.70)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΝΟΡΙΤΣ

Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, ηττήθηκε 1-0 από τη Μίντλεσμπρο με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να σημειώνεται στο τέλος του πρώτου μέρους. Βρίσκεται στην 5η θέση, με τους πρωτοπόρους να έχουν απομακρυνθεί, ενώ μετρά δύο σερί ήττες και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει την τέταρτη Σάουθάμπτον.

Έχει χτίσει μίνι αήττητο σερί, μετρώντας πέντε αναμετρήσεις χωρίς ήττα. Η τελευταία ήταν στις 28 Νοεμβρίου κόντρα στη Γουότφορντ με 3-2. Στις τέσσερις τελευταίες της μετρά δύο G/G και Over 2,5 και δύο no goal. Βρίσκεται στην 8η θέση και με νίκη πλησιάζει την τετράδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν κι άλλο στην τετράδα ενώ οι φιλοξενούμενοι με νίκη ξεπερνούν τη Γουέστ Μπρομ στην βαθμολογία. Κλειστό αναμένεται το ματς, με τις δύο ομάδες να μην ανοιχτούν από την αρχή. Χ ημιχ. (2.20)

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Γουότφορντ πήρε ψυχολογία και μετά το 5-1 κόντρα στην Πρέστον, πέρασε και από την Μπλάκμπερν επικρατώντας 2-1. Πλέον μετράει μόνο δύο ήττες σε δεκατρείς αγωνιστικές. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ πληρώνει έξι σερί Goal/Goal και δέχεται γκολ επτά συνεχόμενα ματς.

Η Μπρίστολ Σίτι, επικράτησε 3-2 της Χαλ στην προηγούμενη αναμέτρηση έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από την ήττα και ελπίζει για το βαθμολογικό άλμα με ακόμη ένα τρίποντο, έτσι ώστε να ανεβεί στην πρώτη δεκάδα.. Τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της είναι G/G.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται κοντά στο βαθμολογικό πίνακα και... σκοράρουν πολύ. Αναμένεται να δούμε γκολ, καθώς πληρώνουν και οι δύο το G/G. Aξίζει να ποντάρουμε σ αυτό G/G (1.91)

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΠΛΙΜΟΥΘ

Επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Χαλ (3-0) επικρατώντας 2-1 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς δεν πληρώνει το G/G. Με νίκη πλησιάζει την πεντάδα.

Η Πλίμουθ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 κόντρα στην Μπέρμπιγχαμ, ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 3-2 της Ρόδεραμ και είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Ντιούνσιπ-Κέβιν Νάνσκιβελ αποτελούν το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο. Εκτός έδρας είναι αδύναμη, παρόλο που στα εντός παιχνίδια δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

EKTIMHΣΗ: Κακή η Πλίμουθ εκτός έδρας, σε αντίθεση με το πρόσωπο που δείχνει στα εντός. Η Κάρντιφ θέλει να συνεχίσει τις νίκες και θα εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με το μεγάλο κίνητρο που έχει να πλησιάσει την πεντάδα. 1 (2.04)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΤΖΝΤΕΪ

Η Κόβεντρι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-0 της Σάντερλαντ, μετά τα δύο σερί Χ με 1-1 απέναντι σε Σαουθάμπτον και Λιντς. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς έχει μόνο μία ήττα σε επτά αγώνες, αλλά παραμένει μακριά από την εξάδα, λόγω των πολλών ισοπαλιών Ανέβηκε στα τρία διπλά σε όλη τη σεζόν. Εκτός ο Ταβάρεζ.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από την Κάρντιφ με 2-1, ξεχνώντας γρήγορα τη νίκη κόντρα στην ΚΠΡ (2-1). Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της για τη συγκομιδή βαθμών, έχοντας πάρει εκεί 12 από τους φετινούς 16. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει την Κόβεντρι εκτός, έχοντας πέσει και πάλι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κόβεντρι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα όμως τις έχουν στοιχήσει τα ισόπαλα αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν πείθουν πως μπορούν να κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα τους. 1 (1.80)

ΡΟΔΕΡΑΜ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Χωρίς νίκη για έντεκα αγωνιστικές έμεινε η Ρόδεραμη οποία ηττήθηκε με 3-0 από την πρωτοπόρο Λέστερ. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, δεν έχει τρίποντο στα τελευταία 25 εκτός έδρας. Έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα, με μόνο δύο ανέπαφες εστίες. Αμφίβολοι, οι Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος).

Μετά το 3-0 στην έδρα της Πορτ Βέιλ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ μετά από 20 χρόνια, επικράτησε και της Μίντλεσμπρο με 1-0 παρά το γεγονός πως μετρούσε πολλούς τραυματισμούς. Ο πονοκέφαλος για τον Μάικλ Κάρικ συνεχίζεται καθώς εκτός έμειναν οι Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι, ΜακΝερ (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χτίζει μίνι αήττητο σερί η Μίντελσμπρο η οποία θέλει να φτάσει τους τρεις αγώνες χωρίς ήττα. Από την άλλη ο Ρόδεραμ δείχνει πολύ κακό πρόσωπο και βρίσκεται στην τελευταία θέση, μάλιστα έχοντας τη χειρότερη άμυνα. 1 & over 1,5 (2.02)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Σαουθάμπτον επικράτησε 1-0 της ΚΠΡ μετά και την άνετη νίκη κόντρα στην Μπλάκμπερν (4-0) και ανέβηκε στην τετράδα, με αήττητο 16 αγωνιστικών (πέντε ισοπαλίες). H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει μείνει μόνο δύο φορές χωρίς γκολ φέτος και σκοράρει σε 16 σερί αγώνες. Αμφίβολος ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ.

Επιστροφή στις νίκες για τη Σουόνσι που πήρε το ματς κόντρα στην Πρέστον με 2-1, όμως παρόλα αυτά συνεχίζει να βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Οι οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της είναι G/G, ενώ οι έξι από αυτές είναι over 2,5.

EKTIMHΣΗ: Ανώτερη η Σάουθάμπτον η οποία μάλιστα μετά αήττητο 16 αγώνων. Χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα συνεχίζουν οι φιλοξενούμενοι, με τους γηπεδούχους να αναμένεται να έχουν εύκολο έργο στην έδρα τους. 1 & over 1,5 (1.80)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Tην ήττα από τη Νόριτς με 2-0 γνώρισε η Χάντερσφιλντ η οποία διατηρείται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αγνοώντας τη νίκη πέντε σερί αγώνες, με ένα τρίποντο σε έντεκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (10), εκ των οποίων οι επτά ήταν με ακριβές σκορ 1-1. Εκτός ο Τέρτον (μπακ).

Η Μπλάκμπερν συνεχίζει στις κακές εμφανίσεις καθώς μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον με 4-0, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Γουότφορντ εντός και "έπεσε" με 2-1. Έχει χάσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια, μένοντας μακριά από την εξάδα. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, έχει μία ισοπαλία στη σεζόν και καμία σε 24 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει δεχτεί γκολ σε δέκα από τις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Χάντερσφιλντ που φιλοξενεί τη μέτρια Μπλακμπερν. Οι δύο ομάδες διψούν για βαθμούς όμως αναμένεται να δυσκολέψουν την αντίπαλό τους. G/G (1.58)

ΧΑΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Χαλ ηττήθηκε εκτός από τη Μπρίστολ Σίτι με 3-1 και συνέχισε την κακή της παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα, παρόλα αυτά όμως παρέμεινε στην εξάδα. Ο γκολκίπερ Όλσοπ τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς και δεν αναμένεται να προλάβει το σημερινό. Επέστρεψε από τραυματισμό ο εξτρέμ Λοκιλό. Δύσκολα ο εξτρέμ Μπιντάς, μόνιμα εκτός ο μεσοεπιθετικός Σίνικ.

Δεν κύλησε με τον ιδανικότερο τρόπο το ντεμπούτο του νέου προπονητή της Σάντερλαντ Μπιλ, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 3-0 εντός από την Κόβεντρι. Ακολουθεί η αναμέτρηση για το Κύπελλο που έχει μεγάλο ντέρμπι με τη Νιούκαστλ εντός (6/1). Δεν αναφέρονται νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

EKTIMHΣΗ: Και νίκη γοήτρου αναμένεται να ψάξουν οι δύο ομάδες που απέχουν μόλις τρεις βαθμούς. Πλήγμα για την Χαλ η απουσία του γκολκίπερ, με τη Σάντερλαντ να αναμένεται να εκμεταλλευτεί την απώλεια της αντιπάλου για να χτυπήσει και να την φτάσει στην κατάταξη. Over 2,5 (1.92)

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΣΤΟΟΥΚ

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Μπέρμιγχαμ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 κόντρα στην Πλίμουθ. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι, ενώ μετά μετά παίζει στην έδρα της Λιντς και στις 6/1 ταξιδεύει στο Χαλ για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο Κύπελλο. Η ποινή του Μπιέλικ δεν μειώθηκε καθώς μετά την ένσταση που κατέθεσε αυξήθηκε στις τρεις αγωνιστικές. Σνεχίζουν τραυματίες ο μπακ Λερντ και ο μέσος Τσανγκ. Ανέτοιμος ο μεσοεπιθετικός Χολ.

Ο Σουμάχερ δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του, καθώς έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Μίλγουολ. Η Στόουκ συμπλήρωσε εννέα σερί ματς δίχως τρίποντο. Στη συνέχεια παίζει με Γουότφορντ εκτός και Ίπσουιτς εντός ενώ για το Κύπελλο (6/1) αντιμετωπίζει την Μπράιτον. Εκτός παραμένει ο μπακ Στίφενς, επανέρχεται ο μέσος Πίρσον. Τραυματίας παραμένει ο στόπερ Γουίλμοτ. Επανήλθε από μακροχρόνιο τραυματισμό ο μεσοαμυντικός Λι Μπέικερ.

EΚΤΙΜΗΣΗ: Χαμηλά στην κατάταξη οι δύο ομάδες, με τη Μπέρμιγχαμ να έχει πάρει μερικά αποτελέσματα ψυχολογίας. Η Στόουκ από την άλλη, συμπλήρωσε εννέα ματς χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης, με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν το καλό τους μομέντουμ. G/G (1.80)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΛΕΣΤΕΡ

Η Ίπσουιτς ηττήθηκε 4-0 από τη Λιντς και έχασε το +10 που είχε από την τρίτη θέση. Κομβικό αυτό το ματς για τους γηπεδούχους οι οποίοι πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες. Ακολουθούν τα ματς με ΚΠΡ (εντός) και Στόουκ (εκτός), ενώ στις 6/1 παίζει στην έδρα της Γουίμπλεντον για το Κύπελλο. Χωρίς απουσίες σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, σταθερά εκτός ο μεσοαμυντικός Λι Έβανς και ο μπακ Ντονασιέν.

Η πρωτοπόρος Λέστερ συνέχισε την τρελή της πορεία επικρατώντας και της ουραγού Ρόδεραμ με 3-0 και εκμεταλλεύτηκε της ήττα της Ίπσουιτς από τη Λιτς, αυξάνοντας τη διαφορά της. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και αφήνει άφωνους όλους όσοι την παρακολουθούν. Ακολουθούν τα απαιτητικά ματς κόντρα σε Κάρντιφ εκτός και Χάντερσφιλντ εντός, ενώ για το Κύπελλο θα αντιμετωπίσει τη Μίλγουολ στο Λονδίνο (6/1). Επέστρεψε στις προπονήσεις ο αμυντικός Ντόιλ, λογικά επιστρέφει.

EKTIMHΣΗ: Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Η Ίπσουιτς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει τη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο για να μειώσει τη μεταξύ τους απόσταση. Μάλιστα με κάτι τέτοιο σβήνουν τη βαριά ήττα από τη Λιντς. Οι αλεπούδες από την άλλη θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και να αυξήσουν την απόστασή τους βάζοντας γερές βάσεις. G/G (1.64)

Βαθμολογία -

26/12/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 58 23 19 1 3 47 16 31
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 52 23 16 4 3 47 32 15
3 Λιντς Λιντς 45 23 13 6 4 41 22 19
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 45 23 13 6 4 38 29 9
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 36 23 10 6 7 34 23 11
6 Χαλ Χαλ 36 23 10 6 7 36 30 6
7 Γουότφορντ Γουότφορντ 34 23 9 7 7 37 28 9
8 Νόριτς Νόριτς 34 23 10 4 9 41 39 2
9 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 33 23 10 3 10 32 27 5
10 Κάρντιφ Κάρντιφ 33 23 10 3 10 30 28 2
11 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 33 23 10 3 10 35 34 1
12 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 32 23 9 5 9 26 26 0
13 Πρέστον Πρέστον 32 23 9 5 9 29 40 -11
14 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 31 23 10 1 12 35 40 -5
15 Κόβεντρι Κόβεντρι 30 23 7 9 7 31 25 6
16 Σουόνσι Σουόνσι 28 23 7 7 9 32 32 0
17 Πλίμουθ Πλίμουθ 27 23 7 6 10 37 38 -1
18 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 27 23 7 6 10 29 35 -6
19 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 24 23 6 6 11 21 30 -9
20 Μίλγουολ Μίλγουολ 23 23 5 8 10 24 31 -7
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 22 23 4 10 9 21 38 -17
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 20 23 5 5 13 20 33 -13
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 16 23 4 4 15 17 37 -20
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 13 23 2 7 14 20 47 -27

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr