Ποδόσφαιρο

Λιγκ 2 Σκωτίας: Παιχνίδια με... θέαμα!

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 10:51

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική στη Λιγκ 2 Σκωτίας, που αξίζουν το ποντάρισμα στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι.

Λιγκ 2 Σκωτίας: Παιχνίδια με... θέαμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ 2 Σκωτίας.

ΕΛΓΚΙΝ-ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Η Ελγκιν γνώρισε ακόμη μια ήττα, η 3η συνεχόμενη. Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Στενχάουσμιουρ, δεχόμενη ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον κίνδυνο, αφού μόλις τρεις βαθμοί τη χωρίζουν από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εντός έδρας πάντως έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια της. Μετράει 6 συνεχόμενα no γκολ. Επίσης έχει 8 συνεχόμενες ήττες από την Πίτερχεντ μέσα στην έδρα της. Εκτός μόνο ο Ράιτ.

Η Πίτερχεντ έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της κορυφής και δύσκολα θα προλάβει. Ηττήθηκε από τη Φορφάρ με 1-2 και η διαφορά εκτοξεύθηκε τους 8 βαθμούς. Όλα διαδραματίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, όπου υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις. Εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Μετράει και 5 συνεχόμενα γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aντιθέτα κίνητρα για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τον τρόπο να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και τους φιλοξενούμενους να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής. Θα πάμε με το 2 καθώς αξίζει. 2 (1.76)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΑΙΝΤ-ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Η Κλάιντ στάθηκε τυχερή και κέρδισε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Νταμπάρτον. Σε ματς παρωδία, το οποίο έληξε 4-4, βρήκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς και γλίτωσε την ήττα. Αυτό ήταν το 9ο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κέρδισε για το πρωτάθλημα. Μετράει 3 συνεχόμενα παιχνίδια με γκολ-γκολ και οβερ 2.5 Παραμένει στη τελευταία θέση και πρέπει να βρει βαθμούς άμεσα. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η Στενχάουσμιουρ έκανε τη δουλειά της και έφτασε σε μία ακόμη επαγγελματική νίκη. Κέρδισε με 2-0 την Έλγιν και άνοιξε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τη 2η θέση. Μετράει 8 συνεχόμενες νίκες, όπου στις 5 δεν δέχθηκε καν γκολ. Εκτός έδρας παραμένει αήττητη εδώ και 9 αγώνες. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Εκτός δράσης μόνο ο Άιτκεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς ανώτερη η πρωτοπόρος που αντιμετωπίζει την ουραγό Κλάιντ και θέλει να διευρύνει το αήττητό της αλλά και να πάρει ακόμη ένα τρίποντο που θα τη βοηθήσει να διατηρήσει την απόστασή της και να αλλάξει χρόνο χωρίς προβλήματα. Εύκολο αναμένεται το έργο της. 2 & over 2,5, (2.40)

ΜΠΟΝΙΡΙΓΚ ΡΟΟΥΖ-ΣΠΑΡΤΑΝΣ

Η Μπόνιρινγκ έπειτα από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έφτασε ξανά σε μία νίκη. Κέρδισε εύκολα στη Φάιφ, αλλά δεν κατάφερε να κλείσει τη διαφορά με τις πρώτες θέσεις. Παραμένει στους 7 από την 4η θέση, αλλά θα πρέπει να βρει σταθερότητα. Σημαντικό το σημερινό παιχνίδι, με την άμεση αντίπαλό της. Εντός έδρας έχει δύο ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια της. Επίσης, τα 6 εξ αυτών έληξαν με γκολ-γκολ. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Η Σπάρτανς έκανε περίπατο τη περασμένη αγωνιστική, αφού κέρδισε με 3-0 την Στρανράερ. Έφτασε με αυτόν τον τρόπο τις 4 συνεχόμενες νίκες και δείχνει να έχει ρυθμό. Εκτός αυτού, ολοένα και ενισχύει τη θέση της, αφού στόχος είναι η 4άδα. Σήμερα σκοπός της είναι να μη χάσει πρωτίστως, έτσι ώστε να διατηρήσει τη διαφορά ως έχει. Εκτός έδρας έχει μία ήττα στα 8 τελευταία της παιχνίδια. Δεν έχει απουσίες.

EKTIMHΣΗ: Άμεσες ανταγωνίστριες οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα και να βρίσκονται σε καλύτερη θέση. Θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά τους, με τους γηπεδούχους όμως να θέλουν να παλέψουν για ότι περισσότερο μπορούν. G/G (1.75)

ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ-ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Η Στρανράερ ηττήθηκε με 3-0 από τη Σπάρτανς, μια ομάδα που ουσιαστικά την κυνηγάει εδώ και καιρό. Αυτή η ήττα ήταν πολύ κακή, αφού ουσιαστικά την πετάει εκτός διεκδίκησης τετράδας, και τη φέρνει πιο κοντά στις ομάδες που είναι χαμηλά. Είχε χτίσει ένα μικρό σερί με 3 παιχνίδια αήττητη, αλλά δεν κατάφερε να το διευρύνει. Σε οβερ 2.5 εξελίχθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Χωρίς προβλήματα.

Η Νταμπάρτον ενεπλάκη σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν εις βάρος της. Το τελικό 4-4 με τη Κλάιντ μόνο πικρή γεύση πρέπει να της αφήνει, αφού μέχρι το 90’ κέρδιζε με 4-2. Κάπου εκεί ήρθε η κατάρρευση με δύο γκολ στο φινάλε. Πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια, και αυτό ήταν ένα καλό μάθημα. Το προηγούμενο παιχνίδι της κέρδισε με 2-4 τη Φόρφαρ. Χωρίς απουσίες.

EKTIMHΣΗ: Να γυρίσει το αρνητικό κλίμα μετά την ήττα από τη Σπάρτανς θέλει η Στρανραερ και αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τη Νταμπάρτον, μια ποιοτικότερη ομάδα με κίνητρο. Προέρχεται από το 4-4 κόντρα στην Κλάιντ με το αποτέλεσμα να μην την ευνοεί. 2 (1.99)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΡΦΑΡ-ΙΣΤ ΦΑΙΦ

Σε ένα ματς που είχε έντονο σασπένς για ένα ημίχρονο, κατάφερε και απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Πίτερχεντ. Σπουδαίο αποτέλεσμα βάση δυναμικότητας των δύο ομάδων. Κέρδισε ξανά μετά από 4 αγωνιστικές και πήρε ανάσα στη μάχη της παραμονής. Εντός έδρας έχει να κερδίσει εδώ και 8 αγωνιστικές. 7 παιχνίδια εξ αυτών έληξαν με γκολ-γκολ. Χωρίς απουσίες.

Δεν κατάφερε να αποκομίσει κάτι στο παιχνίδι με τη Μπόνιρινγκ, και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι με 0-3. Ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα αυτή και το σημερινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα ντέρμπι. Εκτός έδρας έχει μόλις νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια της. Η προϊστορία είναι με το μέρος της, αφού σε 7 τελευταίες επισκέψεις στην έδρα της Φόρφαρ, έχει 6 διπλά και μία ήττα. Δεν έχει απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη νίκη για τη Φορφάρ στην προηγούμενη αγωνιστική που της έδωσε και ψυχολογία για τη συνέχεια. Έρχεται αντιμέτωπη με την Φαιφ η οποία μετρά δύο σερί ήττες. Και οι δύο θα κυνηγήσουν κάτι καλό από την αναμέτρηση. G/G (1.70)

Βαθμολογία -

30/12/2023League Two
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στενχάουσμιουρ Στενχάουσμιουρ 40 17 12 4 1 31 11 20
2 Πίτερχεντ Πίτερχεντ 32 16 10 2 4 29 15 14
3 Νταμπάρτον Νταμπάρτον 30 16 9 3 4 31 18 13
4 Σπάρτανς Σπάρτανς 29 16 8 5 3 30 19 11
5 Μπόνιριγκ Ρόουζ Μπόνιριγκ Ρόουζ 22 17 6 4 7 26 26 0
6 Στρανράερ Στρανράερ 19 17 5 4 8 21 35 -14
7 Ιστ Φάιφ Ιστ Φάιφ 16 16 4 4 8 22 23 -1
8 Φόρφαρ Φόρφαρ 16 17 3 7 7 17 23 -6
9 Έλγκιν Έλγκιν 12 16 3 3 10 11 32 -21
10 Κλάιντ Κλάιντ 9 16 1 6 9 17 33 -16
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr