Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας: Φινάλε στο 2023 με... γκολ!

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 - 09:49

Κλείνει η χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στο θέαμα που περιμένουμε να μας χαρίσουν οι ομάδες.

Championship Αγγλίας: Φινάλε στο 2023 με... γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Σαουθάμπτον διέλυσε τη Σουόνσι και ανέβηκε τρίτη στη βαθμολογία, με τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και αήττητο 16 αγωνιστικών. H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει μείνει μόνο δύο φορές χωρίς γκολ φέτος και σκοράρει σε 17 σερί αγώνες. Εντός έδρας μετρά έξι σερί νίκες και επτά στις τελευταίες οκτώ αήττητες αγωνιστικές. Ο Εντόζι σκοράρει σε δύο σερί παιχνίδια της ως γηπεδούχος. Εκτός ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ, αμφίβολος ο μπακ Μπρι και ο μεσοεπιθετικός Σουλεμάνα.

Η Πλίμουθ παραμένει με υπηρεσιακό τεχνικό, τον Κέβιν Νάνσκιβελ, αλλά είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές, με δύο σερί ισοπαλίες και μόνο μία ήττα στα τελευταία έξι ματς. Παραμένει όμως, μία από τις δύο μόλις ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν κερδίσει ακόμα εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Τελευταία της νίκη στο Σαουθάμπτον το 2010, τελευταία ήττα όμως το 2006. Τρομερή σεζόν ο Γουίτακερ, έφτασε τα 12 γκολ, σκοράροντας τρεις σερί αγωνιστικές. Αμφίβολοι Κούπερ (τερμ.), Ίρλι (μπακ), Μπούντου (επιθετικός), Χάρντι (δεύτερος σκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εύκολα ή δύσκολα η Σαουθάμπτον αναμένεται να πάρει τη νίκη και γι’ αυτό ο άσος βρίσκεται στα… πατώματα. Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι και θα συνδυάσουμε τα γκολ, προκειμένου να ανέβει η απόδοση. 1 και Over 2,5 (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Μπέρμιγχαμ πλήρωσε τρίτη σερί αγωνιστική γκολ – γκολ και over 3.5, μένοντας χωρίς νίκη όμως ξανά και παραμένοντας χαμηλά, με μία νίκη σε επτά αγωνιστικές και δύο σε 13. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνι, δεν τα πηγαίνει καλά ούτε μέσα στο γήπεδό της, όπου έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι. Από τα επτά φετινά τρίποντα όμως, τα πέντε είναι εντός. Εκτός Μπιουκάναν, Λερντ, Λονγκ (μπακ), Τσανγκ, Χολ (μέσοι), αμφίβολος o μπακ Ντράμε. Τιμωρημένος ο μέσος Μπιέλικ (2 αγ.).

Η Μπρίστολ Σίτι, κέρδισε εντυπωσιακά τη Γουότφορντ, και πλησίασε σε απόσταση βολής την εξάδα με τρεις σερί νίκες. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, βάζει γκολ έξι σερί αγωνιστικές και οι πέντε ήταν γκολ – γκολ, ενώ το τελευταίο της διπλό, ήταν το πρώτο νικηφόρο μετά από έξι ταξίδια. Ο Στάνσφιλντ σκοράρει σε δύο σερί αγώνες, ο Τζέιμς σε δύο από τους τελευταίους τρεις, ο Σάικς σε δύο σερί ταξίδια. Εκτός οι μπακ Ρόμπερτς, Άτκινσον, ΜακΚρόρι και οι μέσοι Νέισμιθ, Κινγκ, Μπεναρούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τη δεδομένη στιγμή η Μπρίστολ Σίτι είναι σε πολύ καλύτερο φεγγάρι από την αντίπαλό της. Η Μπέρμιγχαμ παραπαίει, έχοντας αμυντικά ζητήματα να λύσει. Προκαλεί το διπλό, αλλά θα πάμε με το Χ2 και Over 1,5 (2,00).

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΛΕΣΤΕΡ

Η Κάρντιφ έδειχνε να οδεύει σε δεύτερη σερί νίκη επί της Πλίμουθ, έχοντας κάνει ανατροπή, αλλά συμβιβάστηκε στην ισοπαλία, δείχνοντας πάντως βελτιωμένο πρόσωπο. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ όμως, έχει δεχτεί γκολ σε οκτώ από τα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος. Εντός έδρας πρέπει να βελτιωθεί, καθώς έχει κερδίσει εκεί μόνο δύο από τα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος. Τελευταία εντός έδρας νίκη με Λέστερ, το 2011. Ο Άχερν – Γκραντ σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός ξανά οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα.

Η πρωτοπόρος Λέστερ, δέχτηκε γκολ στο τέλος από την Ίπσουιτς και έχασε την ευκαιρία να της ξεφύγει, έχοντας πάντως αήττητο οκτώ σερί αγωνιστικών, με τη μόλις δεύτερη ισοπαλία της σε όλη τη σεζόν. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, εξακολουθεί να έχει μακράν την καλύτερη άμυνα, αλλά πλέον έχει μόνο δύο ανέπαφες εστίες σε επτά αγωνιστικές. Έχει μείνει όμως χωρίς γκολ μόλις τρεις φορές σε 24 αγώνες πρωταθλήματος, με Μαβντιντί να σκοράρει δύο σερί ταξίδια. Εκτός Ολμπράιτον, ΜακΑτίρ (μέσοι), Βάρντι (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης η Λέστερ, η οποία έχασε βαθμούς την περασμένη αγωνιστική και περιμένουμε να δούμε την αντίδρασή της. Απαιτητική έξοδος για την πρωτοπόρο, που τα οκτώ από τα τελευταία εννέα εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ήρθαν Goal/Goal. Θα στηρίξουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,90).

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Κόβεντρι πήρε δεύτερη σερί νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ και είναι σε απόσταση βολής από την εξάδα, με αήττητο πέντε αγώνων και μία ήττα σε εννέα. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα, με 9. Από τις οκτώ νίκες της Τσάμπιονσιπ, οι επτά ήταν χωρίς να δεχτεί γκολ, οι έξι από αυτές μάλιστα συνεχόμενες. Εντός έχει μόνο μία ήττα φέτος. Εκτός ο επιθετικός Ταβάρες, αμφίβολος ο βασικός μέσος Σέιφ. Τιμωρημένος ο στόπερ Κίτσινγκ.

Η Σουόνσι, ταπεινώθηκε με πεντάρα στο Σαουθάμπτον και επέστρεψε στις ήττες, συνεχίζοντας με υπηρεσιακό, τον Άλαν Σίχαν. Έχει μόνο δύο νίκες σε δέκα αγώνες και πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη, ενώ πληρώνει over 2.5 σε επτά από τους τελευταίους εννέα. Έστω και οριακά, είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της, όπου έχει πάρει τις τέσσερις από τις φετινές επτά νίκες της. Στο Κόβεντρι μάλιστα, δε χάνει από το 1981! Αμφίβολοι οι μπακ Κι, Άσμπι, Ογκμπέτα και οι μέσοι Πέντερσεν, Τζινέλι, Αμπντουλάι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόλις μία ήττα έχει τη φετινή σεζόν στο γήπεδό της η Κόβεντρι, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο απέναντι στη Σουόνσι, που έχει τρομερή παράδοση σ’ αυτό το γήπεδο. Αμφότερες συνηθίζουν να παίζουν ανοικτά και γι’ αυτό θα πάμε με το Over 2,5 (1,75).

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Χάντερσφιλντ, έκανε δώρο στους φίλους της μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις, διαλύοντας την Μπλάκμπερν και επιστρέφοντας στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (10), εκ των οποίων οι επτά ήταν με ακριβές σκορ 1-1. Μπορεί να αγωνιστεί με τον τρίτο τερματοφύλακα Τσάπμαν, καθώς οι δύο πρώτοι, Νίκολς και Μάξγουελ, έχουν προβλήματα. Εκτός επίσης Τέρτον (μπακ), αμφίβολος ο μπακ Ράφελς, ο μέσος Κασούμου και οι επιθετικοί Γουόρντ, Χάρατ, Τζόουνς.

Η Μίντλεσμπρο, είχε κατοχή της μπάλας και 19 τελικές κόντρα στη Ρόδεραμ, αλλά δε σκόραρε και δέχτηκε γκολ για να επιστρέψει στις ήττες μετά από δύο σερί νίκες. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, έχει μόνο τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και καμία σε εννέα σερί αγωνιστικές. Εκτός έδρας έχει πληρώσει μόνο δύο under 2.5 όλη τη σεζόν. Εκτός Ντιένγκ (βασικός τερμ., παίζει ο Κόμπερν), Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ) και ΜακΝερ (μέσος). Αμφίβολοι Χάκνι, Κρουκς (μέσοι), Φορς, Κόμπερν (επιθετικοί), Λατ (αρχισκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μίντλεσμπρο είναι καθαρό φαβορί στην αναμέτρηση και δικαίως, αλλά σε τιμές κάτω του διπλασιασμού δεν παίζεται το διπλό, καθώς έχει μία αστάθεια μακριά από το γήπεδό της. Πιο ασφαλής επιλογή το Goal/Goal (1,80).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΛ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Χαλ, έχασε δεύτερο σερί ματς, κόντρα στη Σάντερλαντ και βγήκε από την εξάδα των πλέι – οφ, έστω και οριακά. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, καλείται να βελτιωθεί στην άμυνα, μια και δέχεται γκολ σε επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Ο Τουάιν έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας, Όλσοπ (παίζει ο Ίνγκραμ), ο μπακ Βινάγκρε, ο μέσος Σινίκ και ο δεύτερος σκόρερ, Φιλοτζίν (6 γκολ).

Η Μπλάκμπερν, έχασε τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα, καθώς και πέμπτο στα τελευταία έξι, πέφτοντας χαμηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, έχει μόλις μία ισοπαλία στη σεζόν και καμία σε 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και έχει δεχτεί 18 γκολ στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων της. Εκτός ο τερματοφύλακας Πίαρς, ο μπακ Μπαρνς, ο εξτρέμ Χέτζες, ο μέσος Ράνκιν – Κοστέλο και οι επιθετικοί Ντόλαν, Γκάλαχερ, αμφίβολος ο μπακ Γουόρτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένα η Μπλάκμπερν διανύει μία κακή περίοδο αγωνιστικά, όμως ούτε η Χαλ είναι στα καλά της, προκειμένου ο άσος να βρίσκεται χαμηλά. Δεν υπάρχει καμία αξία και θα στραφούμε στο Goal/Goal (1,60), που έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης στο ζευγάρι αυτό.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΚΠΡ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, κατάφερε στο τέλος να σώσει την ισοπαλία απέναντι στην πρωτοπόρο Λέστερ και παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία, όμως επέτρεψε στους διώκτες της να την πλησιάσουν, με τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες). Έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ εντός έδρας έχει μία ήττα σε όλη τη σεζόν και καμία στα τελευταία δέκα ματς. Αμφίβολος o δεύτερος σκόρερ, Χερστ, o μέσος Έβανς και ο μπακ Ντονασιέν. Τιμωρημένος ο αρχηγός και μέσος, Μόρσι.

Η ΚΠΡ, προέρχεται από τρεις σερί ήττες, στις οποίες έχει σκοράρει μόνο μία φορά και έτσι είναι στην επικίνδυνη ζώνη, με μόνο έναν πόντο σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και μόλις πέντε φορές πέτυχε πάνω από ένα γκολ σε ένα παιχνίδι. Εκτός έδρας έχει περισσότερες νίκες στη σεζόν απ’ ότι εντός, αλλά πλέον έχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία εννέα ταξίδια της. Αμφίβολος ο μπακ Φοξ και ο μέσος Κόλμπακ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο ομάδων και η Ίπσουιτς λογικά θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όμως ο άσος είναι πολύ χαμηλά για να ασχοληθούμε και γι' αυτό θα ποντάρουμε στο Over 2,5 (1,75), το οποίο βρίσκουμε σε καλή τιμή.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΝΟΡΙΤΣ

Η Μίλγουολ κέρδισε την ΚΠΡ, επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με αήττητο τριών αγώνων, όμως δεν έχει καταφέρει να κάνει σερί τριπόντων στο πρωτάθλημα ακόμα στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Τζο Έντουαρντς, χρειάζεται κι άλλες νίκες στο γήπεδό της, μια και η τελευταία της ήταν η πρώτη της εκεί μετά από επτά σερί ματς. Τελευταία της εντός έδρας νίκη επί της Νόριτς, ήταν το 2017. Εκτός ο μπακ Ντε Νόρε.

Η Νόριτς έχασε μετά από πέντε αγωνιστικές κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, αλλά παραμένει σε επαφή με την εξάδα. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έχει την τέταρτη χειρότερη άμυνα και έχει κρατήσει μόνο έξι ανέπαφες εστίες σε 24 ματς, αλλά μόνο τρεις φορές έμεινε χωρίς γκολ. Από τις δέκα φετινές της νίκες, μόλις οι τρεις ήταν μακριά από την έδρα της. Εκτός ο μπακ Γκίμπσον και ο επιθετικός Σάρτζεντ, αμφίβολος ο μπακ Γιαννούλης και ο μέσος Σόρενσεν. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Σάινθ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νόριτς αποδίδει καλά το τελευταίο διάστημα, παρά την ήττα της την περασμένη αγωνιστική. Από την Μίλγουολ είναι ανώτερη ομάδα και αξίζει το ρίσκο, όταν είναι αουτσάιντερ, έστω και οριακό, στην αναμέτρηση. Χ2 και Over 1,5 (2,10).

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, πήρε μεγάλη νίκη επί της Λιντς, μετά από δύο σερί ήττες, παραμένοντας κοντά στην εξάδα και πληρώνοντας γκολ – γκολ για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Δεν έχει λύσει όμως τα αμυντικά της προβλήματα, με την τρίτη χειρότερη επίδοση της σεζόν και μόνο τέσσερις ανέπαφες εστίες σε 24 αγωνιστικές. Έχει κάνει αρκετές γκέλες εντός έδρας τελευταία, αλλά είναι αήττητη εκεί από τη Σέφιλντ Γουέν. από το 2011. Aμφίβολος ο μέσος Μπρέιντι, ο επιθετικός Ρίις και ο μπακ Ράμζι.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και η σωτηρία δείχνει μακριά, καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες και τρεις σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, έχει τέσσερις νίκες όλες κι όλες στο πρωτάθλημα, με μόνο μία από αυτές να είναι μακριά από την έδρα της. Έχει μείνει χωρίς γκολ στα μισά παιχνίδια, ενώ έχει μόνο τέσσερις ανέπαφες εστίες. Εκτός οι μπακ Ντελγκάδο, Αϊόρφα και ο επιθετικός Γουίλκς, αμφίβολοι οι μέσοι Μπάκλι, Γουίντας, Πάτερσον. Τιμωρημένος ο μπακ Ντιαμπί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και γενικά, η Πρέστον δεν παρουσιάζει σταθερότητα και δεν έχει αποδείξει ότι μπορούμε να την εμπιστευτούμε, μετά από μία τόσο μεγάλη νίκη και υποδεχόμενη μία κατώτερη ομάδα, που εκτός έδρας δεν ξέρει να παίρνει αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά. 1 (2,40).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΔΕΡΑΜ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η ουραγός Ρόδεραμ κέρδισε τη Μίντλεσμπρο και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 11 αγωνιστικές, ενώ προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, κράτησε μόλις για τρίτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία της, αλλά παραμένει μακράν με τη χειρότερη άμυνα. Και οι οκτώ τελευταίες νίκες της στην κατηγορία, από τον Νοέμβριο του 2022, ήταν μέσα στο γήπεδό της. Εκτός οι τραυματίες Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολος ο μέσος Ονιεντίνμα και οι μπακ Πέλτιερ, Χολ.

Η Σάντερλαντ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, στο πρώτο τρίποντο με τον νέο τεχνικό Μάικλ Μπιλ, αποτέλεσμα που την έφερε ξανά στην εξάδα. Το τελευταίο διπλό, ήταν το πρώτο της μετά από έξι σερί ανεπιτυχή ταξίδια, αλλά δεν έχει κερδίσει στην έδρα της Ρόδεραμ από το 2004. Πολύ καλή σεζόν από τον Κλαρκ, έφτασε τα 11 γκολ στη σεζόν, σκοράροντας σε όλα τα φετινά διπλά. Αμφίβολοι Αλέσε, Χάγκινς, Σέρκιν (μπακ), Έβανς, Ματέτε (μέσοι) και Μπενέτ, Ντακ (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Ρόδεραμ να προέρχεται από μία σημαντική νίκη, ωστόσο είναι άγνωστο το πόσο μπορεί να αλλάξει τα πράγματα για την ουραγό της βαθμολογίας, αυτό το αποτέλεσμα. Λογικά, η Σάντερλαντ δεν θα έχει πρόβλημα και θα πάρει τη νίκη. 2 (1,60).

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΛΙΝΤΣ

Η Γουέστ Μπρομ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές κόντρα στη Νόριτς και είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 11 από τα 24 ματς (κέρδισε οκτώ από αυτά), ενώ έχει μείνει χωρίς γκολ μόνο σε τέσσερα. Εντός έδρας, στα τελευταία εννέα παιχνίδια της, έχει χάσει μόνο από τη Λέστερ. Εκτός Κέλι (μπακ), Ντάικ, Μάτζα (επιθετικοί), αμφίβολος ο μέσος Φίλιπς.

Η Λιντς έμεινε με δέκα στο Πρέστον και δεν άντεξε, αν και κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά, έχοντας πλέον μόνο μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (έχει επίσης δύο ήττες στις τελευταίες πέντε) και βλέποντας την πρώτη δυάδα να απομακρύνεται. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, έχει πέντε ήττες φέτος στο πρωτάθλημα και όλες ήταν μακριά από το γήπεδό της, ενώ έχει αποσπάσει μόνο δύο ισοπαλίες σε ταξίδια. Λείπουν Ντάλας (μπακ), Σέικλετον (μέσος), Πόβεντα (επιθετικός), τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ, Μελιέ, παίζει ο Ντάρλοου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες γνωρίζουν πως μέσω της άμυνας θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν σήμερα. Πρόκειται για τις δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος μετά την πρωτοπόρο Λέστερ. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι και η στήριξη στο Under 2,5 (1,80) έχει λογική.

Βαθμολογία -

29/12/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 59 24 19 2 3 48 17 31
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 53 24 16 5 3 48 33 15
3 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 48 24 14 6 4 43 29 14
4 Λιντς Λιντς 45 24 13 6 5 42 24 18
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 39 24 11 6 7 35 23 12
6 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 36 24 11 3 10 33 27 6
7 Χαλ Χαλ 36 24 10 6 8 36 31 5
8 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 35 24 10 5 9 30 27 3
9 Πρέστον Πρέστον 35 24 10 5 9 31 41 -10
10 Γουότφορντ Γουότφορντ 34 24 9 7 8 38 32 6
11 Κάρντιφ Κάρντιφ 34 24 10 4 10 32 30 2
12 Νόριτς Νόριτς 34 24 10 4 10 41 40 1
13 Κόβεντρι Κόβεντρι 33 24 8 9 7 33 25 8
14 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 33 24 10 3 11 35 35 0
15 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 31 24 10 1 13 35 43 -8
16 Πλίμουθ Πλίμουθ 28 24 7 7 10 39 40 -1
17 Σουόνσι Σουόνσι 28 24 7 7 10 32 37 -5
18 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 27 24 7 6 11 24 31 -7
19 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 27 24 7 6 11 30 38 -8
20 Μίλγουολ Μίλγουολ 26 24 6 8 10 26 31 -5
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 25 24 5 10 9 24 38 -14
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 20 24 5 5 14 20 35 -15
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 16 24 4 4 16 17 39 -22
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 16 24 3 7 14 21 47 -26

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr