Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Aξίζει το ποντάρισμα στα φαβορί!

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 00:17

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 18η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας με ντέρμπι και ματς που θα κρίνουν τις πρώτες θέσεις και αλλά και την επικίνδυνη ζώνη.

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Aξίζει το ποντάρισμα στα φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Η Νταντί Γιιουνάιτεντ ακολούθησε την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την Ρέιθ με ισοπαλία κόντρα στην ουραγό Κουίνς Παρκ. Γκέλα ολκής για τους «οράνιε» που κινδυνεύουν να μείνουν πίσω στην κούρσα για την κατάκτηση της πρωτιάς και της απευθείας ανόδου. Κανένα περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών, έστω απέναντι στην ποιοτική Πάρτικ που την ακολουθεί στην κατάταξη, Δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα εσχάτως, μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα τρία πιο πρόσφατα ματς, Under 2,5 τα πέντε από τα έξι τελευταία.

Η Πάρτικ Θιστλ προερχόταν από τέσσερις νίκες στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια και στόχευσε σε ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στην θεωρητικά υποδεέστερη Ινβερνές. Για μια ακόμα φορά ωστόσο προδόθηκε από την αμυντική λειτουργία και υπέστη γκέλα που την κρατά στην Τρίτη θέση, Θα επιδιώξει να μαζέψει την διαφορά από την Νταντί που προπορεύεται στην κατάταξη, αλλά πρέπει να βρει λύσεις στα μετόπισθεν. Μπροστά σκοράρει και δημιουργεί με ευχέρεια. Και τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα επτά και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νταντί φιλοξενεί την Πάρτικ Θιστλ η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Ινβερνές, ενώ κόντρα στους γηπεδούχους θέλει να πάρει το τρίποντο και να μειώσει τη μεταξύ τους απόσταση. 1 & over 1,5 (1.73)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΙΡ-ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ ΑΘΛ.

Η Έιρ έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στην έδρα της Ρέιθ και λόγο έλειψε να πάρει ακόμα και το διπλό που κανείς δεν περίμενε ια λογαριασμό της. Από υπερβολικό ενθουσιασμό και παιδιάστικα λάθη στην άμυνα υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, αλλά και πάλι ο πόντος που πήρε αποτελεί ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Χρειάζεται πάντως βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3.5 γκολ.

Η Ντανφέρμλιν υποχωρεί διαρκώς στην κατάταξη σε σχέση με το εξαιρετικό και ενθουσιώδες ξεκίνημά της. Στα έξι τελευταία ματς πανηγύρισε μόνο δύο νίκες, με συνέπεια να παραμένει οριακά στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο που αποτελεί τον υψηλό φετινό στόχο. Η άμυνα εξακολουθεί να είναι το αδύναμο σημείο της αλλά μπροστά σκοράρει με συνέπεια. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

EKTIMHΣΗ: Σε καλό φεγγάρι είναι η Έιρ η οποία αντιμετωπίζει την Ντανφέρμλινγκ που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και τ0 +4. Η νίκη για τους γηπεδούχους θα τους φέρει στο -1 και θα στριμώξει για τα καλά τους φιλοξενούμενους. Θα το παλέψουν και οι δύο. G/G (1.69)

ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΜΟΡΤΟΝ

Η Ινβερνές είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που όμως διαθέτει και την ποιότητα και την φανέλα για να σταθεί ανταγωνιστικά στην Τσάμπιονσιπ. Τα παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή αν δεν ήταν τόσο ευάλωτη στα μετόπισθεν. Μπροστά δημιουργεί και σκοράρει με συνέπεια αλλά αυτό δεν είναι αρκετά για κάτι καλύτερο από μία νίκη σε έξι παιχνίδια. Και τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς για λογαριασμό των μπλε εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Η Μόρτον προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες και πόνταρε σε μία ακόμα κόντρα στην θεωρητικά υποδεέστερη Έρντρι, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Επιβεβαίωσε πάντως πως βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο, δίχως κανείς στις τάξεις της να κάνει λόγο για αυτόν τον στόχο. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

EKΤΙΜΗΣΗ: Δυνατή αναμένεται να είναι η μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Μόρτον βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις θέσεις που οδηγούν στα πλει οφ και θέλει τη νίκη για να πιάσει τετράδα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μια ανάσα μακριά. G/G (1.76)

ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ-ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Η Κουίνς Παρκ πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στην πρωτοπόρο Νταντί Γιουνάιτεντ και ανταμείφθηκε με έναν βαθμό περισσότερο ψυχολογίας, αφού ούτως ή άλλως παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης. Έβαλε πάντως στοπ σε μίνι αρνητικό σερί τριών ηττών και έχει στοχεύσει στο ματς με την Eρντρι για να βάλει τέλος, στο άλλο, το μεγάλο σερί δίχως νίκη που έφθασε πλέον τις 13 αγωνιστικές! Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

Η Ερντριόνιανς προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες και κόντρα στην ποιοτικά ανώτερη Μόρτον αγωνίστηκε με περίσσιο πάθος και ελάχιστα ρίσκα στο παιχνίδι της. Πήρε τον μίνιμουμ βαθμό που στόχευε και μαζί ψυχολογία για να αντέξει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αφού ο ανταγωνισμός πλησιάζει. Κομβικής σημασίας σε αυτήν την κατεύθυνση, η αποστολή στο Eρντρι. Επτά στα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή, δεν θα αλλάξει η αρχική ενδεκάδα.

EKTIMHΣΗ: Στις επικίνδυνες θέσεις και οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε πολύ χειρότερη θέση όντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έρχονται με ψυχολογία μετά τον βαθμό που απέσπασαν από τη Μόρτον. 2 (2.40)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΙΘ ΡΟΒΕΡΣ-ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Η Ρέιθ πήγε καβάλα στο άλογο από την εκτός έδρας νίκη επί της Νταντί στο ντέρμπι, αλλά φαίνεται πως υποτίμησε την μαχητική Έιρ. Το πλήρωσε με την ισοπαλία που έβαλε και τέλος στο σερί πέντε συνεχόμενων νικών, αλλά παραμένει και με άνεση στην πρώτη θέση που οδηγεί στην Πρέμιερ. Υποψιασμένη πλέον θα υποδεχθεί την υποδεέστερη Αρμπρόουθ και με την προοπτική να παίξει καλύτερη άμυνα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Αρμπρόουθ δίνει την μάχη της σε κάθε αγώνα, αλλά συνήθως παίρνει λιγότερα από όσα αξίζει βάση εμφάνισης και ευκαιριών. Ο λόγος είναι πως δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία και έτσι πάει στράφι η ευχέρεια που την χαρακτηρίζει, τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ τρία εξ’ αυτών σε όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς ανώτερη ομάδα η Ρέιθ Ρόβερς, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση που οδηγεί στην άνοδο και δεν δείχνει διατεθειμένη να χαραμίσει όλα τα καλά που έχει κάνει έως εδώ. Υποδέχεται την υποδεέστερη αλλά πάντα μαχητική Αρμπρόουθ. 1 & over 1,5 (1.67)

Βαθμολογία -

29/12/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ρέιθ Ρόβερς Ρέιθ Ρόβερς 40 17 12 4 1 33 22 11
2 Νταντί Γιουνάιτεντ Νταντί Γιουνάιτεντ 35 16 10 5 1 34 7 27
3 Πάρτικ Θιστλ Πάρτικ Θιστλ 29 17 8 5 4 34 27 7
4 Ντανφέρμλιν Αθλ. Ντανφέρμλιν Αθλ. 22 16 6 4 6 20 18 2
5 Μόρτον Μόρτον 18 16 5 3 8 17 24 -7
6 Έιρ Έιρ 18 16 5 3 8 22 30 -8
7 Ερντριόνιανς Ερντριόνιανς 18 17 5 3 9 14 22 -8
8 Ινβερνές Ινβερνές 17 17 4 5 8 20 21 -1
9 Αρμπρόουθ Αρμπρόουθ 16 16 5 1 10 21 31 -10
10 Κουίνς Παρκ Κουίνς Παρκ 14 16 3 5 8 19 32 -13
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr