Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Σκωτίας: Πολλά γκολ στην Σκωτία!

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 09:32

Πέντε σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Σκωτίας και αξίζουν την προσοχή μας στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. 

Λιγκ 1 Σκωτίας: Πολλά γκολ στην Σκωτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Σκωτίας.

EΔΙΜΒΟΥΡΓΟ-ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Το Εδιμβούργο σκόρπισε στους επτά ουρανούς τη περασμένη αγωνιστική. Η Κοόυβ Ρέιντζερς βρέθηκε σε τρομερό βράδυ και τη διέσυρε με 7-2 τελικό σκορ. Το πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε κάτι τέτοιο, αφού το σκορ ήταν 2-1 στην ανάπαυλα. Στο 80’ το Εδιμβούργο έμεινε με παίκτη λιγότερο και εκεί άρχισε η καταστροφή. Μέσα σε έξι λεπτά δέχθηκε τρία γκολ και ο δείκτης του σκορ εκτοξεύθηκε. Έτσι παρέμεινε στη τελευταία θέση, χωρίς να αλλάξει κάτι. Χωρίς απουσίες, εκτός του τιμωρημένου Ντεβίν.

Η Χάμιλτον ολοένα και χάνει επαφή με τη κορυφή, αφού υπέπεσε σε 3η σερί γκέλα. Έμεινε στο 1-1 με τη Κέλτι και έτσι πέταξε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς. Είδε τη διαφορά με Φόλκερκ να ανοίγει στους 5 βαθμούς, ενώ έχει και παιχνίδι περισσότερο η Χάμιλτον. Έχει την 2η καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι αρκετό για να πάρει την απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας έχει μόλις ήττα τη φετινή χρονιά. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Εδιμβούργο προέρχεται από το βαρύ 7-2 κόντρα στην Κόουβ Ρέιντζερς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Χάμιλτον είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, όμως η τρίτη σερί γκέλα που υπέπεσε αύξησε τη διαφορά από τις πάνω θέσεις της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να αρπάξουν την ευκαιρία, να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα και να κοιτάξουν και πάλι την κορυφή. 2/2 (1.40)

ΚΕΛΤΙ ΧΑΡΤΣ-ΑΛΟΑ

Κατάφερε και έκλεψε βαθμό από την 2η Χάμιλτον, τη περασμένη αγωνιστική η Κέλτι. Όσο έμενε το παιχνίδι στο 1-0 ένιωθε πως είχε ελπίδες και τα κατάφερε. Βρήκε την ισοφάριση στο 81’ και κράτησε μέχρι το φινάλε το πολύτιμο αποτέλεσμα. Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα. Εντός έδρας έχει στα πιο πρόσφατα δύο σερί ήττες και θέλει να επιστρέψει και εκεί στις νίκες. Παραμένει σε απόσταση δύο βαθμών από την 4άδα. Χωρίς προβλήματα.

Η Αλόα συνεχίζει να χτίζει μομέντουμ, αφού πήρε θετικό αποτέλεσμα για 4η σερί αγωνιστική. Φυσικά αυτό αφήνει γλυκόπικρη γεύση αφού ουσιαστικά έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της. Είχε προηγηθεί με 2-0 και μέχρι το 77’ όλα κυλούσαν υπέρ της. Κάπου εκεί ήρθε η καταστροφή, αφού μέσα σε 2 λεπτά δέχθηκε την ισοφάριση. Αν κρατούσε τη νίκη θα είχε πιάσει την αντίπαλό της στην τετράδα και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είναι η Αλόα η οποία θέλει να παραμείνει σε καλό μομέντουμ. Η Κέλτι Χαρτς από την άλλη θέλει να επιστρέψει στις νίκες της, με το γεγονός ότι παίζει εντός έδρας να της δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. G/G (1.66)

ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ-ΑΝΝΑΝ

Σημαντικό παιχνίδι έδινε τη προηγούμενη αγωνιστική η Κουίν, αφού ουσιαστικά έπαιζε με μία άμεση αντίπαλο για τη παραμονή. Δεν κατάφερε να κερδίσει, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε. Τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα που την απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει 5/6 γκολ-γκολ, ενώ έχει και 5/6 οβερ 2.5. Σε οβερ 2.5 έχουν εξελιχθεί και οι 4 συναντήσεις των δύο ομάδων. Μοναδική απουσία ο Μπράιντον.

Δεν νομίζουμε πως η Αννάν περίμενε διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι με τη Φόλκερκ. Ήττα εντός προγράμματος και 0-3 από τη πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και εμφανής. Πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει το σημερινό παιχνίδι. Έχει κολλήσει στους 11 βαθμούς και η διαφορά με τις από πάνω ομάδες έχει πάει στους 8 βαθμούς. Δυσχεραίνει η θέση της ολοένα και περισσότερο. Έχει 12 αγώνες να κερδίσει σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Μοναδική απουσία ο Φίνλει.

EKTIMΗΣΗ: Σε δύσκολη κατάσταση η Αννάν η οποία μετρά 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι από την άλλη με το τρίποντο κάνουν βαθμολογικό άλμα πλησιάζοντας τις θέσεις που οδηγούν στα πλει οφ. 1 & over 2,5 (2.40)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ-ΚΟΟΥΒ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Από το πουθενά κατάφερε και πήρε έναν βαθμό, στο παιχνίδι κόντρα στην Αλόα. Μέχρι το 76’ το παιχνίδι ήταν στο 2-0 και ουσιαστικά χαμένο, μα όλα άλλαξαν στη συνέχεια. Αρχικά μείωσε στο 77’ και μετά από δύο λεπτά ισοφάρισε, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Τρομερό αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Έχει μόλις δύο ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια της η Μοντρόουζ. Παραμένει στη 4άδα με νύχια και με δόντια. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Τη μεγαλύτερη νίκη της πέτυχε η Κόουβ τη περασμένη αγωνιστική. Υπέταξε το Εδιμβούργο με 7 γκολ και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Άφησε γρήγορα πίσω της την ήττα από την Αλόα, επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες. Στα τελευταία 10 παιχνίδια της μετράει 9 νίκες και 1 ήττα. Παραμένει στη 3η θέση και δεν έχει άγχος για το πρωτάθλημα. Εξάλλου αν συνεχίσει έτσι μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει. Εκτός έδρας μετράει 4 συνεχόμενες νίκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χτίσει τη διαφορά τους στην τρίτη θέση με +7 από τη Μόντρόουζ που θέλει να πάρει τη νίκη και να μειώσει δημιουργώντας πονοκέφαλο στην αντίπαλό της. G/G (1.66)

ΦΟΛΚΕΡΚ-ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο για τη Φόλκερκ, που για μία ακόμη αγωνιστική έκανε αυτό που έπρεπε. Κέρδισε εύκολα την Αννάν με 0-3 χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα. Αφού κατάφερε και σκόραρε πριν από το ημίχρονο, όλα πήγαν όπως ήθελε στη συνέχεια. Παραμένει πρώτη και συνεχώς ανοίγει τη διαφορά από τη 2η Χάμιλτον, που συνεχίζει να της το κάνει εύκολο. Δεν έχει ηττηθεί τη φετινή χρονιά η Φόλκερκ, που έχει βάλει πλώρη για εύκολη άνοδο. Χωρίς απουσίες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Στέρλινγκ υποχρεώθηκε σε μία ακόμη ισοπαλία, η δεύτερη κατά σειρά με το ίδιο σκορ. Αυτή τη φορά προηγήθηκε, αλλά δεν άντεξε μέχρι το φινάλε, και μοιράστηκε βαθμούς με την Κουίν. Αυτό ήταν και το 3ο θετικό αποτέλεσμα στη σειρά. Παραμένει 3η από το τέλος, αλλά η διαφορά των 8 βαθμών με τη ζώνη του υποβιβασμού τη κάνει να νιώθει ασφαλής. Εκτός έδρας στα τελευταία 8 παιχνίδια της μετράει 2 νίκες και 6 ήττες. Χωρίς απουσίες.

EKTIMHΣΗ: Τρομερή χρονιά για τη Φόλκερκ η οποία συνεχίζει δίχως ήττα. Αυτή τη φορά στον δρόμο της είναι η Στέρλινγκ που φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις και αναμένεται να τα βρει σκούρα απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. 1 & over 2,5 (1.70)

Βαθμολογία -

30/12/2023League One
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φόλκερκ Φόλκερκ 43 17 13 4 0 39 11 28
2 Χάμιλτον Χάμιλτον 38 18 11 5 2 36 11 25
3 Κόουβ Ρέιντζερς Κόουβ Ρέιντζερς 31 17 9 4 4 33 20 13
4 Μοντρόουζ Μοντρόουζ 24 17 7 3 7 26 27 -1
5 Κέλτι Χαρτς Κέλτι Χαρτς 22 17 6 4 7 24 25 -1
6 Αλόα Αθλέτικ Αλόα Αθλέτικ 22 17 6 4 7 21 26 -5
7 Κουίν Οφ Σάουθ Κουίν Οφ Σάουθ 20 18 6 2 10 25 31 -6
8 Στέρλινγκ Άλμπιον Στέρλινγκ Άλμπιον 19 17 5 4 8 15 27 -12
9 Αννάν Αθλέτικ Αννάν Αθλέτικ 11 17 2 5 10 20 37 -17
10 Εδιμβούργο Εδιμβούργο 9 17 2 3 12 22 46 -24
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr